• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda uzun süreli iliski yasayip evlenen varmi ???

gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..

aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??

kız bişey diycem :) geçen pazar aynen benim de bi arkadaşım evlendi 7 senelik beraberlerdi haha aynı düğün olmasınnn :D :D

selam kızlar:3: benimde 7 yıl sevgiliydik 1,5 yıl da nişanlı kaldık 1,5 yıldırda evliyim siz hesaplayın artık..biz ne nişan nede sevgililik dönemimşzde ayrılmadık hep birlikteydik hee tabi çok kötü kavgalar ettik tartıştık halada yeri gelince tartışıyoruz mükemmel bir evlilik yada ilişki yoktur anlaşmazlık mutlaka olur ama ben çok feci aşık oldum hala aşığım:16: ama eşim biraz eski tip evlenince sevgi ve saygıyla yürütüyor..oda aşık tabi ama layt erkek olmucak ya :6:ondan neyse uzun ilişkinin güzel yanlarıda var kötü yanlarıda var tabi ben artık son yılımızda yeteeer evlenelim diyordum yani hatta şimdi bile bi sene daha geç evlensek sanki bekleyemiycek tim diyorum :8:

biz eşimle 9 yıl çıktık 10. yılımızda evliydik.Ama çok şükür hiç kavga bile etmiyoruz. bebekler gibi bakıyoruz birbirimize aşkımızı şimdi inşallah bir meyveyle taçlandırıcaz darısı tüm sevenlerin başına.He düğün günü içinde inanılmaz bi sevinç oluyor sonunda sevdiğinle uyuyp uyanacağın günler başlıyor :)

tam bi facia olmuss yaa :44: bu yüzden çok uzatmamak lazım..

uzun bi ilişki yaşadım hala yaşıyorum da ama sana katılıyorum şimdiki aklım olsa uzatmazdım eşime de diyorum en güzeli 1 yıl sevgililik
5-6 ayda nişanlılık sonrada düğün ohh temizz:21:

Merhaba canm.ben esimi tam 6 sene bekledm.16 yasindaydk ve teyzemin oglu oldugu icin annemler cok karsi cikmisti.akraba evliligi olmaz vs.sonra baktilarki biz birbirimizi cok seviyoruz sonradan yumusadilar tabi.en kotusude esim almanyada ben istanbulda senede 1 kere oda en fazla 2gun goeuyoduk birbirimizi ve sadece msn den konusabiliyoduk.ama birbirimize tutkuyla bagli bekledik.vebbusene evlendik smdide bebegimiz olucak.alaha sukur cokda mutluyuz.:nazar:

Sevgin ve saygın devam ediyorsa hiçte boku çıkmıyo tam tersi daha çok bağlanıp,seviyosun...

Bana da hemen tanışıp nişan düğün yapanlar saçma geliyo tanımadan etmeden nasıl bir cesaret diyorum...

Hiç saçma gelmesin...ben 5 sene değer bilmez biriyle çıktım ömrümü çürüttü ben benden gittin onu Allaha havale ediyorum çok saçma bir sebepten ayrıldık. Ve 2 yıl sonra eşimle tanıştım dünyam değişti nefes almaya başladım tanıştığım ilk gün aşık oldum 1 ay sonra evlenme teklifi ,3 ay sonra nişan ve 10.ay düğün oldu..şuan 3 yıllık evliyim..
Rabbime şükürler olsun mükemmel bir eş..yani diyeceğim ilişkinin kısalık veya uzunlukla alakası yok..5 yıl boyunca o insanı tanıyamamışım..ona gerçek yüzünü 5 yıl sonra gösterdiği için teşekkür etmem lazımdı..böyle bir insanla tanışmama vesile oldu..:36:

evlilik tam anlamıyla piyango bence... hemen evlenip mutlu da olabiliyosun pişmanlıklar da yaşayabiliyosun, yıllarca flört edip aynı tutlkuyla devam da edebiliyosun bi anda bitebiliyo da, bunun belli bir kuralı yok işte... neyin nası olacağını naparsak yapalım kestiremeyiz. hııı onunki öyle olmuş benimki de böyle olur diyemiyoruz...

Allah karşımıza doğru insanı çıkarsın ve o doğru insanı doğru aşkla sevdirsin inşallah...

