Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dort gunde iyi barismisiniz. Yasim25 ama babam baska yol birakmadi bostan sebepler yuzundenYok tatlim yok yapma bnce bi caresi bulunur elbet ben kacarak evlendim mutluyum da cok sukur ama aileler barisincaya dek cok uzulup kahroldum uzun bi zaman degildi ama o 4gun bile omurden omur goturuyo iyi dusun bnce
Darisi size diyorum hem aileler cocuklarinin kotulugune bisey istemezler ama bazen onlari anlamak guc olabiliyo bide cok ozel degilse neden musade etmiyo ailen benimkiler okudugum icin izin vermemistiDort gunde iyi barismisiniz. Yasim25 ama babam baska yol birakmadi bostan sebepler yuzunden
Ben univ o lise mezunu diye evi olmadigi isinde ortakli cliiyo diye ben univ mezunu olumca bana denk deilmis yasik 25 o 29 bes yillil iliskimiz var daha bigun kotu sozunu isitmedim bi univ mezunundan daha iyi karakterli napcm bilmiyorumDarisi size diyorum hem aileler cocuklarinin kotulugune bisey istemezler ama bazen onlari anlamak guc olabiliyo bide cok ozel degilse neden musade etmiyo ailen benimkiler okudugum icin izin vermemisti
Ayni sorunlari yasamisiz ama ben hata yapip okulu yarida biraktim ve ailem en cok buna uzuldu benim esimde uni mezunu degl ama gayet iyi bi isi var benim yaptfim hataydi bence okulu yarida birakmak en azindan sennbitirmisin okulunu be guzelBen univ o lise mezunu diye evi olmadigi isinde ortakli cliiyo diye ben univ mezunu olumca bana denk deilmis yasik 25 o 29 bes yillil iliskimiz var daha bigun kotu sozunu isitmedim bi univ mezunundan daha iyi karakterli napcm bilmiyorum
Ya ask üstündür de ama sorun olur ilerde yine de hayat senin, o hatayı nende yapcak tim çok şükür yapmadım.Ben univ o lise mezunu diye evi olmadigi isinde ortakli cliiyo diye ben univ mezunu olumca bana denk deilmis yasik 25 o 29 bes yillil iliskimiz var daha bigun kotu sozunu isitmedim bi univ mezunundan daha iyi karakterli napcm bilmiyorum
Malesef kaçarak evlendimKaçarak evlenen arkadaşlar evliliğiniz nasıdiyo ailelerinizle aranız nasıl ve mutlu veya pişmanmısınız...
sakınKacmadim ama babam izin vermedogo icin kacmayi dusunuyorum ama napcm bilmiyorum