• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek infertilitesi İzmir Üroloji doktoru arayışı

brngr88

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
8
Merhaba arkadaşlar. Eşimde sperm morfolojisi %2 Sperm dna hasarı %21 ne yapsak embriyolarımız blastokist olmuyor. Hepsi 3. Günde dondurulma kararı alınıyor. Bir kere 5. Güne gönderelim dedik gelişim gösteremediler hepsi imha edildi. Bugünw kadar 5 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi malesef hiçbiri tutmuyor. Yakında tüp bebekten bile ümidi keseceğiz çok umutsuz çaresiz bir haldeyiz. Daha önce izmirde üroloji doktoru tecrübesi olan var mı memnun kaldığınız sorunlarınızı çözen tecrübeli bir doktor arıyoruz

Merhaba arkadaşlar. Eşimde sperm morfolojisi %2 Sperm dna hasarı %21 ne yapsak embriyolarımız blastokist olmuyor. Hepsi 3. Günde dondurulma kararı alınıyor. Bir kere 5. Güne gönderelim dedik gelişim gösteremediler hepsi imha edildi. Bugünw kadar 5 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi malesef hiçbiri tutmuyor. Yakında tüp bebekten bile ümidi keseceğiz çok umutsuz çaresiz bir haldeyiz. Daha önce izmirde üroloji doktoru tecrübesi olan var mı memnun kaldığınız sorunlarınızı çözen tecrübeli bir doktor arıyoruz
Sayısı nasıl ? bizim de morfoloji 1. dna hasarı baktırmadık .3 te donduruldı. toplam hareket de %32. Bizi ürologa yönlendirmediler. İrenbedeyiz Alim Bey var oranın ürologu ama bir bilgim yok hiç. Dokuz eylülde bir prof vardı bulursam adını yazayım size.

Sayısı nasıl ? bizim de morfoloji 1. dna hasarı baktırmadık .3 te donduruldı. toplam hareket de %32. Bizi ürologa yönlendirmediler. İrenbedeyiz Alim Bey var oranın ürologu ama bir bilgim yok hiç. Dokuz eylülde bir prof vardı bulursam adını yazayım size.
Sayı iyi bizim 200 milyon ama ne fayda hiç kaliteli embriyo elde edemedik

Sayı iyi bizim 200 milyon ama ne fayda hiç kaliteli embriyo elde edemedik
Bizim de 170 milyon morfoloji 1. bizde de 3 ten 5e gitmedi. İzmirdeyim ben de siz neredesiniz ? Bahçeci tavmergen ? 3. günlerin kaliteleri nasıl

Bizim de 170 milyon morfoloji 1. bizde de 3 ten 5e gitmedi. İzmirdeyim ben de siz neredesiniz ? Bahçeci tavmergen ? 3. günlerin kaliteleri nasıl
önce tavmergendi şuan bahçecideyiz. 6-7-8-10 hücreli olmak üzere farklı kalitelerdeydi.

önce tavmergendi şuan bahçecideyiz. 6-7-8-10 hücreli olmak üzere farklı kalitelerdeydi.
Bizim morfoloji değeri sizden daha kötü olmasına rağmen erkek kaynaklı bir soru üzerinde durulmadı. Hep yumurta kalitesinden yola cıkıldı.

Bahçecinin embriyologu ibrahim beyle konuşmuştum. Bizim değerlerimize piezzo vs önerilmesine gerek yok sayı iyiyse yeterli demişti.

Size erkek kaynaklı sorun olduğunu düşündüren ne oldu acaba ? Bizim morfoloji daha kötü olmasına rağmen sorun yok deniyor.

Doktor Prof Aykut Kefi dokuz eylülde. @brngr88

Bizim morfoloji değeri sizden daha kötü olmasına rağmen erkek kaynaklı bir soru üzerinde durulmadı. Hep yumurta kalitesinden yola cıkıldı.

Bahçecinin embriyologu ibrahim beyle konuşmuştum. Bizim değerlerimize piezzo vs önerilmesine gerek yok sayı iyiyse yeterli demişti.

