ararım seni deyip aramayan sevgiliye ne yapılır ?

pembea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
119
10
98
35
İzmir
konuşmak için sevgilimi aradım müsait değilim ben seni sonra ararım deyip kapattı 2 gündür aramadı hala aramadı böyle bir erkeğe ne yapılabilir ? sevgilim boşanmış biri 20 yaşında çocuklarıda var

konuşmak için sevgilimi aradım müsait değilim ben seni sonra ararım deyip kapattı 2 gündür aramadı hala aramadı böyle bir erkeğe ne yapılabilir ? sevgilim boşanmış biri 20 yaşında çocuklarıda var
Bir kez daha arar mantikli bir aciklama isterim. Kem küm edecektir. Mantikli bir aciklamasi oldugunu sanmıyorum. Tekmeyi basarsınız.

Büyük ihtimalle bir kadinla birlikteydi. Sizin aramanizin sorun yaratacagi biriyleydi.

Sevgiliniz mi 20 yaşında çocukları mı?
Ayrıca siz 30 yaşında bir hanımefendi olarak kimin ne zaman ne konuda şımaracağını bilecek tecrübeye sahip olmalısınız diye düşünüyorum

aramıyorsa baskası vardır net. cok cok dusuk ıhtımal basına bısey gelmıstır.
ben olsam noldu aramadın unuttun mu dıye ararım , cevabını alırım.
sonra yoluma bakarım ama hos degıl hıc sevmedıgım tarz.
ınsan sevsın sevmesın begensın begenmesın saygılı olur.

Neden boşanmış olduğunu anlardım sanırım. Ya başka biri var sizi başından savmaya çalışıyor ya da kadına verdiği değer o kadar. İki koşulda da basarsın tekmeyi gider.

İstediğinde arayacağı onemsenmeyen biri olmayı mi isterseniz? Haddini bildiren çocuk oyuncağı olmuş iliskiyle ugrasmayan biri olmayı mi? Cevabı sizde

Back
X