• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda uzun süreli iliski yasayip evlenen varmi ???

Yakubum ,ballı lokmam, her şeyim , dünyam ile tanışalı çıkmaya başlayalı 4 yıl 2 ay oldu :16: ilk günden daha farklı duygularım aşığım ,özlediğimden ağladım bile bugün :14: :14: :14: lisans kpss ye girecek hafta sonu görüşmemizi seyrettik.. bu dönemde asker yolu da bekledik yeri geldi tartıştıkta.. ama ona olan sevdam kat kat artmakta :16: evlenmek için tek sorunumuz iş... iş olduktan sonra evlenmeyi iple çekiyorum :16: ...Onu çokkk seviyorum ve seviliyorum :16: :16: :16: Yıllar ilişkimize çok şey kattı. Saygıyı yitirmedikten sonra heyecan her an doruklarda bence...maşaALLAH(C.C) bize.... ALLAH(CC) tüm herkese gerçek sevgiyi doğru insanlarla versin inşaALLAH(C.C)...

Son düzenleme:
8 senenin sonunda bir buçuk ay önce evlendik..

çıkarken bazen yoruluyorsun kavga edince ama sevgi,aşk bitimiyor..

8 yıllık flörtlük döneminden sonra evlendik ve çok şükür 5 yıllık evliyiz... elbette tartıştığımız anlar oluyor ama ikimizinde birbirimizi üzdüğümüz için içimiz titriyor..küs kalamıyor hemen barışıyoruz... saygınızı-iletişiminizi-hoşgörünüzü yitirmediğiniz sürece taze kalan ve her daim perçinlenen bir sevginiz olacaktır...
iki arkadaşım var.ikiside eşleriyle ortaokuldan itibaren çıkıp üniversite-askerlik bittikten sonra iş bulup evlendiler.. maşallah ikiside eşleriyle çok mutlu...

5 yıllık flörtün sonunda geçen ağustos ayında evlendik. gerçi biz bu 5 yılın sadece ilk yılında aynı şehirdeydik. sevgimiz ilk gün nasılsa öyle çok şükür. hatta sevgili iken daha sık tartışırdık, evlilik yürütmek bana daha kolay geldi:nazar:

5 buçuk yılda evlendik yaklaşık 1 yıllık evliyiz.evlenmeden önce hergün kavga ederdik farklı şehirlerdeydik anlaşma sağlayamazdık bir türlü.ama şimdi çok şükür mutluyuz.
lakin eşimde pek heyecan yok sanırım mesela şimdiye kadar hiç elinde hediyeyle kapıyı çalmadı.gelir gelmez yemek yer kendini tv nin karşısına atar pek birşey anlatmaz bana.mutlu etmek için çabalamaz
ama onun tüm bu odunluklarına rağmen onunla uyuyup uyanmak onun için yemek hazırlamak,kendi evinde yaşamak,fazla küs kalamamak güzel tabi

bende esımle 9 senelık bır beraberlıgın ardından evlendım.2.5 aylık daha tazecık evlıyız :) kesınlıkle uzun ılıskılerın ardından mutsuz olunuyor gıbı seylere ınanmıyrum.genelede uzun ılıskıler evlılıkle cok zor taclanıyor fakat basta saygı ve sevgı olduktan sonra hersey yolunda gıdıyor.

6,5 yıl.

Normal yolla hamileliklerimde çok kayıplarım oldu, tüp bebek önerdiler. Kıbrıs'a gidip gelmeyi de gözüm yemedi tüp yapabilmek için evlendik. Çocuk normal yolla olsa evlenmezdim.

Uzun süreli birlikteliği heyecan, aşk, monotonluk açısından sordunuzsa ...

Seviyorum hemde çok ama ilk günkü gibi aşık mıyım, hayır. Ama bunun öncesiyle ilgisi yok bu kadar uzun süreli ilişkilerde kim ne dersin desin ilk günkü gibi aşka inanmıyorum.

