• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda mucize yaşayan var mı ya da mucizelere inanan?

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
kızlar biraz yıpratıcı bir dönemin içindeyim iyi olmaya çalışıyorum,umut etmeye çalışıyorum ve iyi düşünmeye..
ama merak ettiğim bişey var.gerçekten bi mucize yaşadınız mı?olmayacak dediğiniz mümkün görünmeyen ama olan?
gerçekten bunu deneyimleyen var mı hakikaten ihtiyacım var:16:

yaşamayı çok isterdim olmasını istediğim ama imkansız gibi birşey var o olsaydı benim için mucize olurdu:)

yaşamayı çok isterdim olmasını istediğim ama imkansız gibi birşey var o olsaydı benim için mucize olurdu:)

umutlarımız hiç bizi terketmesin inşallah.
benim de hayallerim var hepimizin olduğu gibi bazen çooook uzak gibi mucize gibi.daha önceden tanıyanlar bilirler.ama bu sayfaya negatif bişey taşımak istemediğim için yazmadım.ama merak ediyorum yani olmalı bunu yaşayan birileri.
nasıl adlandırırsak adlandıralım..kimi çekim yasası der kimi şans der kimi Allahın işi der ama olmalı....yok mu mucize yaşamış biri?

Bir keresinde ilişkim berbat gidiyordu yaklaşık 4 sene kadar önce tabi. Aylardır ara vermiş durumdaydık. Umursamıyordu beni ama geçer diye bekliyordum. Kadir gecesiydi Allah'ım bari bu gece bir mesaj atsın bir haber alayım ondan demiştim. Ve sadece bir mesaj attı. Ben uyuduktan sonra da olsa atmıştı. Ertesi sabah uyandım. Can çekişmekte olan ilişkimin bittiğini öğrendim. Yarı mucize :D Şimdi gülümseyerek hatırlıyorum :)

Bir keresinde ilişkim berbat gidiyordu yaklaşık 4 sene kadar önce tabi. Aylardır ara vermiş durumdaydık. Umursamıyordu beni ama geçer diye bekliyordum. Kadir gecesiydi Allah'ım bari bu gece bir mesaj atsın bir haber alayım ondan demiştim. Ve sadece bir mesaj attı. Ben uyuduktan sonra da olsa atmıştı. Ertesi sabah uyandım. Can çekişmekte olan ilişkimin bittiğini öğrendim. Yarı mucize :D Şimdi gülümseyerek hatırlıyorum :)

:9:bahsettiğim tam olarak bu değil tabi ama sizin duanız da o an kabul olmuş demek ki en azından haber almışsınız:9:

Defalarca mucizeler yaşadım, defalarcada hüsrana uğradım.
Olmayacak diye birşey olmadığına defalarca şahit oldum, herşey olacak diyede birşey olmadığını gördüm.

benim zor bi hayatım oldu,
yıldım kimi zaman.
ve ben çok sevdim masalları.çocukken annemin anlattığı hani, anneannemin anlattığı gerçek mucize hikayelerini...
sonu hep iyi biteninden.
mucizeler olurdu hep
sorardım anneanneme neden biz yaşamıyoruz derdim
ve döner derdi ki
bakmayı bilmezsen göremezsin
bilirdim çok şeyler görmüştü o gözler öyle bilgece bakardı çünkü ve yalan söylemezdi sonuçta.
yıllarca aradım.baktım...
ben mi göremiyorum kızlar?

benim oldu :1: çok karmaşık bir dönemden geçiyordum , yeni üniversiteye başlamıştım hiç arkadaşım yoktu, yeni bir ilişkim vardı ama hiç sevemediğim biriydi çocukta saplantı gibi olmuştum ayrılmama bile müsade etmiyordu ve çok bunalmıştım allahım nolursun bu kişiden kurtulayım ve beni çok mutlu edecek biri karşıma çıksın dedim günlüğüme aynen böyle yazmışım ve bundan 1 ay sonra karşıma şuanda sevgilim olan insan çıktı ve tüm o sorunlardan beni çekip çıkardı diyebilirim , benim mucizem o :16:

Defalarca mucizeler yaşadım, defalarcada hüsrana uğradım.
Olmayacak diye birşey olmadığına defalarca şahit oldum, herşey olacak diyede birşey olmadığını gördüm.

hayat işte her an herşey olabilir.
yaşadığınız şeyi bize de anlatsanız umut olsa?

benim oldu :1: çok karmaşık bir dönemden geçiyordum , yeni üniversiteye başlamıştım hiç arkadaşım yoktu, yeni bir ilişkim vardı ama hiç sevemediğim biriydi çocukta saplantı gibi olmuştum ayrılmama bile müsade etmiyordu ve çok bunalmıştım allahım nolursun bu kişiden kurtulayım ve beni çok mutlu edecek biri karşıma çıksın dedim günlüğüme aynen böyle yazmışım ve bundan 1 ay sonra karşıma şuanda sevgilim olan insan çıktı ve tüm o sorunlardan beni çekip çıkardı diyebilirim , benim mucizem o :16:

:nazar:maşallah.
sevdiceğinle sana mutluluk diliyorum....ayrıca o ilişkiyi sonlandırman da iyi olmuş :45:

teşekkürler :1: umarım en kısa zamanda sende mucizene kavuşursun ve burdan bizimle paylaşırsın:7:

inşallah canım......ozaman sağır sultan bile duyar zaten:119:
ben eminim mucize diye bişey var.
daha doğrusu olmayacak bişey yok hayatta.
ve Allahın rahmeti çok büyük.
bigün o mucize belki bana da uğrar?

