• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri arap kızı..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
aaa sivilce mi yapti sizde? ben de ne zaman sivilce cikmaya baslayacak gibi olsa tirnagimin ucuyla ustune surerim hemen soner gider. kucucuk pembe kutulu bir sey degil mi ayni seyden bahsediyoruz?
Evt aynen o. Bak sivilce uzerine surup sivilceyi kurutmak baska,yuzun her tarafina surup öyle gezmek baska. Fondoten niyetiyle surmemk lazim

Evt aynen o. Bak sivilce uzerine surup sivilceyi kurutmak baska,yuzun her tarafina surup öyle gezmek baska. Fondoten niyetiyle surmemk lazim
zaten korkunc kivamli bir sey.yuzun tamamina yedirmek bile cok zor.herkesin cilt tipi farklidir tabii ama dedigim gibi tirnak ucuyla co cok az bir miktar sivilceyi sonduruyor bende. icerigi hakkinda hicbir fikrim yok o yuzden iyi geliyor diyerek yanlis bilgilendirmek istemem

kızlar arap kızı diye bir krem varmış çil sivilce lekesi güneş lekesi ve bikini bölgesini beyazlatmak için kulanıyorlarmış cildide beyazlatıyomuş bazıları fondöten yerine kullanıyomuş aranızda bu kremi kullanan varmı diğer forumlarda çok iyi falan diyolarda bide size sorayım dedim :)

Yalaaaaaaaaaan

Kremi kullandin hicte beyazlatmadi ya da ben beyaz oldugum icin anlamadim bilemedim

Sivilcelerin hafif kirmiziliklarini aliyodu ama cilleri giderme falan onlar yalan lazerle bile silemiyolar onlari elin arap kizi ne yapsin

Annem gencliginde yatmadan önce bu kremi kullanirmis. Rahmetli babam Irandan getirirmis. Ama sürüp güneşe cikmayacaksin diyordu yoksa güneş lekesi yaparmis. Annemin yüzü pırıl pırıl, kimse 10 cocuk dogurmus bir kadina benzetmiyorlar. Masallah genceciktir benim annem. Yuzunun sirrini da buna yoruyorum çünkü bi yengem de ayni sekilde gencken hep bunu kullaniyirmus. Allahim bir insan bu kadar guzel temiz ciltli olabilir mi? Aynen öyle yani. Ha ben de kullandim. Cok şükür sorun yok zaten yüzümde. Solgunluk vardi o da gecti cok şükür ama arap kremi kullandım diye değil üzüm çekirdeği yağına borcluyum ben de cildimi...

10 çocuk mu :KK57:? Ömrünün neredeyse 10 yılı gebelik, lohusalık vs... ile geçmişo_O. Maşallah. Bazı insanlar genetik olarak şanslı doğuyorlar:KK51:. Annenizde onlardan birisi sanırım:KK64:.

Annem gencliginde yatmadan önce bu kremi kullanirmis. Rahmetli babam Irandan getirirmis. Ama sürüp güneşe cikmayacaksin diyordu yoksa güneş lekesi yaparmis. Annemin yüzü pırıl pırıl, kimse 10 cocuk dogurmus bir kadina benzetmiyorlar. Masallah genceciktir benim annem. Yuzunun sirrini da buna yoruyorum çünkü bi yengem de ayni sekilde gencken hep bunu kullaniyirmus. Allahim bir insan bu kadar guzel temiz ciltli olabilir mi? Aynen öyle yani. Ha ben de kullandim. Cok şükür sorun yok zaten yüzümde. Solgunluk vardi o da gecti cok şükür ama arap kremi kullandım diye değil üzüm çekirdeği yağına borcluyum ben de cildimi...
içeriği kötü diyolar sahteside çokmuş acaba irandan gelenler dahamı güvenilir :KK51:

içeriği kötü diyolar sahteside çokmuş acaba irandan gelenler dahamı güvenilir :KK51:

Icerigiyle ilgili pek bir bilgim yok. Belki de Irandan gelen daha guvenilirdi. Iran'a gittigimde alacağım bakalim aynisi mi diye.
Ayrica galiba ustunde ya Arapca ya da Farsca yaziyordu. Aslinda bi resmi olsa okuyup icinde ne oldugunu soyleyebilirim.

Icerigiyle ilgili pek bir bilgim yok. Belki de Irandan gelen daha guvenilirdi. Iran'a gittigimde alacağım bakalim aynisi mi diye.
Ayrica galiba ustunde ya Arapca ya da Farsca yaziyordu. Aslinda bi resmi olsa okuyup icinde ne oldugunu soyleyebilirim.
piyasada çok sahtesi varmış güven olmuyo cesaret edemiyorum :) irana yolum düşerse alırım :)

Evet. Piril piril harika, muthis 9 tane büyük kardeslerim var. Hepsini cok seviyorumm. Tabi en büyük abim rahmetli oldu. Su an benle birlikte 9 kardesiz.. Allah yokluklarini gostermesin insallah.
Allah rahmet eylesin babana da abine de. Konu Sahibi arkadaşım içeriği bilinmiyor sakin kullanma

Arkadaşlar beyaz tenli ve çile meyilli bir kadın olarak ben de hemen gittim aldım.
Öncelikle cildinize yazık.. İçinde ne olduğu belli olmayan, bol pudralı krem. Yine de denedim ve sonuç berbat..
Hele hele hassas bir cildiniz varsa uzak durun.
Yoğurt +karbonat maskesi çiller için faydalı, cildi de aydınlatıyor. Onu deneyin derim.. Ben memnun kaldım. Hafta bir gün yapıyorum..

Sevgiler

Bi kere ben almıştım aktardan merakıma yenik düşüp. Çok ucuz beş lira filandı. Minik bir kutuda, çok yoğun hatta sert diyebilim.
Sürdüğünde hakkaten beyazlatıp aydınlatan bir fondoten etkisi var gibi. Ama yağlı bir krem. Benim cildim çok kurudur, bana iyi geldi ama yağlı bir cilde kullanılırsa sivilce içinde bırakabilir.
Ben uzun süre kullanmadım gözenekleri tıkıyor hissi yarattı bende.
Ama şöyle güzel bir kullanım alanı yarattım, yazım etek giydiğimde hafifçe bacağıma uyguladım ve daha pürüzsüz bir görüntü elde ettim o şekilde bitirdim..

Back
X