• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda yillar sonra eski sevgilisi dönen var mi ?

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Slm kizlar, aranizda yillar sonra eski sevgilisi dönen var mi? Ve ayriligin sebebi nedir ? Beni unut hayatini çiz artik diyen erkeklerden mi?
Maddi sikintisi için ayrilan erkeklerden mi ? vs vs..
Hadi kizlar gelin paylasalim..

Eski sevgilinin dönmek istemesi gerçekten seviyorsa gerçekleşebilecek bir ihtimal. Ama dönse bile artık iki kişide birbirinden uzaklaşmış ve farklılaşmış durumda olacağından dönsede dnmesede bir hayır geleceğini sanmıyorum. Türlü türlü erkek var.. Bazısı çok sevdiğinden unutamadığından yeni bir başlangıç arar, bazısı intikam peşine düşer... örnekler hayal gücümüzle kısıtlı :sm_confused:

benim deilde yakın arkadaşımınki döndü sebep çok basit lisedeyken çıkıolarmış biraz geri kafalıdır çocuk neyse benim arkadaş erkeklerle futbol oynumuş bedende o da görmüş o gün bugündür aramamış :1shok: zaten lisede bitmiş tabi bizim kız hep ondan bi haber gelirmi die milletin ağzına bakarmış yollarını gözlermiş acaba karşılaşırmıyız diye 3 sene sonunda oğlan askerin son zmnlarında bizim kızı aradı ve şimdide nişanlılar yaza düğünleri var sırnaşık şey

biz ilk başladıgımızda yaklaşık 1 sene sonra ayrıldık ardından 1 sene gecti..tekrar barıstık.. 2.bir araya gelişimizden itibaren 4 sene gecti ve nişanlıyız......

bizde ilk başladığımızdan 3 sene sonra ayrıldık sadece 6 ay ayrı kalabildik sonra tekrar başladık ve şimdi nişanlıyız
heee bu arada neden ayrıldığımızı inan hatırlamıyorum unuttum gitti fisfisfis

konu tekrarı olmasın diye burdan devam ediyorum. lütfen yorum yapın kızlar. kendi isteğiyle ayrılmış biri önce ayrıldıktan 4 ay sonra birden bire karşıma çıktı. okuluma geldi. neyse def ettim.

ardından tam 5 yıl sonra aramış anneannemin oturduğu evi. onu bulabilmiş sadece. cep telimi istemiş. annem açmış teli tesadüfen. annemle inanılmaz iyi konuşmuş. annem de beni aradı vereyim mi numaranı diye. hayır dedim kesinlikle verme.

Dayimla yengem 3.5-4 senelik iliskilerinden sonra ayrilmislardi. 5 ay sürdü ayriliklari.
Sebep ise kültür farkliligi diyebiliriz, her ne kadar dayimda yengemde Türk olsada, yetistirilme tarzi, davranis bicimleri felan farkliydi.
Dayim utangac, adetlere bagli, büyüklerin yaninda cok dikkatli biridir, yengem ise tam tersi cok girisken, rahat ve öyle cok fazla örf ve adetlere önem vermez.
Dayim yapamam onunla diye ayrildi, 5 ay sonrada tipis tipis yengeme döndü:) Iyikide dönmüs, yengecigimizi cok seviyoruz, ayrildiklari icin cok üzülmüstük. Suan 2.5 senelik evliler ve inanilmaz mutlular Allah'a cok sükür.

beni unut hayatına bak diyen biriydi bende hayatıma baktım evlendim
sonra cıktı geldi hayatına bak dediysem evlen demedim dedi kaydirigubbakcemile3

biz ilk başladıgımızda yaklaşık 1 sene sonra ayrıldık ardından 1 sene gecti..tekrar barıstık.. 2.bir araya gelişimizden itibaren 4 sene gecti ve nişanlıyız......

çok güzel:) olumunekankayizsmile MaaşAllah (: kaydirigubbakcemile5

olma mı hiç ayıp ettin yüzsüz herifler hep beni buldu yada ben mi buldum bilmiyorum artık her neyse biten bitti....

