Arap saçından karışık. Evli ve bebekli olanlar yardım rica ederim.

Ben gerçekten konunun amacını anlamadım.

Özel sektör , patron isyerinde bakabilirsin diyor, kv. bebek bakmaya hiç elverişli değil. Ihtiyac yok para biriktirmek için 2 aylık bebek bırakılmak isteniyor .

Ne dememiz bekleniyor , kv. yi yerden yere vurup yorum yazınca kazanciniz ne olacak.

Özel sektör , patron isyerinde bakabilirsin diyor, kv. bebek bakmaya hiç elverişli değil. Ihtiyac yok para biriktirmek için 2 aylık bebek bırakılmak isteniyor .

Ne dememiz bekleniyor , kv. yi yerden yere vurup yorum yazınca kazanciniz ne olacak.
Vallahi bunu sormakla iyi ettiniz,konu biraz başka yönlere kaymıştı sizin mesajınızla toparlanır belki.

Ben de sizinle eğitimlerimizi yarıştırma niyetinde değildim ama siz beni 'at gözlüğü takmak ve sığ düşünceli olmakla' itham edince 'temelsiz konuşmuyorum' demek için mecbur kaldım.

Ayrıca yazı diliyle bazen mesajımızı istediğimiz netlikte veremiyor olabiliriz,ilk alıntınızda bana agresif yaklaşmak yerine kendinizi daha iyi anlatmayı tercih edebilirdiniz.
Neyse ki biraz olsun yumuşadınız.

Ben saldırı için aparkatta beklemiyorum,
sadece bana tuhaf ve yanlış gelen bir bakış açısına eleştiride bulundum,eleştirime eleştiri almak beni memnun ederdi ama olmadı,siz olaya farklı yaklaşmayı tercih ettiniz.
Belki de bugün kötü bir gününüzdesinizdir.
Yine de kötü ithamlarınız için sizin gibi eğitimli bir kadından,bir 'kusura bakma' okumayı beklerdim doğrusu,olmadı,canınız sağolsun.

Son olarak ne yumurtayı,ne memeyi almayayım, kalsın,ben oğlumu büyüttüm,
18 yaşına geldi.
Bu arada yapı olarak da ters bakışlı biri değilim, beni tanısanız fikrinizin değişeceğine eminim.
Kusura bakma sevgili hemcinsim :) ben yanlis anlasildigimda ve haksiz yere acimasiz elestrilere maruz kaldigimda ne kadar tirnaklarimi cikarabiliyorsam karsimdaki insanin gerçekten kalp kirmaya calismadigini iyi niyetli oldugunu anladigimda da okadar yanlis yaptigim bir sey varsa telafi etmeye calisiyorum.
Sadece kv denen kisiyi yani aslinda o da bir anne olan o da bir kadin olan bir kisiyi bukadar cok yuhalayan igrenip burun kiviran insani burada okudukça vay dedim bizim halimize geldigimiz noktaya bak oglan bizdense pis gelin, oglan baskasindansa pis kv diye yine biz kadinlar nitelendiriyoruz insanlari. Neden bu rahatsiz edici olayi yapanin kendi anneleri de olabilecegini insanin annesini secemedigini dusunemiyor kadinlarimiz?
Neyse kimseyi degistiremeyecegimize göre ben size sevgiler göndereyim.. buarada oglan 18 yasindaysa siz cocuk buyutmenin tüm yollarindan gecmis deneyimin doruklarindasiniz desenize, darisi basimiza... Allah bagislasin yavrunuzu

Birikim amacı zaten çocuk.

Birikim amacı zaten çocuk.
2 aylik bebegin en çok anneye, annesinin kokusuna sıcacık kucağına ihtiyacı var. Para her zaman kazanılır birikir ama o bebek icin o zaman geri gelmez. Anlamaz, fatketmez bakici da bakar nolucak diyorsunuz belki ama anlıyorlar biliyorlar ve ozluyirlar. Anneye en çok o zaman ihtiyaç duyuyorlar. Kucağınıza alınca anliycaksiniz. Ve tavsiyem mutlaka cocuk gelişim kitabı okuyun mesela akademisyenannenin kitabı var okuyabilirsiniz. Ne demek istedigimi anliycaksiniz.

Back
X