Kızlar böyle bir durumda ben mi haksızım sizce ?

O arabayı al yola çık büyük araba modeli ne? Asıl onu kullanmak daha rahat

Ben mi abartıyorum? diye sorgulamanız muhtemelen eşinizin sizi sürekli eleştirmesinin bir sonucu. Hayır abartmıyorsunuz.Ağladığınızda alay etmesi öfkenizi ciddiye almaması hatta gülmesi duygusal şiddet. Sizi küçük düşürüyor ve değersiz hissettiriyor.Sürekli aşağılanan, görmezden gelinen biri olmayı hak etmiyorsunuz.Size resmen gaslighting yapıyor.Bunun farkında mısınız ?
Yani açıkçası çoğu zaman kendimi suçluyorum çoğu konuda

Boşanmayacaksınız diye düşünüyorum o yüzden arabayı istemeyin, anahtarı söylemeden alın çıkın gidin bir kaç sefer sonra alışır. Ayrıca bebeğiniz yoğun bakımda iken bebek yanına değil de kurban bakmaya gitmesi benim iyi bir baba olmadığını anlamama yetti. Dini görevi diye düşünebilirsiniz ama vekalet verilebiliyor. Neyse alın anahtarı gidin. Ayrıca neden sürekli kayinbabaniza abisine muhtaç olacaksınız ki. Süremezsem de çarparım arabanın sigortası var diyin.

Boşanmayacaksınız diye düşünüyorum o yüzden arabayı istemeyin, anahtarı söylemeden alın çıkın gidin bir kaç sefer sonra alışır. Ayrıca bebeğiniz yoğun bakımda iken bebek yanına değil de kurban bakmaya gitmesi benim iyi bir baba olmadığını anlamama yetti. Dini görevi diye düşünebilirsiniz ama vekalet verilebiliyor. Neyse alın anahtarı gidin. Ayrıca neden sürekli kayinbabaniza abisine muhtaç olacaksınız ki. Süremezsem de çarparım arabanın sigortası var diyin.
Ya sanki beni tanıyomışsunuz gibi yorum yapmaışsınız çok sağolun. Evet boşanmayı çoğu zaman o anki sinirle çok sitiyorum ve düşünüyorum ama sonrasında her türlü sebebten dolayı yapamıyorum ve yapamam biliyorum. Anahtarı alıp gitme imkanım olmuyo genelde anahtar onda bide bütün arabalar mahallede değil. Kayınbabam o kadar ısrarcı ki görmeniz lazım yok demete fırsat vermiyor. Beni onları muhtaç eden eşim kimse değil. Çok fazla kısıtlama yspılarak yetiştim ve tam da öyle bir aileye geldim. Ben eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Bide kurban işine gelşrsek eşim bir buçuk ay işe gitmedi işten çıkma pahaasına. Onun da kendine gelmesi çok zor oldu. Ama beni sevmediğini düşünüyorum. Bizim ger günümüz böyle geçmiyo tabiki ama tartışmamızda hep böyle yapıyor

Back
X