şu an ki sevgilimle ilk çıkmaya başlayalı 1 sene olmuştu eski sevgilim aramıştı olmaz olamaz dedim dedim anlamadı aramalar devam etti sonra aşkısım açtı bigün tlfnu saydırdı buna bir güzel susuş o susuş oldu kaydirigubbakcemile3

daha 1ay oldu olmadı teeeee 4seneden fazla belkide benden ayrılan adam kuzenim ile bağlantı kurup bana ulaşmaya çalıştı hava gazı aldı tabii ki...:umursamaz:

sanki ben saf aradan yıllar geçmiş onları beklicem hıh dötlerine baka baka geri döndü ikiside şimdi 4 senedir mutlu huzurlu bir yaşamım var Allah onlarada nasip etsin böylesi mutluluğu ne diyeyim beni alan üsküdarı bırak gebzeden geçti geldi bu zamana kaydirigubbakcemile3

evet maalesef var.. hayatımda en çok onu sevmiştim, hiçbirşey ayıramazdı bizi. hayatımı ona adamıştım vs vs.ama o beni aldattı!! ayrıldım. bir daha da yüzüne bakmadım. telefonumu değiştirdim , bana hiçbir şekilde ulaşamadı. sonradan arkadaşımın numarasını bulmuş.1 yıldır ağlaya ağlaya arıyor.çok pişmanım ne olur bana ulaşsın hede hödö diye. geçti ama artık. birçok anlamda çok iyi oldu bu. hem çok acı çektim , olgunlaştım. hem de nerdeyse insan sarrafı oldum onun sayesinde. insanların neyi neden dediğini rahatlıkla anlayabiliyorum. uzak durmam gereken insan tiplerini özellikle çok iyi ayırt ediyorum artık :D ve en önemlisi kimsenin vazgeçilmez veya unutulmaz olmadığını anladım.

yıl değil de 8 ay sonra geri döndü. iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama zaten bu 8 ay içinde hiçbir zaman iletişimimiz kopmamıştı zaten.

yıl değil de 8 ay sonra geri döndü. iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama zaten bu 8 ay içinde hiçbir zaman iletişimimiz kopmamıştı zaten.

nasıl görüşüyodunu merk ettim mesaj falan mı atıodu..benimkide öle de 9 ay oldu ayrılalı ama hep o mesaj aatar illa.daha kesin bi dönüş yok ama.siz nasıl barıştınız

benim kocam..onu hiç aldatmadım ama çok büyük kötülükler yapıp terketmiştim..rezil etmiştim artık iki dünya bir araya gelir biz gelmeyiz diyordum..oda öyle diyordu...7 ay sonra tıpış tıpış geldi aylarca yalvardı ve şimdi evliyiz çok mutluyuz..herkes ona sende gurur yokmu karın sana neler yaptı dediler..eşimse herşeye kulak tıkadı..onun namusluluğu yeter dedi...ve sahip çıktı aşkına...herkeste böyle:1shok:baktı..hayretle..çevremizde bizi tanıyan herkes....çatladılar kıskançlıktan

benimde 6 aylik bir iliskim vardi.. Yurdisina tasinmak zorunda kaldim ama iliskimiz devam ediyordu.. Taki arkadaslar bana onun beni aldattigini soyleyene kadar.. Bende bunu duyar duymaz onu dinlemeden ayriliverdim tabii..
Yaklasik 3 sene oldu ayrilali arada arkadas gibi konusurduk.. Bir gun yine boyle konusurken aldatma olayini anlatti bana.. Meger aldatmamis beni.. Arkadaslarin bana anlattigi gibi birsey yokmus ortada.. 3 sene sonra tekrar cikiyoruz ama gorusemiyoruz ayri ulkelerede oldugumuz icin maalesef.. Ondan ayrildiktan sonra kimseyle cikmadim, o bir kisiyle cikmis bir kac ay surmus sonradan ayrilmislar.. Biraz garbime gidiyor 3 sene sonra hic yuzunu gormeden tekrar baslamak.. Sizcede garip mi ? Ama onunla konusurken unutamadigimi anladim, hala sevdigimi anladim.. Simdi onu gorucegim gunu beklliyorum sabirsizliklaa (:

benim kocam..onu hiç aldatmadım ama çok büyük kötülükler yapıp terketmiştim..rezil etmiştim artık iki dünya bir araya gelir biz gelmeyiz diyordum..oda öyle diyordu...7 ay sonra tıpış tıpış geldi aylarca yalvardı ve şimdi evliyiz çok mutluyuz..herkes ona sende gurur yokmu karın sana neler yaptı dediler..eşimse herşeye kulak tıkadı..onun namusluluğu yeter dedi...ve sahip çıktı aşkına...herkeste böyle:1shok:baktı..hayretle..çevremizde bizi tanıyan herkes....çatladılar kıskançlıktan

rezil edilince hoşlarına gidiyor olmalı... güçlü kadın mı oluyorsun nedir.

Back
X