Gelinlik Modelleri Arap gelinleri ve gelinlikleriinden örnekler

gelinin masumiyetine uymayan tuhaf gelinlikler hele o arkadan yapılmış tuhaf topuz o abartılı makyajlar :S transparan gelinkler o pullar taşlar sanki assolistler sahneye çıkıyor gibi hiç beğenmedim :S

gelinin masumiyetine uymayan tuhaf gelinlikler hele o arkadan yapılmış tuhaf topuz o abartılı makyajlar :S transparan gelinkler o pullar taşlar sanki assolistler sahneye çıkıyor gibi hiç beğenmedim :S
aynı düşüncedeyim. bu kadar herşeyin fazlasını sevmiyorum ben.
hoş sadelikten yanayım ben tarz olarakta oda ayrı. her konuda.

Son düzenleme:
Gelinliklerde ki masumiyeti ve asilliği çok severim.
Bu modeller ne kadar abartılı , çok ihtişamlı ama çok janjanlı.
Gelinlikten başka herşey olabilir gibi.

Uuu herşeyi berbat derecede abartılı. Araplar zaten cahiliyeden itibaren herşeyde aşırıya kaçıyorlar. Paylaşım için teşekkürler canım

Bu makyajları sadece düğün dernekte değil , istinye parkta gezerken bile yapıyorlar.
Tarrzları bu anlayacağın.
Geçen gün boğazda kahvaltıya gittik.
Yan masada tahminen dubai li olabilir 3 çift vardı.
Her masaya eğildiklerinde yüzlerindeki makyaj tabağa düşer mi acaba dedik.

Son düzenleme:
Bence Araplardaki problem şatafat değil. Hint gelinlikleri ya da Veluz Reyes'in gelinlikleri de neredeyse her tarafları dolu ve çok şatafatlı gelinlikler ancak göz yormuyorlar. Arapların derdi bildiğimiz beyaz batı gelinliğini kendiyle hiç alakası olmayan bir şekle sokmaya çalışmaları. Bir nevi doğu-batı sentezi yapmaya çalışıyorlar ancak çok kötü oluyor. En basitinden swarovski taş hiç doğulu olmayan bir görüntü, bizde sarı işlemeler var gelenekte, ama bunlar hem swarovski olsun hem de her tarafımız onla kaplı olsun istiyorlar. Beyaz gelinlik giyinmek istiyorlarsa bunun yolu ipek ve dantelden geçer, biraz da tasarımdan. Yok doğulu olacağız diyorlarsa hintliler gibi geleneksel kıyafetlerini kullansınlar. İkisinin arasında estetik bir geçiş bulamadıkları kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…