Kafam çok karışık kızlar, sevgilimi bi seviyorum bi sevmiyorum. Bazen onun için ölebilirim diyorum, bazen de ayrılırsak üzülmem gibi geliyor. İki duygunun da somut bi nedeni yok aslında, bazen öyle esip geçiyoŞimdi merak ettiğim, sizler ne olduğunda eşiniz/sevgiliniz için "işte aradığım bu" dediniz?
Kafam çok karışık kızlar, sevgilimi bi seviyorum bi sevmiyorum. Bazen onun için ölebilirim diyorum, bazen de ayrılırsak üzülmem gibi geliyor. İki duygunun da somut bi nedeni yok aslında, bazen öyle esip geçiyoŞimdi merak ettiğim, sizler ne olduğunda eşiniz/sevgiliniz için "işte aradığım bu" dediniz?
Bende tıpkı sen gibiyim canımbazen çok seviyorum diyorum, bazen bilemiyorum, bazen gözüme hoş geliyor, bazen gelmiyor. Çoğu zaman çok sevmekten korkuyorum, buda diğerleri gibi olursa diye. En ufacık bir kavgada, çok kötü oluyorum, üzülüyorum onsuzluğa..
Bu ikilemi bende yaşıyorum, tıpki sen gibi.:18:
Şimdi merak ettiğim, sizler ne olduğunda eşiniz/sevgiliniz için "işte aradığım bu" dediniz?
aynen.. simdi mesela küs bana ama benim icim icimi yiyo.. hakli cocuk.. ama eimde deiil napiimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?