Hepsi de insaat ustasi olsun, Araplara bol bol ev yapalim. Ac kalinca beton yeriz..Varsa yoksa inşaat ev , yazlık ev üretim yok bende üretimsizliğe taktım , o kadar çok yazlık evler var ki bomboş duruyor sahibi 2 hafta tatil yapıp defolup gidiyor bu gençler nasıl iş bulacak o kadar çok üni mezunu işsiz var ki, övünecek bir durum yok bence,
imalat önemli
gelin gelin mok var burda sanki..
sen türklerle araplarımı bir tutuyorsun.. hoş bunu almanlara sormakta lazım. bakalım onlar çokmu memnun bizden. adamlar havuz için ayrı kurallar getirmişler araplar yüzünden dün açtığım konuda elle temas yasak vs diye.Kk hanımları hep Türkiye de mi yaşıyor acaba? Ya da gittikleri ülkelerde tehdit unsuru vasfı mı taşıyorlar?
Benim akrabalarımın yarısından fazlası Almanya da yaşıyor ki Almanya da çok fazla Türk var ..Ev bark sahibiler orada..
sen türklerle araplarımı bir tutuyorsun.. hoş bunu almanlara sormakta lazım. bakalım onlar çokmu memnun bizden. adamlar havuz için ayrı kurallar getirmişler araplar yüzünden dün açtığım konuda elle temas yasak vs diye.
insan değil demiyorum.. ama yaşam şekilleri bizden farklı. ve adapte olamıyorlar diyorum. alt tabaka üst tabaka beni ilgilendirmez. ülkeye ve kurallarına adapte olmaları önemli olan. altı üstü aynı çünküNeden bir tutmayayım ki?Araplar da bizim gibi insan değil mi? Sizce Türkiye halkı bile Türkiye den ev alamayacak durumda iken,ev almaya gelen araplar alt tabakadan mı olacak?
Bu forumda Avrupa şöyle Avrupa böyle diye okumaktan ayrıca sıkıldığımı belirtmek istiyorum.
Babam Almanya da otuz küsür sene çalıştı nasıl olduğunu neler yaşandığını çok çok iyi biliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?