Mutfak Dekorasyonu aranızda mutfak tezgah üstü cam olan var mı

dafnedeep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
36
0
36
Edirne
arkadaslar mutfagıma resımdeki gıbı tezgah ustunu cam yaptırmak ıstıyorum..nerede oldugunu da tam olarak bulamadım aranızda kullanan var mı memnun msunuz:1:

Eklentiler

• $as mutfak facebook.webp
    $as mutfak facebook.webp
    18 KB · Görüntüleme: 4.929
canım,cam demişssin ama bu tezgah resimden anladığım kadarıyla cam değil.yapay granit olması lazım.

Kastettiği yer tezgah değil ki,duvar kısmı cam...Valla bende birkaç yerde gördüm süper görünüyordu...hatta arka fonda ağaç gövdeleri vardı süperdi...ama kullanana rastlamadım.

tezgah granit ama pahalısından bana kalırsa
çimstondan bile ğpahalı siyah granit parlak olanlar var

biz yaptırdık ama sonradan pişman olduk biraz dikkat istiyo
ani bi hareketle tencere tava hızlı çarpması sonucu çatlayabilir
biz en kalitelisinden aldığımız halde tencere çarpınca hafiften çarpan yer kötü oldu cam olduğu için

yerınız nerede acaba...degısık modelleri var mı kullanılılığı hakkında ne dıyebılırsınız..bıraz cok oldu ama...:1:

biz zmirdeyiz :61:

her rengi var. renler mat değil sedefli gibi. çok güzel görünüyor. 2 renk yaptırabiliyorsunuz
istediğiniz her desen uygulanabiliyor. kenarlarından darbe almadığı sürece kesinlikle kırılmıyor.kenarlarına koruyucu çıta yapılıyor darbe almasın diye. tezgahta bile kullanılabiliyor. temperli cam kullanılıyor. tezgahta olunca çizilme oluyor tabi. ama duvarda sorun yaşanmıyor.

m2 fiyatı 200-350 arası
uygulanan desene renge ve şekline göre değişiyor

biz zmirdeyiz :61:

Her rengi var. Renler mat değil sedefli gibi. çok güzel görünüyor. 2 renk yaptırabiliyorsunuz
istediğiniz her desen uygulanabiliyor. Kenarlarından darbe almadığı sürece kesinlikle kırılmıyor.kenarlarına koruyucu çıta yapılıyor darbe almasın diye. Tezgahta bile kullanılabiliyor. Temperli cam kullanılıyor. Tezgahta olunca çizilme oluyor tabi. Ama duvarda sorun yaşanmıyor.

M2 fiyatı 200-350 arası
uygulanan desene renge ve şekline göre değişiyor
tesekkür ederim internet adresiniz varsa verebilir misiniz?:40:

Merhaba bu ürün hakkında daha detaylı bilgi isterseniz www.dumobpanel.com sitemizi inceleyebilirsiniz.Biz kendimiz üretip satışını yapıyoruz.Çok kullanışlı ve uzun ömürlü bir ürün ayrıca kolay temizlenebilir olmasından dolayı antimikrobiyel özelliğe sahip.Daha fazla bilgi edinmek isteyenler bana ulaşabilir. :)

Back
X