Daha elini bile tutmadığın adamla, aynı yatağa girdiğin adama yıllarca aynı heyecanı duyabilmek bana göre imkansız.

Tanıştıktan 2 ay sonra birlikte yaşamaya başlamıştık, o iki aylık dönem bambaşkadır. O dönemi ne 6,5 yıla + ne de evli geçen 5 yıla değişmem.

Merhaba;

Eşimle üniv. tanıştım.Tam 7 sene flört dönemimiz oldu.Okul bitince herkes kendi memleketine döndü tabi.Uzaktan uzağa sürdürdük.Önceleri çok sinirli ve asabi olan eşim şimdi daha bir uysal oldu.Nedeni 7 yıllık flört döneminde benim ondan ayrılmam.tam 10 ay ayrı kaldık.Barıştığımızda o asabi adamdan eser yoktu:)Kasım 2008 de evlendik.Evliğimizi bir prenses ile taçlandırdık(2013).Aynı işyerinde çalışıyor olmamıza her saniye birbirimizi görmemize rağmen usanmışlık,bıkmışlık yok.Çok severim kendilerini:)İlk evlendiğimiz zaman çok tartışırdık ama zamanla taşlar yerine oturuyor.Hala sabaha kadar konuşup güleceğimiz muhabbetlerimiz oluyor.

Mutluğun anahtarı: İki tarafada yakın oturmamak ve kimseyi aile problemlerinize karıştırmamak.

gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..

aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??

canım bızde 7 seneden sonra evlendık cok sukur...unv de tanıstık..
aşk taze kalmaz mı..tabıkı klıyor..hatta evlendıkten sonra daha da kıymetımızı bıldık...masallah dıyeyım hepınızın adına...
3 yıl doldu evlılıgımızde..kzıımız da oldu cooook sukur...
uzun sure cıkmak bana kalırsa sıkıcı...ama sartlar bunu gerektırıyordu yapacak bırsey yoktu..okul-askerlık-iş vs..ama soyle ıyı tarafı var bırbırının huyunu suyunu coook ıyı alıyorsun...
yanı mutlaka bu donemde sıkıntılar oluyor ama cok sukur bız hıc vazgecmedık bırbırımızden...ınsan amac halıne getırıyor bır yerde:D
o bızım herseyımızz... kızımla benım tek aşkımız:)

3 sene sonra evlendik simdi 3 senedir evliyiz ask bitti sevgi soyle boyle. bence heyecan tazeyken evlenmek daha iyi, herseyi yasadiktan sonra erkekler tam bir hoduk oluyor. seni de hoduklestiriyorlar

Esimle gorucu usulu tanistik, ikimizde bir birimizi gorur gormez vurulduk:)
Hemen sozlendik, uc hafta sonra nisanlandik, uc ay sonra evlendik, bes yildir evliyiz...
Her donemimiz cok guzeldi heycani bitmeden yasadik hepsini:)
Hala cicim ayi yasiyor gibiyiz. Iki tanede cocugumuz var:)
Rabbim herkese mutluluk versin...

Son düzenleme:
eşimle 10 yıl çıktık ve 14 yıldırda evliyiz:nazar::nazar: maşallah diyeyim :9::9: hala çok seviyorum onu, hala ona baktıkça içim titriyor, hala işten gelmesini dört gözle bekliyorum, hala kokusuna , ellerine, bakışına her şeyine aşığım :nazar: çok seviyorum eşimi, Allah'a şükür oda beni seviyor...

uzun süre çıkmak değilde, aradaki sınırın kalkması, saygının bitmesi aşkı bitiriyor bence.. ben eşimin yanında çok özenli davranırım, onun hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmam, bazı şeyler herkesin kendine özel olmalı, eşler birbirlerinin her şeyini bilmemeli, argo konuşulmamalı, ilk tanıştığınızda nasılsanız yine öyle olmaya çalışılmalı.. birde öyle hemen bir hatada terkedip gidilmemeli, yaralar birlikte sarılmalı, güçlükler aşılmalı, beraber bir sürü yaşanmışlık olmalı ki aşkta evlilikte yürüsün... yani açıkçası yürümesi ve heyecanın devam etmesi için çabalamak-emek vermek lazım...