Size erkek kaynaklı sorun olduğunu düşündüren ne oldu acaba ? Bizim morfoloji daha kötü olmasına rağmen sorun yok deniyor.embr 3. Güne

Size erkek kaynaklı sorun olduğunu düşündüren ne oldu acaba ? Bizim morfoloji daha kötü olmasına rağmen sorun yok deniyor.
Bizde m2 kalite olgun yumurtalardan çoğu döllenmiyor döllense bile 3. Günden 5. Güne gitmiyordu. Doktorumuz yumurtanın enerjisiyle embriyoyu 3. Güne taşıdığını ancak buradan sonra spermin devreye girdiğini yani 5. Güne bu sebeple gidememiş olabileceğini söyledi. Bizim morfoloji ilk başta %1di. Antioksidan tedavi ile %2ye çıkardık

Doktor Prof Aykut Kefi dokuz eylülde. @brngr88
Herkes Ankara’da Kaan Aydos’u öneriyor. Bugün izmirde bir prof dr üroloğa gittik kendisi bile bu alanda uzman kişinin Kaan bey olduğunu söyleyip ona yönlendirdi direkt.

Benimde eşimde aynı sorun var 4.deneme yaptım tutmadi en son denemede funda hanım laf arasında söyledi eşinizin morfoloji sorunu var diye yoksa hep benim üzerimden denemeye devam edicektik. Üroloji doktoru bulabildiniz mi acaba İzmir de

Bizimde böyle çıktı ama gebelik takviyr ile olur demiş 3 ay sonra kontrol promenk takviye kuru üzüm incir ve kuruyemiş önermiş 1 kızım var 5 yaşında

Eklentiler

• 30683.webp
    30683.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 31
Benimde eşimde aynı sorun var 4.deneme yaptım tutmadi en son denemede funda hanım laf arasında söyledi eşinizin morfoloji sorunu var diye yoksa hep benim üzerimden denemeye devam edicektik. Üroloji doktoru bulabildiniz mi acaba İzmir de
En başından niye söylemiyorlar morfoloji sorunu olduğunu ,hani en iyisini seçiyorlardı spermin öyle diyorlar ya

En başından niye söylemiyorlar morfoloji sorunu olduğunu ,hani en iyisini seçiyorlardı spermin öyle diyorlar ya
Bunu bizde sorduk ama seçimle yapay zeka ile tolere edilebilcek düzeyde dendi fakat 2 negatif oluştu.onceki doktorum hiç bir sıkıntı gözükmüyor yine son gittigim doktor söyledi belki de laf arasında soylenmese bize hiç soylenmicekti maalesef

İyi akşamlar mesajınıza gördüm cevaplamak istedim eşim azosprermi hastası bütün testler yapıldı ve hiçbir şekilde yaşayan sperm yok denildiyaşadığım şehirde 5 tane üroloji doktorunuzda tek şanşımızın mikro tese ameliyatı denildi Bahçeçide Bülent Erol hoca ile tanıştık benimde yaşadığım yere uzak İstanbul ama derdine nerde deva bulacaksın bilinmez derler ya gerçekten doğru gittik ve 3 ay ilaç tedavisinden sonra eşim mikro tese bile yapılmadı sadece 30 dakikalık bir işlem ile şırıngayla spermleri aldılar ve Allah’a şükür toplanan bütün yumurtalar ve spermler 5.gün embriyosu oldu 25 kasımda transfer oldum bekliyorum bir defa Bülent hoca ile görüşmeni tavsiye ediyorum iyi akşamlar

Bunu bizde sorduk ama seçimle yapay zeka ile tolere edilebilcek düzeyde dendi fakat 2 negatif oluştu.onceki doktorum hiç bir sıkıntı gözükmüyor yine son gittigim doktor söyledi belki de laf arasında soylenmese bize hiç soylenmicekti maalesef
Genelde de söylemiyorlar

Antep’te Op Dr Murat MERMERKAYA ile görüşmenizi tavsiye ederim benim eşimin morfoloji 0 dı ameliyat ve tedavi sonrası 3 e yükseldi ameliyatı başka bir Dr da olmuştuk geri kalan tedaviyi Murat hoca ile yaptık dilerseniz bir görüşün Allah şifa versin

Bizim de iki defa tüp Bebek denememiz oldu İzmir'de embiryolar 3. Günden 5. Güne gitmemişti en son özel sağlık hastanesinde piezzo uygulaması ve embiryoloji yapıldı şimdi iki tane 5. Gün iki tane 6. Gün embiryomuz var bizim de morfoloji yüzde 1 sperm sayısı 35 milyon ileri hareketi düşük

Back
X