2004 yiliydi univesite sinvina girmistim. Sonuc iyi degildi kuzenim ve en yakin arkadasim kazaniyordu okuloncesi ogretmeligini neyse ben. Tercih. Yaptim ama sonuckotu yerlwsemedim.onlar yerlesti.ben gunlerce agladim bu psikolojiyle esimle tanistim sonra nisanlanladik.ben nisaniyken kazandim universiteyi.evlendik hic 4 yili basariyla bitirrdim.hatta 4.sinifta kizima hamileydim.mezun oldum 3 hafta sonra kizimi kucagima aldim.bu sene de kpssye hazirlandim kusuratla atanamadim.cok uzuldum ama bir hayir var bunda yine guzel bir kapi acilacak inaniyorum.Bence inanmak lazim

Bazen tamda gözünün önündedir mucizen ama sen o kadar fantastik bir hayal peşindesindir ki;sen onu göremeden o kaybolur gider...

Eğer beklediğin mucize Hz.Musa nın asası kadar imkansız değilse senin için,her an her yerden çıkabilir karşınıza.

Sıradan hayatımın en büyük mucizesidir oğlumu kucağıma alışım...

Allah'ın mucizelerine ve dualara verdiği yanıtlara onlarca kez şahit oldum ...

Vermediği şeylerde de bir hayır olduğunu öğrendim...

En büyük mucizem oğlumdu; doktoru onu ilk gördüğünde 3-4 gün anca yaşar dedi,o gece yatağımda ; alma Ya Rab dedim ağlayarak, bize bir mucize ver dedim, şükürler olsun ki 10 yılda bu mucizeyi bana tam 4 kez verdi, hele sonuncu da doktor artık gidecek bir adım yok dedi, eve döndüm ellerimi açtım; Allah'ım dedim, istersen verirsin, şimdi değil n'olur şimdi alma dedim şükürler olsun ki , güle oynaya geldi tedaviden. Mucizelerle dolu bir 10 yıl geçirdim oğlumla. Onu kaybettiğimde, Ya Rabbi dedim, onu bu kadar çok severek gücendirdim mi seni...

Sonra anladım ki yaşadığım sevgi mucizenin kendisiydi, çok az insana nasip olacak bir mutluluk yaşamıştım, bana karşılıksız sevmeyi, dili,ifadesi olmayan bir canlıyı anlamayı öğretti. Hayvan dünyasının kapısını araladı ve bu anlatılmaz bir mucizeydi....

İnsanlara garip geldiğini biliyorum ama öyle bir şeyi ifade etmenin zaten sözcükleri yok. Biliyorum ki içim yana yana istediğim zaman Allah beni geri çevirmez ve bu mucizenin en güzeli ...

valla o mucizeler nedense vazgeçtiğin anda karşına çıkıyor, herşeyin bittiğini düşündüğün an
ama kafaya takarsan, taktıkca takılıp kalıyosun hiçbirşey olmuyor, ilginç

Son düzenleme:
Allah'ın mucizelerine ve dualara verdiği yanıtlara onlarca kez şahit oldum ...

Vermediği şeylerde de bir hayır olduğunu öğrendim...

En büyük mucizem oğlumdu; doktoru onu ilk gördüğünde 3-4 gün anca yaşar dedi,o gece yatağımda ; alma Ya Rab dedim ağlayarak, bize bir mucize ver dedim, şükürler olsun ki 10 yılda bu mucizeyi bana tam 4 kez verdi, hele sonuncu da doktor artık gidecek bir adım yok dedi, eve döndüm ellerimi açtım; Allah'ım dedim, istersen verirsin, şimdi değil n'olur şimdi alma dedim şükürler olsun ki , güle oynaya geldi tedaviden. Mucizelerle dolu bir 10 yıl geçirdim oğlumla. Onu kaybettiğimde, Ya Rabbi dedim, onu bu kadar çok severek gücendirdim mi seni...

Sonra anladım ki yaşadığım sevgi mucizenin kendisiydi, çok az insana nasip olacak bir mutluluk yaşamıştım, bana karşılıksız sevmeyi, dili,ifadesi olmayan bir canlıyı anlamayı öğretti. Hayvan dünyasının kapısını araladı ve bu anlatılmaz bir mucizeydi....

İnsanlara garip geldiğini biliyorum ama öyle bir şeyi ifade etmenin zaten sözcükleri yok. Biliyorum ki içim yana yana istediğim zaman Allah beni geri çevirmez ve bu mucizenin en güzeli ...

Ozur dilerim gozlerim dolu okudum yazini. Ne guzel ifade etmissin. Rabbim her daim yardimcin olsun.

Ben o kadar çok mucize yaşadımki Allah'ıma şükürler olsun ev alırken, evlenirken, iş bulurken, çocuğum olmadığı için tüp bebekle hamile kalabilmekten yani şöyle söyleyim her olumsuzlukta şükrettim. Allah'ım dedim eğer olmuyorsa zamanı var demekki hayırlısı bu sabredip zamanla neden olmadığını göreceğiz. Hep şükredip sabredeceksin ve birkaç yıl sonra istediğim şeyin çok çok iyisinin olduğunu görmek daha zamanının var olduğunu ve hayırlısının böyle olduğunu anlamama sebep oldu. Rabbime şükürler olsun hiç duaları geri çevirmediki o kadar cömertki biz aciz kulları olarak bu kadar nankörken o bol bol veriyor. Benim ömrüm boyunca yaşadığım tecrübelerde hep dua ettim, hiç isyan etmedim demekki zamanı var dedim ve hayırlısıysa olsun dedim, adaklar adadım ve yerine getirdim. Olay bu kadar basit mucizeler hep var.

Back
X