Yeni nisan attin sanirim, gecmis olsun zor bi donem.. ama toparliycaksin emin ol... sadece barismayi kesinlikle dusunmuyosan görüşme, hic bi sekilde.. biliyorum olmuyo , catliyo insan ne zaman aricak acaba ne yazdi vay face te neler oluyo vs diye ama bunlar zorlastirmaktan baska hic bi katki saglamiyo maalesef... eminsen uzaklas sadece..
Ben iki nisan bir soz attim. Ucunude Ben attim hic pisman deilim cunku biri kendi sorunlu ikisinin ailesi sorunluydu. Allaha dua edinki kurtulmussunuz. Sonrasi daha buyuk husran olur. En mantiklisi bastan anlayinca ayrilmak. Ben nisan attimiyim millet ne der diye dusunurseniz daha buyuk bir yukun altina girersiniz.
Nisan insanlarin tanisma sureci ve aileyi tanima surecidir. Ancak nisanlaninca insanlarin icine giriyorsunuz ve anliyorsunuz. Ayrica aile cok onemli eger cocuk ailesinin kontrolu altindaysa ve ailesinin agzina bakiyorsa yada ailesi size ve ailenize deger vermiyorsa sonrasida boyle oluyor. Ayrica insanlar bir suru kisiyle cikip ayriliyorlar. Ayni sey...