• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arap kızı kremi?

ayyy felaket bişey. ben kullandım ruh gibi bembeyaz oluyosun sanki tansiyonun düşmüş gibi :D yüzün bütün gözeneklerini kapattıgı için yüz nefes alamıyor. sürekli yüzün terliyor boncuk boncuk. 2-3 gün kullandıktan sonra da gelsin sivilceler siyah noktalar:63:

ben de bir ara denemiştim.
biraz aydınlanma olmuştu o kadar. pek bi fark göremedim.
ben beyazlatmak için kullanmıştım. sen hangi amaçla kullanıyorsn ?

Bende almıştım bi tarihte.iki uç defa koltuk altına sürdum ama devam etmedim öylece duruyor. Çok yoğun bi yapısı var. Yuze sürmek ne kadar doğru olur bilmem..

benim bir sivilcem yara gibi olmuştu, bu kremden bir kere kullandım, iyi geldi. ama tüm yüze sürülecek gibi değil çok yağlı ya, birde içinde kim bilir neler vardır

Bi arkadaşim banada almis kendine alirken yuzume surdum ruh gibiydim. Gozeneklerin icine mi isliyo neyse tenizlemesi baya zor o yuzden teninin acildigini dusunuyosun ama dusta kese yapinca yine eski tonuna dönüyor.

Ben cilt rengimi eşitlemek ve açmak için kullanıyorum arap kızı kremini bugün ikinci kutuyu aldım . Cildimde kapatmam gereken bir problem oluşmadıkça tek başına kullanabiliyorum renk eşitleyiciliğinden çok memnun kaldım. Yapısı bende sivilce oluşumuna sebep olmadı ama yağlı (anladığım kadarıyla vazalin ve pudra karışımı) olduğundan her cilde tavsiye edilmeye müsait bir krem değil.

Back
X