Aranızda şehirler olsada ilişki yürür mü?

eşimle istanbulda tanıştık o izmitli ben giresun o sıralar izmirde okuyordum...baya bir karışık....o zamanlar cep partner vardı sınırsız onu kullanıyorduk...iki yıl toplam 18 gün görüştük ama biribirimize öyle güveniyorduk ki herşeyimizden haberdardık...yani güven çok önemli zaten yanlış birşey varsa hissediyorsun...son bir sene aynu şehirdeydik...ayrıca uzak olunca böyle 2-3 ayda bir görüşünce ilişkiniz müthiş heyecanlı oluyor...şimdi 6 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ve çok şükür çok mutluyuz iyi ki var canım kocam

Allah bozmasin abla güven önemli bencede yani 6 ayda 1 kez görüşmeklede olur bence

ayrı ülkelerde yaşadığımız halde internette tanışıp, ortak bir noktada buluşup, ilk görüşte aşık olmuştuk birbirimize. otuzlara yaklaştığımız halde o benim, ben onun ilk gerçek aşkıydık. uzun yıllar bir kere bile aceba demeden yürüttük. sonra kendimizi kavuşma konusunda çaresiz hissettiğimiz bir anda, başkalarını biraz fazla dinlediğimiz için, saçma sapan nedenlerden, birbirimizi ilk defa yalancı olarak suçlayarak ayrıldık. yıllarca hiçbir konuda fikir ayrılığı yaşamadığımız halde tek bir kavgada sırf dolduruştan ayrıldık... hatta öyle bi noktada o kadar da pis bi şekilde ayrıldık ki birbirimizi sevsek bile bir araya gelmek imkansızmış gibi görünüyo bazen... ama o her ne kadar ilişki bitti artık seni sevmiyorum dese de onunla her istediğimde orada hazır olması, benimle konuşmayı kabul etmesi açık bir kapı varmış hissi uyandırıyo bende... Evet arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi çok ama çok zor... ama ben ondan önce veya sonra kimseye bu derece aşık olamadım... 2 sene geçti ayrılalı hislerimde hiçbişe değişmedi... biraz cesur olabilsem (aile vs faktöründen ötürü) onu yeniden kazanmak için elimden geleni yapardım hatta, belki o da aynı nedenle hayatımıza devam etmeye çalışalım diyo onu da bilemem

sadece şunu tavsiye edebilirim, çok seviyorsanız o uzakta da olsa ona çok güvenin ve araya kimseyi sokmayın ve biraraya gelme konusunda mutlaka ayakları yere basan bi planınız olsun.

sevgiler

kesinlikle yürür. bizimde daha ilişkimizin başlarıydı başka bir şehire gitmesi gerekti. şimdi 2 yıllık bir ilişkimiz var. aslında bir bakıma arada güven olunca hersey olur ama eger güven olmazsa aynı sehirdeki ilişki bile yürümez.bir şey daha; sevgi hiç bir şekilde azalmıyor bana göre dahada artıyor. onu görmediğin her gün her saat ona karşı sevgin büyüyür e birde arada özlem olunca kat kat fazla seviyorsun :)) mutlluluklar

Üzüldüm valla ne diyim güven gerçekten önemli keşke kötü ayrilmasaydiniz barisabilme olasılığınız olurdu

Böyle şeyleri duyunca mutlu oluyorum çok hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…