• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda uzun süreli iliski yasayip evlenen varmi ???

biz de sekiz sene üzerine evlendik çok zorluklar yasamistik tam mutluluğu yakaladık derken akla gelmeyecek şeyler oldu... Evliligimizin sekizinci ayında eşime kanser teşhisi konuldu üstelik üç aylık hamileydim.. şu an birinci yilimizi biraz geçtik, ameliyatlar tedaviler vs sonucu bekliyoruz, içim yanıyor kalbim ağrıyor hayat çok acımasız... çok üzgünüm...
dünya hayatı sınavdan ibaret allah yardımcınız olsun çok bol sabır dilerim size şifa için bol dualar edin işaallah:110:

Bizimki kisaydi 3ayda evlendik ve biranimiz ayri degil.allah razi olsun esimden 1.5yildir evliyiz.sakalasmalar espriler hakim evde.allahbherkese mutluluk versin.memur olmadan once calistigim isyerinde bir abla vardi 7sene cikmislar nikah masasinda terketmis adam onu.sonra 6aysonra evlenmis baska adamla suan16yillik evli.biraz mantik ve sure onemlo flortle evlilik bir olmuyor flortken heves giddince snra toparlamak zor

Biz de sekiz sene üzerine evlendik çok zorluklar yasamistik tam mutluluğu yakaladık derken akla gelmeyecek şeyler oldu... Evliligimizin sekizinci ayında eşime kanser teşhisi konuldu üstelik üç aylık Hamileydim.. Şu an birinci yilimizi biraz geçtik, ameliyatlar tedaviler vs sonucu bekliyoruz, içim yanıyor kalbim ağrıyor hayat çok acımasız... Çok Üzgünüm...

RABBİM ŞAFİ adının hürmetine bu mübarek ayda eşine ve tüm hastalara şifalar versin İNŞALLAH Amin

Yok o saçma geliyor, yok bu saçma geliyor diye kimse kimseye çamur atmasın..
Bazı şeyler nasip kısmettir..
Allah'ım bir aksilik vermezse, bizde uzun ilişki yaşayıp evlenenler kervanına dahil olacağız gibi duruyor.. :1:

7 senelik bir iliskim 1 senede nisanlilik doneminden sonra bende mükkemmel bir düğünle evlenmistim7 senelik flört dönemimiz mükemmeldi, nisanladik sorunlarimiz basladi ama ben evlilik stresine veriyordum yani sevgimde hic bir azalma yoktu...sonra dedigim gibi cok guzel bir dugunumuz oldu imrenilecek bir gelin oldum ama evlendikten15 gun sonra nisanliyken aldatildigimi ogrendim 2 aylikkende bosanma davaini açtim...Gecen aybosandim...
Diyecegim su ki tatlim iliski uzun yada kisa olsun Allah sadece hayırlisiyla karşilastirsin..bunun bir kistası yok çünkü

çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunn... kendini sana affettiremedi mi ?

Susup sineye çekmek çok zor ama affedilemeyecek boyutta mıydı??

Bende 8 yıllık bir ilişkimin ardından evlendim.Daha çok tazeyiz tabi 27 gün oldu evleneli.Çok şükür mutluyum .daha yenisin diyeceksiniz belki ama bilmiyorum sevdiğin adamla aynı evde yaşamayı ona sarılıp uyumayı hiçbirşeye değişmem. rabbim herkese hayırlı evlilik nasip etsin inşallah.

gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..

aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??

Eşimle 7 senenin sonunda 24 gün önce evlendik :)
Evet senin tabirinle bu kadar sürede b.ku çıkıyor bir sürü şeyin,
7 sene boyunca ne kavgalar ne ayrılıklar ne sıkıntılar çektik
Düğün zamanı belkide bu 7 senenin verdiği alışkanlıkla mı bilemiyorum çok heyecansız geçti
Yani "Aman Allahım evleniyorum" gibi bir panik ya da heyecanım olmadı
Hatta iş arkadaşlarım ne kadar sakinsin falan diye sürekli söylenip dururlardı.
Belkide benim yapımdan kaynaklı bir durumdur bilemiyorum ama evlendikten sonra da çok acayip hissetmedim kendimi
7 senedir tanıdığın adamla aynı evde oluyorsun sadece. Ev düzenine alışmak biraz sıkıcı oluyor :)

eşimle 10 yıl çıktık ve 14 yıldırda evliyiz:nazar::nazar: maşallah diyeyim :9::9: hala çok seviyorum onu, hala ona baktıkça içim titriyor, hala işten gelmesini dört gözle bekliyorum, hala kokusuna , ellerine, bakışına her şeyine aşığım :nazar: çok seviyorum eşimi, Allah'a şükür oda beni seviyor...

uzun süre çıkmak değilde, aradaki sınırın kalkması, saygının bitmesi aşkı bitiriyor bence.. ben eşimin yanında çok özenli davranırım, onun hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmam, bazı şeyler herkesin kendine özel olmalı, eşler birbirlerinin her şeyini bilmemeli, argo konuşulmamalı, ilk tanıştığınızda nasılsanız yine öyle olmaya çalışılmalı.. birde öyle hemen bir hatada terkedip gidilmemeli, yaralar birlikte sarılmalı, güçlükler aşılmalı, beraber bir sürü yaşanmışlık olmalı ki aşkta evlilikte yürüsün... yani açıkçası yürümesi ve heyecanın devam etmesi için çabalamak-emek vermek lazım...

