Yok ben değildim canim biri vardı evet ama bende hatirlayamadimBizim topikte de bu kadar yüksek betası olan biri vardı ama tek gebelikti. O OlcayKalyon senindi di mi yüksek beta?
@Kestanesekeriiim sen miydin?Yok ben değildim canim biri vardı evet ama bende hatirlayamadim
Benim betam cok yuksek cikmisti canim ama ikiz olmadi@Kestanesekeriiim sen miydin?
Hala olayın şokunu atlatamadım. 5 haftalık gebeyim. Doktora gittim beta değerim 10387.04
Kese baktık kesem 8.15 mm. Doktorum bu kese için beta degerimin çok yüksek olduğunu ve ikiz olabileceğini söyledi. Tecrübeli anneler gerçekten mümkün mü bu? Evet ikiz istiyordum ama hiç planlamadan oldu bu? Acaba yanılıyor mu söyleyip söylememekte de kararsız kalmıştı kese boyuna göre beta bu kadar yüksek olmamalıymiş. Tek yumurta ikizi olabilirmis tek yumurta ikizi olan anneler veya gebeler bana akıl verin?
Merhaba süreciniz nasıl ilerliyor kaç haftalık oldularBen tek yumurta ikizlerine hamileyim 7. haftada kalp atisini duymaya giderken belli oldu ikiz gebelik oldugu daha öncesinde hic yorum yapilmamisti
5 bucuk haftada kesede bebek göründü mu acaba. Yoksa bebeklerinizi ilk defa 6. Hafta içinde mi gordunuzMerhaba süreciniz nasıl ilerliyor kaç haftalık oldular
Bende ikizlere hamileyim 6.haftamda öğrendim
Merhaba süreciniz nasıl ilerliyor kaç haftalık oldular
Bende ikizlere hamileyim 6.haftamda öğrendim
5 bucuk haftada kesede bebek göründü mu acaba. Yoksa bebeklerinizi ilk defa 6. Hafta içinde mi gordunuz
ilk gittiğimde 5 haftalikti sadece kese vardı bebek görünmedi diğer gidişim 6.5 haftalik falandı ikiz olduğu da belli olmuştu bebekler gorunmustu5 bucuk haftada kesede bebek göründü mu acaba. Yoksa bebeklerinizi ilk defa 6. Hafta içinde mi gordunuz
Ayy çok güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz benim henüz 9 haftaliklar zaman sanki hiç geçmiyor22.haftamizdayız çok şükür şuan bir problem yasamadik detayli ultrasonuda yaptirdik sorun cikmadi
O haftalar öyle olurilk gittiğimde 5 haftalikti sadece kese vardı bebek görünmedi diğer gidişim 6.5 haftalik falandı ikiz olduğu da belli olmuştu bebekler gorunmustu
Ayy çok güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz benim henüz 9 haftaliklar zaman sanki hiç geçmiyor
O haftalar öyle olurbende zorlanmistim o haftalarda 14. Haftadan sonra rahatlamistim insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginiza
Merak ettiğim çok konu var bebekler için neler alınmalı neler kullanışlı siz yavaş yavaş almissinizdir biraz anlatır mısınız
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)
Hayırlı olsunBen varim 7+5te ogrendim.yarin 8+5 kontrolum var.umarim mono mono cikmaz
Siziin nasil peki mono mono muHayırlı olsun
İnşallah , ama cikarsa da üzülmeyin her söylenilen riskler yaşanmıyor inşallah yaşanmaz hayırlısı olsun
Benimki monokoryonik diamniyotik aralarında zar var ama plasentalari aynı, bununda riski fazlaca ama olumlu şeyler düşünmeliyiz bu surecteSiziin nasil peki mono mono mu
Mono mono olmasi cok daha skintiliymis canim yani tek suda olmalari..insallah oylr olmaz cok sukur seninkiler ayriymisBenimki monokoryonik diamniyotik aralarında zar var ama plasentalari aynı, bununda riski fazlaca ama olumlu şeyler düşünmeliyiz bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?