Düşündüm tasindim aramamaya karar verdim merak ediyorum napio ama devani gelmicek. Yani haklisin bu dediginde aramamasini soledim konuştukça kötü oluyordum çünkü. Bu iliskinin olmucagi o kadar belli ki konussam ne geccek elime dedim kndi kndime. .Beni arama dedikten sonra senin arayıp sorman onda şu düşünceyi yaratır " arama diyerek blöf yaptı, yutmadım, şimdi kendi peşimden koşuyor". Kendin karar ver bunu da düşünerek
Atmadim canim atmicam bana yssattiklarini unutamiorum. Bn her zamn yufka yürekli oldum dusmanim bile olsa art niyet besleyemiyorum. Bna en büyük hatayi yapsa bile uzemiyorum karsimdakini.. en çokta bn üzülüyorumİçinden ne geliyorsa onu yap..
Sonrasın da niye atmadım keşke atsaydım dememek için at..
Bir şey kaybetmezsin..
Senin kararın artık neler yaptığına bakarak değerlendirir onu göre atarsın..Atmadim canim atmicam bana yssattiklarini unutamiorum. Bn her zamn yufka yürekli oldum dusmanim bile olsa art niyet besleyemiyorum. Bna en büyük hatayi yapsa bile uzemiyorum karsimdakini.. en çokta bn üzülüyorum
Kendini bi hatırlatmak istemiş ve başarılı olmuş sadece.. Eğer olmayacağına eminsen duygularına yenik düşme derim:)Düşündüm tasindim aramamaya karar verdim merak ediyorum napio ama devani gelmicek. Yani haklisin bu dediginde aramamasini soledim konuştukça kötü oluyordum çünkü. Bu iliskinin olmucagi o kadar belli ki konussam ne geccek elime dedim kndi kndime. .
Duygularimda körelmiş sanirim yani o böyle yapti beni. ayrilmk istedi bitirdik bir ay sonra nasilsin diye aradi. Iki gündür depresyona girdim sanirim sürekli arasam mi aramasam mi ve sonra yasattiklari aklima geldi deliler gibi onu severkn birakti bni aramadim bnde gerek yoktu bnmki sadece merak yoklugumu hissediyo mu merakı.Kendini bi hatırlatmak istemiş ve başarılı olmuş sadece.. Eğer olmayacağına eminsen duygularına yenik düşme derim:)
seni kenara ayırmıs gibi bi durum sezdım lazım oldun heraldebakıyor yuz vericekmısın ona göre baska kıza basvuru yapmıstır tel kapandıktan sonra ya dizi bile izlemezmısıın sen böyle seylerı erkekleraynı anda kac kıza yapar ohooooMerhaba kizlar size bi konuyu danışmak istedim. Belki cok yersiz bir düşünce cok saçma bir düşünce biliyorum. Iliskim bitmisti 1 bucuk ay öncesinde. Aramamistim hic onu mesajda atmadim gecenlerde beni aramıştı. Napiosum nasılsın diye. Konustuk ve ben daha sonra bida aramamasini söyledim bu kötü oldu ilk. Barismak icin aramadim merak ettim knusmk istedim dedi. Beni aramasinin konusmamizin yanlis olduğunu söyledim iliskiyide o bitirmişti. Insan ister istemez kötü oluyo. Ama su iki gündür rüyalarımdan çıkmıyor bıktım artık hergün rüyamda gormektensurekli her saniye aklimda ya bi an olsun cikmiyor. Neden böyle oldum bilmiyorum bu denli kötü olmamistim dik durmaya çalışmıştım hep icimden ona mesaj atmk geliyo sadece napiosun nasılsın diye. Sonra yazip yazip siliyorum. Hayir o sana neler yasatti diyorum. Bana akil verir misiniz mesaj atiyim mi atmiyim mi
merakın sadece buysa, yokluğunu hissetmeseydi 1 ay sonra aramazdı emin ol:)Duygularimda körelmiş sanirim yani o böyle yapti beni. ayrilmk istedi bitirdik bir ay sonra nasilsin diye aradi. Iki gündür depresyona girdim sanirim sürekli arasam mi aramasam mi ve sonra yasattiklari aklima geldi deliler gibi onu severkn birakti bni aramadim bnde gerek yoktu bnmki sadece merak yoklugumu hissediyo mu merakı.
Haklısın galiba :) bide senle konuşmak bni rahatlattı diyo. Surunsunmerakın sadece buysa, yokluğunu hissetmeseydi 1 ay sonra aramazdı emin ol:)
Pislik sey ne hali varsa görsünseni kenara ayırmıs gibi bi durum sezdım lazım oldun heraldebakıyor yuz vericekmısın ona göre baska kıza basvuru yapmıstır tel kapandıktan sonra ya dizi bile izlemezmısıın sen böyle seylerı erkekleraynı anda kac kıza yapar ohoooo
bi kaç zaman sonra bi daha arar zaten:)Haklısın galiba :) bide senle konuşmak bni rahatlattı diyo. Surunsuniyiki atmamisim mesaj bugun cok git gel yaptim iiki yapmamisim. Sozumde duruyorum onu me kadar bitirdigimi oda görsün aramadikca
Gururludur beyfendi ölsem de aramam dedi bende arama tamam dedim. Okadar kötü anıdan sonrw iyi nasıl hatirliyim onubi kaç zaman sonra bi daha arar zaten:)
iyi hatırlama bırak bu şekilde kötü hatırla.Gururludur beyfendi ölsem de aramam dedi bende arama tamam dedim. Okadar kötü anıdan sonrw iyi nasıl hatirliyim onu
Düşman mi olcaz diyo. Düşmanlık bir durum yok dedim bu kadar acidan sonra nasil iyi hatirlardim ki zaten. Düşman değilim ama kizginim ofkeliyim. Ne insanlar var aski sevgisi icin neler yapan. Bende ona çok değer verdim annem istemedi gizli sakli devam ettim. Düşünüyorum da ben bu ilişki icin herseyi yaptim aldatmasini el kaldirmasini bile gördüm yine ona sahip çıktım. O sacma bi nedenle yapamiorum dedi gitti.. kendinede kiziyor insan gururumu cok ezmisim..Arama seven insan bırakmaz zaten, özlemine dayanamaz dayanamadım der arar, sevmiyormus demek ki bütün cabam bosa de gec...Seni araması da meraktan, zaten kendi de demis merak ettim diye...Katil olay mahalline mutlaka bir geri döner bakarmıs.
Düşman mi olcaz diyo. Düşmanlık bir durum yok dedim bu kadar acidan sonra nasil iyi hatirlardim ki zaten. Düşman değilim ama kizginim ofkeliyim. Ne insanlar var aski sevgisi icin neler yapan. Bende ona çok değer verdim annem istemedi gizli sakli devam ettim. Düşünüyorum da ben bu ilişki icin herseyi yaptim aldatmasini el kaldirmasini bile gördüm yine ona sahip çıktım. O sacma bi nedenle yapamiorum dedi gitti.. kendinede kiziyor insan gururumu cok ezmisim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?