Maşallah Allah nice uzun ömürler versin yuvanıza, umarım bize de nasip olur böylesi.. Kaç yaşında tanışmıştınız? Aranızda kaç yaş var merakımı mazur görün:)

Eşimle 10 yıl flört,10 yılın son 1,5 yılı nişan ve 2 ay önce evlendik. Şimdi nasıl mı? Yaşadığım onlarrrrcaaaaa iyi-kötü her hatıra,an şimdi sil baştan taze heyecana dönüştü :)

maşallahhh bize de kısmet olur inşallah böylesi:) kaç yaşında tanıştınız eşinizle:)

Benim iki çocukluk arkadaşım. Biri 13, diğeri 14 yaşındaydı birbirinden hoşlanmaya başladıklarında. Çıktılar, ayırıldılar. Araya başkaları girdi falan. Tam 16 sene bi dargın, bir barışık devam ettiler. Geçen ay düğünlerine gittim. Evlendiler :17:

he bana gelince 4,5 sene çıktık. 5. senemizde ayrıldık. Nasip bu işler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 3 yıl çıktım 2 yıldır evliyimçok şükür çok mutluyum ama biz baştan beri çok iyi anlaşıyoruz sevgi çok öenmli amaa anlaşmakta çok önmli anlaşamama durumu varsa çok sevsenz bile birgün biterr bilmm anlatabildimmi

Maşallah Allah nice uzun ömürler versin yuvanıza, umarım bize de nasip olur böylesi.. Kaç yaşında tanışmıştınız? Aranızda kaç yaş var merakımı mazur görün:)

teşekkür ederim canım :16: :16: inşaAllah sende daha mutlu olur ve eşinle hayırlı, güzel bir yuva kurarsın :34:

biz tanıştığımızda ben 15 yaşındaydım, eşimde 17 çocuktuk daha birlikte büyüdük yani :34:

sanırım rekor ben de bu konuda :) 11 senenin sonunda evlenebildik. ama bizde çocuktuk tanıştığımızda daha. birlikte büyüdük diğer arkadaş gibi. ve 6 aydır evliyiz çok şükür bir sıkıntı yok. ama öyle eskisi gibi deli dolu aşk yok ama sevgi dolu bir yuvamız var çok şükür. maşallah demeyi unutmayın kızlarrr:):nazar:

teşekkür ederim canım :16: :16: inşaAllah sende daha mutlu olur ve eşinle hayırlı, güzel bir yuva kurarsın :34:

biz tanıştığımızda ben 15 yaşındaydım, eşimde 17 çocuktuk daha birlikte büyüdük yani :34:
ben de şuan 17 yaşındayım sevgilim 20, annemler bile 7-8 yıl birlikte olmanız imkansız çok bağlanma diyor. haklılar çok bağlanmamak gerekir ama bilemiyorum bu konuda biraz meraklıyım. 1 yıldır uyandığımda of yine mi yerine günaydın diyorum çiçeklerime,anlatmaya bile kıyamadığım pek çok güzel hisler var içimde ve canımı yakacak olan tecrübelere biraz da tıkıyorum sanırım kulaklarımı..

bizde eşimle 5 sene çıktıktan sora nişanlanıp evlendik....gayette mutluyuz aslında.......hatta yaşadıklarımız film şeridi gibi gözümüzün önünden geçiyor bazen şimdide allah nasip erse bebeğimiz olucak:nazar: vay be diyoruz neler yaşadık ....

merak ettiğim bir konuya parmak basmışsınız sağolun
ne çok bayan varmış uzun ilişki sonucu evlenen görünce mutlu oldum :$

18 yaşındayım daha 2.5 yıllık güzel bir ilişkim var. Bazen durup düşünüyorum acaba ne kadar devam edecek diye.

Derler ya ohoooo daha kimler çıkar karşına yaşın kaç falan..

Size de diyorlar mıydı :)

ben de şuan 17 yaşındayım sevgilim 20, annemler bile 7-8 yıl birlikte olmanız imkansız çok bağlanma diyor. haklılar çok bağlanmamak gerekir ama bilemiyorum bu konuda biraz meraklıyım. 1 yıldır uyandığımda of yine mi yerine günaydın diyorum çiçeklerime,anlatmaya bile kıyamadığım pek çok güzel hisler var içimde ve canımı yakacak olan tecrübelere biraz da tıkıyorum sanırım kulaklarımı..

canım ya çok küçükmüşsün daha :16: ama aşkta plan olmazki, bağlanıp-bağlanmamak bizim elimizde değilki.. sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran. çok seviyorsun, inşaAllah çokta seviliyorsundur... nasip kısmet belli olmaz belki sizide birbirinize yazmıştır Rabbim.. hep mutlu ol, Allah hakkında hayırlısını versin..

Back
X