Erkek İnfertilitesi Aranızda Kurumdan Evlat Edinen Var Mı Arkadaşlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi RasyonelmarT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R

RasyonelmarT

Ziyaretçi
arkadaşlar eşimde azospermi var.
tüp bebek düşüneceğiz mikroda sperm bulunursa ama
evlatlık fikri de bize sıcak geliyor.
aranızda kurumdan evlat edinen var mı?

evlat edınmenın çok sartları varmış canım.
40yaşından öncesıne 1yaş bebkj vermıyolarmış evlılık yılına bakıyoalrmışdaha bıçoksey.

çok şartları olduğunu biliyorum ama 40 yaşından öncesine küçük
bebek verilmediğini hiç duymadım.neden verilmesin ki?
benim bildiğim kural çocuk ve ebeveyn arasında en az 18 yaş olmalı.
arkadaşlar yok mu bu kadar kişi arasında evlat edinmiş birileri?

Bizimde çocugumuz olmuyor mikro tesedede yok denecek kadar şansımız az,bizde sizin gibi evlatlık almayı düşünüyoruz.Bende böyle bir konu açmayı düşündüm siz benden önce davranmışsınız.Keşke evlat edinmiş olan birileri görse burayı yazsalar zorlukları nelerdir.Yada tavsiyeleri.
Yasal olarak gerekli bilgileri internetten arayıp bulabiliriz ama ben evlat edinmiş biriyle konuşmayı çok istiyorum.

bu konuyu 130 kısı okumus merak edılen bı konu sanırım ama kımse bırsey yazmamıs CADIARZU

hiç bi fikrim yok ama 5 sene daha falan olmazsa 3 yıllık evliyim bizde düşünürüz eşim evlat almaya sıcak bakıyo ama şartlarla ilgili falan bi fikrim yok araştırmak gerek

3yıllıkmı evlısın daha çok erkn canımyaa .atbı annelıgı ertelemk te dogru değilbelkı ama normal yolla olur belkı bence daha çokerken budusünceelre yormayın kafanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…