• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arasam mı ? aramasam Mı ? karar veremedim .. Fikirlere ihtiyacım var....

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
merhaba arkadaşlar

geçen hafta pazartesi günü iş görüşmesine gittim. görüşme güzel geçti , iş açısından olmasını çok istedğim bir yer ...

bu hafta içerisinde mutlaka olumlu yada olumsuz diye sana dönücem dedi... ama hala kimse dönmedi...

Sizce sonucu sormak için ben dönmeliymiyim ? arayıp sorsam mı? Sonuç nedir diye ?

bence aramalisin hem icin rahatlar....hemde is verene bu isi gercekten istiyorum izlemini birakirsin canim hayirlisi olsun insallah:42:

merhaba arkadaşlar

geçen hafta pazartesi günü iş görüşmesine gittim. görüşme güzel geçti , iş açısından olmasını çok istedğim bir yer ...

bu hafta içerisinde mutlaka olumlu yada olumsuz diye sana dönücem dedi... ama hala kimse dönmedi...

Sizce sonucu sormak için ben dönmeliymiyim ? arayıp sorsam mı? Sonuç nedir diye ?

bence sor. belki olur allahın işi ya sen arayınca tamam dicekler belki kaçırma derim bn

Ben olsam dayanamazdım, arardım sanırım...
Hakkınızda hayırlı olsun,inşallah istediğiniz işe girersiniz ve çok mutlu olursunuz.

merhaba arkadaşlar

İnsan Kaynaklarına arayıp sonuç öğrenmeyi ben profesyonel bulmuyorum. Olmasını istediğin için heyecanlısın fakat arama. Onlar sana dönerler zaten. olumsuz olursa dönmeyeceklerini sen de biliyorsun.

Eğer size bu hafta dedilerse aramanızda sakınca yok bence.
Çünkü dedikleri süreçte size dönüş yapmadılar.

Ne kadar olumsuzda olsa geri döneriz deselerde, genelde bir arkadaşın dediği gibi dönmüyorlar...

Üstelik kurumsallaşmış şirketlerin uygulaması bile böyle...

Dilerim istediğiniz gibi olur herşey; ama bence aramak yerine biraz daha bekleyin...

yani aramadılarsa eğer olumsuz olma ihtimali yüksek olur bu nedenle aramalısın kendini hatırlatmalısın bi kaybın olmaz bencesine

bence ara bişey kaybetmezsinnn.bende bi iş görüşmesine gittiğimde en geç 1 hafta içinde ararız demişlerdi sonra aramadılar ben aradım ama sanki başka biriymiş gibi dedim hala personel arıyomusunuz?hayır personel ihtiyacımız tamamlandı dediler :)))merakımı gidermiş oldum böylelikleee :))))

Öncelikle yorum yapan arkdaşlara çok teşekkür ederim

Aradım ik departmanındaki bayan , bildiğim kadarıyla oraya biri başladı dedi....

çok ümitlenmiştim halbuki neyse kısmet değilmiş....

Allahım şimdi çalıştım yerden beni tez vakitte kurtarsın inş.

Hiç mutlu değilim hiççç... ve artık dayanamıyorum o derece yanii.....

Bu konuyu takip eden bir İ.K sorumlusu olursa bilsin ki şirketlerin olumsuz da olsa geri dönmeye lütfetmemesi kadar ayıp birşey yok. İnsanlar bu kadar ucuz görülemez. Alt tarafı karşılıklı olarak iş görüşmesi yaptığın bir insana maille de olsa dönmektir. Bu görüşmeyi müşteri bir şirketle yapsaydın da elinde mal bitseydi de geri dönmeyecek miydin o müşteriye? Arar derdin di mi malesef stoklarımız tükendi diye. Senin o muhtemel personelin olarak gördüğün kişi daha mı az değerli? Herşey mi para? Hiç mi iş ahlakı yok? kİMSE BANA ÇOK YOĞUNLUKTAN, işlerin başından aşkınlığından dolayı dönememiş olmasından bahsetmesin. O kadar kınıyorum ki bu tarz şirketleri, ne mallarını alıyorum bi daha mecbur kalmadıkça, ne de ilanlarına başvuruyorum. İki yakaları bir araya gelmesin, yıl sonu ciroları da gümlesin diye beddua ediyorum naçizane :47:

Back
X