Aranızda kaçarak evlenen varmı arkadaşlar...

Albeni7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
5.306
4.936
123
Ailesinin rızası olmadan evlenen arkadaşlar evliliğiniz nasıl devam ediyo ailelerinizle aranız nasıl ve mutlu veya pişmanmısınız...

Son düzenleme:
Yok tatlim yok yapma bnce bi caresi bulunur elbet ben kacarak evlendim mutluyum da cok sukur ama aileler barisincaya dek cok uzulup kahroldum uzun bi zaman degildi ama o 4gun bile omurden omur goturuyo iyi dusun bnce

Yok tatlim yok yapma bnce bi caresi bulunur elbet ben kacarak evlendim mutluyum da cok sukur ama aileler barisincaya dek cok uzulup kahroldum uzun bi zaman degildi ama o 4gun bile omurden omur goturuyo iyi dusun bnce
Dort gunde iyi barismisiniz. Yasim25 ama babam baska yol birakmadi bostan sebepler yuzunden

Dort gunde iyi barismisiniz. Yasim25 ama babam baska yol birakmadi bostan sebepler yuzunden
Darisi size diyorum hem aileler cocuklarinin kotulugune bisey istemezler ama bazen onlari anlamak guc olabiliyo bide cok ozel degilse neden musade etmiyo ailen benimkiler okudugum icin izin vermemisti

Darisi size diyorum hem aileler cocuklarinin kotulugune bisey istemezler ama bazen onlari anlamak guc olabiliyo bide cok ozel degilse neden musade etmiyo ailen benimkiler okudugum icin izin vermemisti
Ben univ o lise mezunu diye evi olmadigi isinde ortakli cliiyo diye ben univ mezunu olumca bana denk deilmis yasik 25 o 29 bes yillil iliskimiz var daha bigun kotu sozunu isitmedim bi univ mezunundan daha iyi karakterli napcm bilmiyorum

Ben univ o lise mezunu diye evi olmadigi isinde ortakli cliiyo diye ben univ mezunu olumca bana denk deilmis yasik 25 o 29 bes yillil iliskimiz var daha bigun kotu sozunu isitmedim bi univ mezunundan daha iyi karakterli napcm bilmiyorum
Ayni sorunlari yasamisiz ama ben hata yapip okulu yarida biraktim ve ailem en cok buna uzuldu benim esimde uni mezunu degl ama gayet iyi bi isi var benim yaptfim hataydi bence okulu yarida birakmak en azindan sennbitirmisin okulunu be guzel

Bende kaçtım Allaha sukur ailemle aram çok iyi esinlede iyiyiz KV le pek anlamasız kp çok iyidir ve kayinlarimlada çok iyi anlasirim
Ama kacmanizi onermem beni iyi bir eşe düştüm memnunum herkes böyle olmaz ve aileniz arkanızda olmayabilir
Lütfen ailenizin rızasını alın

Kız kaçırmak kolay iş, önemli olan kızı ailesinden zor da olsa ailesinin rızasını kazanıp evlenebilmek güzel olan.

Nedense zaten kayinpederle anlasiliyo cokta sewiliyo ama kayinvalideler le biraz sorun yasanabiliyo bnde ayni dusunuyorum :KK48::p

Ya ask üstündür de ama sorun olur ilerde yine de hayat senin, o hatayı nende yapcak tim çok şükür yapmadım.

Bende kaçarak evlendim 6.ci yilimiz iki evladım var onlara sahip olduğum için asla pişman değilim esimede ama aa sorunlar cokk oldu dislandim adapte olamadım kocamın ailesine halen de sorun lar yaşıyor um sakin ama sakin kacmayin çok kötü oluyor gerçek ten yazarken bile boğazıma bir yumruk oturuyor hatırlamak istemiyorum o günleri

Kaçmak yerine; çok sevdiğinizi anlatın ailenize. .

Ben sevmedim cocugu ve benim sevdigim biriyle evlenemezsin beni ezip dedi hadi evlendin ben o cocugu sevmiyorum senin dogan cocugunu nasil seviym dedi bana ne kadar daiyi olsa kendi sevmezse ben evlenemezmisim

benimde ailem vermiyor ve sebepsz bahaneleri var.. bizm rizamiz yok git evlen seni reddederiz diyolr.. napm sasrdm..kacmayi dusunuyoruz..

Bende kaçarak evlendim. Şu an hiçbir sorunumuz yok çok şükür ailelerimizin arasında da, eşimle aramızda da. Bunu eşimi çok iyi tanıdığıma bağlıyorum. Bir gram bile değişmedi o yüzden çok mutluyuz... Bir dakika bile pişman olmadım kaçtığım için. Ama gerçekten elinden hiçbir şey gelmiyosa son raddeye gelmediysen hala bir umut varsa kaçma. Çünkü kaçıpta mutsuz olanlar çok fazla.

Kaçarak evlenen arkadaşlar evliliğiniz nasıdiyo ailelerinizle aranız nasıl ve mutlu veya pişmanmısınız...
Malesef kaçarak evlendim :KK43: bir değil milyon defa pişmanım , kader diyelim gitsin ben kendim ettim:KK43:ama 2 evladım var , zamanı geri alsalar çocuklarım için yine bu eşimle evlenirdim , çünkü çocuklarıma aşığım:p

Merhaba,bende kaçarakevlendim ailem okuyorum diye izin vermemişti ve başka vaşka nedenler o zamn anlamamıştım ama şimdi çok iyi anlıyorum onları eşimin ailesi hiç bir destekte bulunmadılar sadece aramızı bozmaya yarıyolar eşim kalbi iyi birisi ama beni gerçekten sevmedigini anladım... Olan benim gençligime ve ailemin emeklerine okdu kızlar kaçmayın derim dügünü bile normal olmuyor insanın bir zaman sonra dokunuyo ister istemez

Kaçarak evlenmek yerine ailenin rızası olmayan bir evliliği yapmak deyimi daha uygun olmaz mıydı ki.

Back
X