- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
44 bin 20344 nokta 203 mü
44 bin 203 mü her halükarda da hamilelik var...kanserle neden bağladiniz durumu...44 bin biraz fazla evet belkide üçüzdür...allah saglikli gebelik nasip etsin
İnternet é giriP bakarsan anlarsınİkiz ve kanser bu sonuçtan nasıl bağdaştırıldı anlamadım doğrusu
Evet 11 YIL okuyup kadın doğum uzmanı olmana hic gerek yok .İnternet é giriP bakarsan anlarsın
Internete bakarsaaaan burnun aksa beyin kanseriyim sanarsın...İnternet é giriP bakarsan anlarsın
Düzgün okuyun arkadaşım dedim. . . Ben demedim. İkiz le kanser ne alaka demişsin.Internete bakarsaaaan burnun aksa beyin kanseriyim sanarsın...
Icinizi ferah tutun umarim saglikli bir gebeliktir..yada sagliksizda olsa yine gebeliktir..allah vermeye kanser yakistirmayin hemen kendinize
Ya doktor bile olsa muayene etmeden nerden bilecek insanlar
Tek parametre ile kanser ya da bebek sayısı nasil bilelim *
Evet 11 YIL okuyup kadın doğum uzmanı olmana hic gerek yok .
Google a gir , bak yuksek ise kansersin mi diyor . Kansersindir.
Çok yardımcı oldunuz. Direkt eleştiri eleştiri düzgün zaten iletişim kurabilen toplum olmaktan hızla uzaklaşıyoruzEvet google devam , zaten yakında ülkede doktor kalmayacak , böyle boyle teşhis koyarsınız birbirinize.
İnternet é giriP bakarsan anlarsın
Valla düzgün ilgilenen doktor sayısı bi elin parmaklarını geçmiyor artık.Evet google devam , zaten yakında ülkede doktor kalmayacak , böyle boyle teşhis koyarsınız birbirinize.
Değer baya yüksek en iyisi dr un diyeceği geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bebişlerdir konuyu yanlış yere açmışssınızArkadaşım in Son adet tarihi 29 ağustos. Gebelik haftası 5 buçuk filan. Beta hcg si 44.203 sizce ikiz mi. Bugün sadece acil de tahlil yaptırdı. Kanda çıktı sonuç. Cuma randevu aldı ikiz değilse kanser se diye korkuyor. Tekiz yada ikiz olma ihtimali nedir bilenler yada süreç den geçenler lütfen yardım edin. Konu yu umarım doğru yere açmışm dir. Konu biraz riskli olduğu için buraya yazdım dr yada bilenler görür diye. Tsk ler
Bunun nedeni doktorlar degil, sağlık sistemi ve insanlar .Valla düzgün ilgilenen doktor sayısı bi elin parmaklarını geçmiyor artık.
Bazi seylerler için internet veli nimet gerçekten
Ee siz okuyup doktor olup bir zahmet ilgileniverin madem :)Valla düzgün ilgilenen doktor sayısı bi elin parmaklarını geçmiyor artık.
Bazi seylerler için internet veli nimet gerçekten
İkiz ve kanser bu sonuçtan nasıl bağdaştırıldı anlamadım doğrusu
Rahim ağzı kanserinde beta hcg yükselmesi olur bunun için sormuş sanırım.Kanser ne alaka ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?