Hanımefendi siz kendinize forum forum gezip geleneksel ve ılımlı yaklasimci insanlari edindiginiz yüzeysel bilgilerle azarlayip, at gözlüğü takmis bakış acinizla tek ve kesin bilginiz ışığında, sıla i rahim yapmaya calisip akrabalık baglarinin kopmamasi adina olumlu filizler yeserten insanlari asagilamayi bir görev addetmis olabilirsiniz ama benim sizin üstten bakip alçaklarda seyreden ufkunuzu anlamlandirabilecek bir hayat görüşüm yok.
Bu yazdığınız asagilayici süslü kelimeler daha toy, her denilene inanan ve huzursuzluktan beslenen zihin yapilarina lezzetli gelebilir ama bana acemice geliyor.
Benim için bu portal zorda olan hemcinslerime bir nebze olsun fikir kapisi aralayip guzel dileklerini almak isteyecegim bir yer, gündüz kusagindaki evlenme programlarinda olduğu ve sizin bu yaptiginiz gibi baskasina saldirip rahatlanacak, bu saldirinin sonunda da alkis beklenecek bir mecra degil.
Önyargılı, huzursuzluk veren, incitici yaklasiminizi alip gidin lütfen. Bugün de torbaniza zehirli hasadinizi topladiniz tebrik ederim sizi ama '' dönüp adama sorarlar pardon da sen kim oluyorsun?''...
Hanımefendi siz kendinize forum forum gezip geleneksel ve ılımlı yaklasimci insanlari edindiginiz yüzeysel bilgilerle azarlayip, at gözlüğü takmis bakış acinizla tek ve kesin bilginiz ışığında, sıla i rahim yapmaya calisip akrabalık baglarinin kopmamasi adina olumlu filizler yeserten insanlari asagilamayi bir görev addetmis olabilirsiniz ama benim sizin üstten bakip alçaklarda seyreden ufkunuzu anlamlandirabilecek bir hayat görüşüm yok.
Bu yazdığınız asagilayici süslü kelimeler daha toy, her denilene inanan ve huzursuzluktan beslenen zihin yapilarina lezzetli gelebilir ama bana acemice geliyor.
Benim için bu portal zorda olan hemcinslerime bir nebze olsun fikir kapisi aralayip guzel dileklerini almak isteyecegim bir yer, gündüz kusagindaki evlenme programlarinda olduğu ve sizin bu yaptiginiz gibi baskasina saldirip rahatlanacak, bu saldirinin sonunda da alkis beklenecek bir mecra degil.
Önyargılı, huzursuzluk veren, incitici yaklasiminizi alip gidin lütfen. Bugün de torbaniza zehirli hasadinizi topladiniz tebrik ederim sizi ama '' dönüp adama sorarlar pardon da sen kim oluyorsun?''...
Öncelikle bu forumda siz kim oluyorsanız,
ben de o oluyorum.
Siz fikrinizi yazdınız, ben de kendi fikrimi yazdım ve size katılmadığımı,düşüncenizin yanlış olduğunu söyledim.
O nedenle siz dahil olmak üzere, kimsenin bana 'sen kim oluyorsun?' diye hesap sorma hakkı yok.
Birilerine itiraz etmek ve düşüncemi yazmak için kimseden izin isteyecek değilim.
Burası özgür bir platform, ben de hakaret etmediğim sürece istediğim konuda, istediğim gibi yorum yaparım, bundan sonra da sizin tabirinizle 'forum forum gezip' yorum yapmaya devam edeceğim.
Siz öyle istiyorsunuz diye yorumlarımı da alıp gidecek değilim.
İkincisi sizi alıntılayarak yazdığım yorumda ne saldırı var ne de aşağılama.
Bu ithamınızı kesinlikle kabul etmiyorum, gözümden kaçan veya sizin yanlış anlamınıza sebep olacak bir kelime kullandıysam gösterin,özür dileyeyim.
Sadece düşüncenizin yanlış olduğunu ifade ederek biraz okumanız yönünde tavsiyede bulundum,bundan rahatsız olduysanız bunu ifade etmek ve tavsiyeme uymamak,hatta bana muhalefet etmek de sizin en doğal hakkınız,
buna saygı duyarım sadece bu kadar agresif olmanıza anlam veremedim.
Bir de düşüncenizde (yani büyükannelerin torunlarına meme vermesinin normal bir durum olduğu konusunda) haklı olduğunuzu örnekler veya deliller göstererek ispatlamanızı beklerdim.
Aksi halde yaptığınız duygusal yorum, benim için sadece savunma mekanizması niteliğinde.
Üçüncüsü ben at gözlüğü ve yüzeysel bilgilerle değil iyi iki ayrı üniversiteden aldığım okul öncesi öğretmenliği lisans ve pdr yüksek lisans eğitimime ve alanda yıllardır edindiğim tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum.
Akademik olarak beni ikna edecek farklı bir bilginiz ve yorumunuz varsa öğrenmekten memnun olurum.
Son olarak ikimizin yorumunu da okuyan üyeler kimin süslü kelimeler ve huzursuzluk veren cümleler kullandığını net bir şekilde göreceklerdir.
Hayırlı akşamlar olsun.