• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri aranızda istmanbul erdem hastanesin de tüp bebk deneyen varmı

inci 26

ALLAHIM bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
187
1
318
İstanbul
istanbul kadıköyde erdem hastanesi tüp bebek yaptıran varmı benim 3 tüp bebek denemen olcak yarın görüşmeye gitcez eşin arkadaşı orda ikizlere hamile kaldı dogurdu yardım eder seneniz sevinirim

amin saol canım.Allah her isteyene nasip etsin.ben çok memnun kaldım erdemin tüp bebek bölümünden.serap hanım var zaten ekibin başında.çok sıcakkanlı,sürekli moral verdiler saolsunlar bana.embriolog oya hanımda öyle.güven çok önemli.ben 3 kere denedim aynı yerde.değiştirmek istemedim.ilkindede tutmuştu ama malesef erken doğmla kaybettim.ikinci tutmadı.buda 3.denemem.yarın doğuma gidiyorum inşallah.

çok sevindim yarın dünyanın en büyük mutluluguna kavuşuyon ihşallah bizler yaşarız benim için tüm olmayanlar içinde dua et saglık lı sihatli uzun ömürlü olsun bebegin

Arkadaslar bu konuyu takip eden varmı acaba baya zaman olmuş ama

Ben bu ay çakmak erdem de tüp bebek tedavisine başlıyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Back
X