Maşallah nazar değmesin diyeyim size gıpta ile baktım; herkese nasip olmaz böyle mutluluk;) Ayrıca ilişkiyi sağlıklı yürütmek için yaptığınız tespitlere bütün kalbimle katılıyorum.Çok haklısınız..... Bende böyle mutlu bir ilişki yaşamak istiyorum yaaaa!!!!!!!!!!!!!!

6 yıl olacak bu yılın sonunda :)
Lise 1. sınıftaydım ben başladık hala devam :)
Ne kavgalar ne gürültüler yaşadık bilsen .
Ne kıskançlık krizleri ama o bir kere bile ayrılalım demedi .
Şimdi 20 yaşındayım o 24 evlenelim diye ısrarlar ediyor ama daha 2-3 senesi var bana göre :)
Her şeyin hayırlısı .
Gerçekten sevince yıpranır mı hiç aşk .
Gittikçe daha da artıyor emin ol :)

Her dönemimizin farklı geçtiği 6 yıldır beraberiz 21 eylüldede evleniyoruz ama birbirimize olan saygımızda 1 gr. azalma olmadı her ilişkide inişli çıkışlı zamanlar oluyodur eminim hep elele göz göze olmuyoruz fikir çatışmalarıda yaşıyoruz ama hep üstesinden geliyoruz kadın ve erkeğin doğası gereği fikir çatışmaları yaşanır tabi ama şuan farklı heycanlar içindeyiz bence ilişkinin ilk günki gibi ayakta durmasını sağlayan saygı olduktan sonra sevgi aşk uzunn yıllar beraber olmakta takip ediyo bu durumu :31:

Eşimle 10 yıl flört,10 yılın son 1,5 yılı nişan ve 2 ay önce evlendik. Şimdi nasıl mı? Yaşadığım onlarrrrcaaaaa iyi-kötü her hatıra,an şimdi sil baştan taze heyecana dönüştü :)

Biz ASKimla 5 sene ciktik ardindan evlendik ve cok sukur 1 senedir evliyiz.. Bizde cookk kavgalar ederdikk kimse inanmazdii evlenecegimze ama biz ne kadarda kavga etsekk hep bilirdikki ayrilamayiz, vazgecemeyiz birbirimizden .. Oylede oldu iste :) Ve cok mutluyuz artikk neredeyse kavga bile etmiyoruzz :) ASK hic bitermi ya, seviyorumm kocisimii:)

Biz de öyleyiz ya çok kavga ediyoruz ama kopamıyoruz,evleneceğimize biz bile bazen inanmıyoruz:9::9: ama vazgeçemiyoruz..inşallah biz de sizin gibi oluruz..

Ben sevgilimle lisede tanıştım 3 yıldır beraberiz ve şunu söyleyebilirim aşkın ömrü şu kadar bik bik bik laf yapanlar aşkı hiç tatmamış kendine göre birini hiç bulamamış, kenidlerini sevenlere yalnız kalmamak için katlanmış tipler. Aşk eğer karşılıklıysa hiç bitmez ve birlikte geçirilen zaman arttıkça daha çok değer kazanır. Bizim çok fazla hayalimiz var ve ikimiz de deliyiz biraz belki de budur bizi taze tutan, sevgiler :)

Son düzenleme:
Biz de esimle 7 yil flortten sonra evlendik .
Biz hic kavga etmezdik,
tabi benim kusmelerim ve alinganliklarimi, onun da gonlumu almak icin pesimde pervane oldugunu saymazsak :)

Su an 9,5 yillik evliyiz, 2 de cocugumuz var

Simdi mi ?
Hala ayniyiz :))

Maşallah, allah ayırmasın inşallah ve darısı biz bekarların başına :znzar:

Back
X