• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Aranızda yağları düzenli kullanan ve sonuç alanlar oldu mu?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

duygu_suz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
70
0
86
Samsun
Kızlar biliyorsunuz ki çatlaklar için kullanılan bir çok yağ var. Bu yağlar arasında herhangi birini kullanan ve aranızda sonuç alan oldu mu? Bana şu an en mantıklısı KANTORON YAĞI, AT KESTANESİ YAĞI, ÇÖREK OTU YAĞI gibi geliyor. Ama düzenli kullananların yorumu almak istiyorum. Artık bu çatlaklardan kurtulmak istiyorum..

ben birkaç yağ kullanıyorum sabah akşam olmak üzere.4.günümdeyim bir gelişme olursa yazarım.:1rolleyes:

açıkçası ben yağların tamamen geçireceğine inanmıyorum çatlamaya meyilli bir cildin varsa da mutlaka çatlıyo yani. Kuzenim var 2 kere doğum yaptı hiçbir yeri çatlamdı ben bekarım şişman da değilim sadece 2 kilo bile alsam hemen çatlıyorum bunun derinin elastikiyetiyle ilgisi var. Benim derim hem sıkı ve hem gergin kuzeniminki ise daha gevşek bu yüzden de çatlamıyo ne kadar kilo da alsa doğum da yapsa. Yağlar belki önceden önlem için faydalı olabilir ama özellikle beyazlaşmış olanları gidermiyo bence.fisfisfis

bende tamamen geçireceğine inanmıyorum ama kremlerden daha etkili olduğunu düşünüyorum. özellikle kantoron yağını ve at kestanesi yağını çok duydum. denemekte yarar var. bende başlayacağım. kimseye güvenilmiyorki herkes başka bişey söylüyor. hangisi reklam yapıyor hangisi gerçek söylüyor anlayamıyoruz. kremlerde çok pahalı. o yüzden yağlar şu anda en mantıklısı gibi görünüyor.

ne kremlerin nede yağların geçireceğine inanıyorum nitekim yırtılmış deri nasıl yağla düzelsin iz kalmış yani zaten bu yüzden tca uyguluyorum ilk uygulamam başarılıydı şimdi ikinciyi yaptım ama ayarını kaçırdım az bakalım nolcakzemuszemus

Benim cildim çok hassas en ufak şeyde kızarır sivilce olur hemen TCA'ya yeltenmeye korkuyorum.eyvahedigeldismile

ben de geçireceğine pek inanmıyorum,ama en azından yeni oluşacak olanları engelliyor nemlendirdiği için.
bnm kullandıklarım şunlar :
kakao yağı,
badem yağı,
kayısı yağı ,
gliserin
keten yağı
saf zeytin yağı,
çörek otu yağı,
kantaron yağı

Back
X