Araniza yeni katildim kizlar bizde 6 yil iliskiden sonra evlendik bide uzaktik birbirimize cok kavgalarimizda oldu tabi arkadaslarim hep evlenmeyin simdi bole kavga ediyosaniz 2 3 aya bosanirsiniz diyolardi ama sukurler olsun 3 yillik evliyim bide bebisimiz var dugun gunune gelince yillarca beraber uyanmanin hayali gercek olucak diye mutluluktan ucuyosun;)

Allahımmmm banada nasip et böyle güzel mutlu bir evlilikk :16: kızlarr okudukça o kadar çok özeniyorumkii maşallah her birinizee inşallah bende sahip olurum öyle evliliğe o mutluluğa :16:

Allahımmmm banada nasip et böyle güzel mutlu bir evlilikk :16: kızlarr okudukça o kadar çok özeniyorumkii maşallah her birinizee inşallah bende sahip olurum öyle evliliğe o mutluluğa :16:[/QUO

İnşallah canım, her kadın sevmeyi, sevilmeyi,mutlu olayı hakerder..:13:

Esimle 5 yil gorustuk. Uc yildir evliyiz. Iki aylik oglusumuz var. Her namazda Allah a sukrederim onu bana es diye nasip ettigi icin. Oglumla yanyana iken bize CANLARIM BENIM deyisi her seye bedel. Ve biz internetten tanismistik

bizim tam 6 yıl sürdü ama ne kavgalaar ne kavgalar sonunda bitti tabi
bunca sene değişik bi şekilde birbirimizden kopamıyorduk bende şaşırıyordum açıkcası ama sonu mutlu bitmedi yani biz beraber uyuyp uyanamadık
ALLAH kavuşanların mutluluklarını bozmasın Amin

Bizimde eşimle 5 yıllık bir öncemiz var :))) şuanda 1 yıllık evliyiz ve bir saniye bile ayrı duramıyoruz aşk hiçte biten birşey değil önemli olan tek şey saygı o saygıyı kaybetmedikçe ne aşkı ne de heyecanı kaybetmezsiniz biz eşimle bugüne kadar bırakın küfürleşmeyi ses bile yükseltmedik çok şükür :37::37:

Biz de sekiz sene üzerine evlendik çok zorluklar yasamistik tam mutluluğu yakaladık derken akla gelmeyecek şeyler oldu... Evliligimizin sekizinci ayında eşime kanser teşhisi konuldu üstelik üç aylık Hamileydim.. Şu an birinci yilimizi biraz geçtik, ameliyatlar tedaviler vs sonucu bekliyoruz, içim yanıyor kalbim ağrıyor hayat çok acımasız... Çok Üzgünüm...

7 senelik bir iliskim 1 senede nisanlilik doneminden sonra bende mükkemmel bir düğünle evlenmistim7 senelik flört dönemimiz mükemmeldi, nisanladik sorunlarimiz basladi ama ben evlilik stresine veriyordum yani sevgimde hic bir azalma yoktu...sonra dedigim gibi cok guzel bir dugunumuz oldu imrenilecek bir gelin oldum ama evlendikten15 gun sonra nisanliyken aldatildigimi ogrendim 2 aylikkende bosanma davaini açtim...Gecen aybosandim...
Diyecegim su ki tatlim iliski uzun yada kisa olsun Allah sadece hayırlisiyla karşilastirsin..bunun bir kistası yok çünkü

6 yıl çıktık AYRILDIK.. az bi süre oldu ayrılalı ask falan taze kalmıyor.. aynı dediğin gibi bi b.kluk çıkıyor ben çok üzüldüm çok ağladım üstelik ciddiydik ve akrabaydıkta ama olmadı.. ve şundan eminim evlensekte olmuycaktı yapamıycaktık.. mizaclarımız ters ben herseye kırılan bi insandım o ketum dediğim dedik özür dilemesini asla bilmez.. çevremdede çok var 6-7 yıl çıkıp ardından evlenip 2 yıl sonra boşanan.. aslında uzun süreli ilişkiler çokda iyi değil.. bi süre sonra heyecanda kalmıyor.. alışkanlık oluyor.. o alışkanlıkta evliliği yürütmüyo..

5,5 yıllık flört döneminden sonra evlendik 1,5 yıllık evliyiz. Kavga olmuor tabı kı oluorr ama ben hala kocamaa coookkk asıgııımmm :17::16: O olmadan asla uyuyamam mesela ve ona dagır herseyı bılıorum oda benım ıcın tabıkı :8: Asker yolu bekledım 15 en zoru ozamandı ayrılık cok uzmustu bızı ama o zaman bıle ayda 2 kere yanına gıderdım :17: öncede kıskanclık yuzunden cok kavgamız olurdu ama sımdı allah a sukur tek kavgamız aılesı onuda atlatırsak hıc bır soruunumuz kalmıycak bırde bebısımız olaydı askımız can verıcektı ama bebsıım cok bekletme annen senı ozledııı :49: Ama aşk çok güzel sevmek cok güzel benim kocam birtaneeee :39::39::38::38:

Allah herkezi sevdiğine kavustursun kızlar :3::4:

allah bi an önce bebişcikler :55::55: Asip etsin sizede bizede işaallah hayırlı sağlıklı ..işin acısı benim kocik daha askere gidecek :43::43: Zun dönem bide çocumuz olursa hayırlısıyla öyle gitsin istiyor gönül hem ona dönme heyecanı hem bana dayanak bakalım kısmet

Back
X