- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
Senin evinde ve çekmecende??Valla ne yalan söyliyim bunlardan 3-4 tane muska halinde evdeki yatakodası çekmecesinde bulduk. Ama bizim değil.Yada haberimiz yok bilemiyorum tabii. Ne yazdığını az çok anlayabilicek dahi birileri var mı acaba? Huzursuz edici gerçekten.
gerçektn ürkütücü
ne yazdığını bilmiyorum ama mahalle de ki imamın eşine falan gösterin bence
Senin evinde ve çekmecende??
nasıl girmiş oraya?
Çevrende iyi niyetli olmayan birileri var demek ki.
Ah süperrr. Çok teşekkürler. Bilmeden kimseninde günahını almayalım dedim. Hiç bilmediğim için ters filan atmış olabilirim belki yazıları. Öyleyse tekrar size özelden gönderebilirim düz sekilde. Merakla bekliyoruz.Buyrun geldim. Bakıp döneceğim.
Bir iki tane daha var onlarıda gönderebilir miyim size özelden bakar mısınız?Felak suresi yazılmış kağıda canım sadece bir sure muhtemelen kabus gören biri için koruma olarak yazılmış. Önemli birşey değil sıkma canını...
iğrenç ötesi.Erkek arkadaşımın ailesinin evinde bulduk. Annesi buldu az önce temizlik yaparken yatakodasından çıkmış.
iğrenç ötesi.
Eski sevgilisi de bırakmış olabilir. Evi eşyalı tuttularsa önceden kalan bir şey de olabilir.
Yakın gitsin ya.
iyi de kim yapmış olabilir ki aile evi bir de.Yok yok, ailesinin evi. Yani bişey yapılmış olsada erkek arkadaşıma değil anne babasına yapılmış olurdu ama bi tanesi felak süresi çıktı bişey değilmiş. Muhtemelen diğerleride bişey çıkmicak o yüzden. Bilmeyince insan gerçekten tedirgin oluyor.
iyi de kim yapmış olabilir ki aile evi bir de.
Annesi giren çıkanı bilmiyor mu?
Felak ama neden oraya girdiği önemli.
Bismillah
Eûzü bi-kelimâtillâhi't-tâmmâti küllihâ min şerri mâhalak. Min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri külli ayn. (Nazar duası). Devamı ''Hased ettiğinde hasetçilerin şerrinden sana sığınırım''. Sonrasında . ''La havle ve la kuvvete illa billahi'l aliyyil aziym. (Bütün güç ve kuvvet, yalnızca en Yüce ve en Büyük olan Allah’ın (c.c.) yardımıyla elde edilir.O'na sığınırım). Kısacası büyü vs değil. Telaşe yapmayın. Muska dediğiniz korunma,korku için yazılır. Nazar için,şeytandan ALLAHa sığınmak için yazılmış.
Ayet yaziyor cok guzel. Kötü bir sey degil.
Kimseye iftira atmayın bilip bilmeden. Sizin de onlardan farkınız kalmaz. Hiç belli olmaz,ummadığınız insan çıkar bunu yapan. Sizin şuan olması gerekeni yapın,ALLAH'a sığının kardeşim.3 tane vardı kağıt. 2si dua 1 tanesi bağlama büyüsü çıktı hanımlar. Akan suya yada denize atıp felak ve nas okumamız gerekiyormuş. Kim yaptı bilmiyoruz fakat erkek arkadaşımın anneyle babasının arası açık, onlar düzelsin diye biri bağlama büyüsü yapmış anlaşılan. Bilmiyoruz tabi Allah çıkarsın büyüye sığınandan ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?