dedim şikayet edecem sizi , bana diyoki hiçbirşey ispat edemezsin. sinirden patladım yaa. kutunun resmini çek dedi bi yakınım. işime yarar değilmi.canım ya sağlık olsun,ama evet aras kaliteli bi taşıma şirketi değil,
o sebeple yurtiçinden şaşmam ben,
şikayet et gülüm çağtı merkezini ara ve şubeyi şikayet et,daha olmadı tüketici haklarını ara...Şeniz
teşekkür ederim bundan sonra bende yurtiçini kullanıcam ozaman.Arasın genel müdürlüğüne şikayet edin. İlgileniyorlar.Ne demek hiçbirşey ispat edemezsin, pişmiş kelle :mymeka:,
Bizde firma olarak artık çalışmıyoruz Aras'la. Yurtiçinden şaşmayın derim.:1closedeyes:
evet zaten o tavırları gıcık ediyo insanı yaaa. nekadar yer varsa şikayet edecem onları. mail attım genel müdürlüğe. pazarteside tüketici haklarına gidicem. sırf o tavırları yüzünden bukadar hırslandım.merhabalar.iki sene önce aras kargoyla önemli bir belge gönderdim ve kargo şirketi zarfımı kaybetti! :1shok: bir de muhattab olduğum kişilerin çıldırtıcı rahatlığını ve umursamazlığını görseniz deli olursunuz.zarf ulaşmadı bana nerde olduğunu öğrenin bari diyorum,önemli bir belge birinin eline geçerse kötüye kullanabilir diyorum karşı taraftan cevap aynen şu: biz nerden bilelim kargonuzun nerde olduğunu.ölür müsün öldürür müsün?baktım konuşmakla olmuyor avukatım sizi mahkemeye vericem resmi evrağı kaybettiniz diye tehdit edince aniden bir telefonla kargom bulundu.gideceği şehirden çok alakasız bir noktada toplanma yerinde çıktı.ben bu kargoya artık söyleyecek laf dahi bulamıyorumÇok üzgünüm çoook
Bende arastan şikayetçiyim, tlf edip gelip paketinizi alın diyorlar, birde ücretleri diğerlerine göre yüksek.
Hem para vericem, hem ben ayağınıza gelicem, yok öyle...klava:
Kargoculuk bunun neresinde:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?