Aranızda Muş'u bilen var mı??

runforestrun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
195
516
Kızlar ablamın eşinin tayini Muş'a çıktı.İki de küçük çocugu var.Bana biraz bilgi verir misiniz?Merkezi ve ilceleri nasildir.Merkezde yasayip ilceye gelis gidis yapılabilir mi?Hangi ilçeleri önerir ya da önermezsiniz?Ev bulunabilir mi kolayca,kiralar ne civarda vs.Teşekkürler.

Kızlar ablamın eşinin tayini Muş'a çıktı.İki de küçük çocugu var.Bana biraz bilgi verir misiniz?Merkezi ve ilceleri nasildir.Merkezde yasayip ilceye gelis gidis yapılabilir mi?Hangi ilçeleri önerir ya da önermezsiniz?Ev bulunabilir mi kolayca,kiralar ne civarda vs.Teşekkürler.
Ben gitmedim ama orada yasayan tanidiklarim var. Teror olayi yokmus. Rahat bi sehirmis sandigimiz kadar kotu degilmis.
Genelde herkesin kendi evi oldugu icin kira hakkinda fikrim yok.
Kısın kar yagisli yazin sıcak havaalani var. Hergun ankara istanbul ucusu var. Ilcelerden varto ve malazgirt daha gelismis heralde. Bu kadar bildiklerim.

orası muştur yolu yokuştur :)
siz siz olun yokuştan ev tutmayın :)

bir yılım tayin dolasıyla hasköy ilçesinde geçti.polis eşiyim. iğrenç biryerdi.bide en güzel ilçesiymiş. il merkezi herzaman için dah iyidir.ilçelere bulaşmanın bi alemi yok.köyden farksız.her durum da göze batıyorsun.markete bile çıkamıyorsun düşün.

X