arasam mi aramasam mi?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Merhaba kizlar size bi konuyu danışmak istedim. Belki cok yersiz bir düşünce cok saçma bir düşünce biliyorum. Iliskim bitmisti 1 bucuk ay öncesinde. Aramamistim hic onu mesajda atmadim gecenlerde beni aramıştı. Napiosum nasılsın diye. Konustuk ve ben daha sonra bida aramamasini söyledim bu kötü oldu ilk. Barismak icin aramadim merak ettim knusmk istedim dedi. Beni aramasinin konusmamizin yanlis olduğunu söyledim iliskiyide o bitirmişti. Insan ister istemez kötü oluyo. Ama su iki gündür rüyalarımdan çıkmıyor bıktım artık hergün rüyamda gormekten surekli her saniye aklimda ya bi an olsun cikmiyor. Neden böyle oldum bilmiyorum bu denli kötü olmamistim dik durmaya çalışmıştım hep icimden ona mesaj atmk geliyo sadece napiosun nasılsın diye. Sonra yazip yazip siliyorum. Hayir o sana neler yasatti diyorum. Bana akil verir misiniz mesaj atiyim mi atmiyim mi

Ben olsam boyle bosı sorr gıbı atardım ne yapuyosun slm dıe degıl ahhh bak o bana kosuyor der boyle onemlı bosı gıbı bosı sor spnra by dd bakalım ne yapck

Beni arama dedikten sonra senin arayıp sorman onda şu düşünceyi yaratır " arama diyerek blöf yaptı, yutmadım, şimdi kendi peşimden koşuyor". Kendin karar ver bunu da düşünerek
Düşündüm tasindim aramamaya karar verdim merak ediyorum napio ama devani gelmicek. Yani haklisin bu dediginde aramamasini soledim konuştukça kötü oluyordum çünkü. Bu iliskinin olmucagi o kadar belli ki konussam ne geccek elime dedim kndi kndime. .

İçinden ne geliyorsa onu yap..
Sonrasın da niye atmadım keşke atsaydım dememek için at..
Bir şey kaybetmezsin..
Atmadim canim atmicam bana yssattiklarini unutamiorum. Bn her zamn yufka yürekli oldum dusmanim bile olsa art niyet besleyemiyorum. Bna en büyük hatayi yapsa bile uzemiyorum karsimdakini.. en çokta bn üzülüyorum

Atmadim canim atmicam bana yssattiklarini unutamiorum. Bn her zamn yufka yürekli oldum dusmanim bile olsa art niyet besleyemiyorum. Bna en büyük hatayi yapsa bile uzemiyorum karsimdakini.. en çokta bn üzülüyorum
Senin kararın artık neler yaptığına bakarak değerlendirir onu göre atarsın..
E tabi o kadar çok kötü şey yaşattıysa tabi ki de atma..
Ama içinde bastıramadığın duygular kıpır kıpır ediyorsa da durma..
Hayırlısı artık..

Kendini bi hatırlatmak istemiş ve başarılı olmuş sadece.. Eğer olmayacağına eminsen duygularına yenik düşme derim:)

Kendini bi hatırlatmak istemiş ve başarılı olmuş sadece.. Eğer olmayacağına eminsen duygularına yenik düşme derim:)
Duygularimda körelmiş sanirim yani o böyle yapti beni. ayrilmk istedi bitirdik bir ay sonra nasilsin diye aradi. Iki gündür depresyona girdim sanirim sürekli arasam mi aramasam mi ve sonra yasattiklari aklima geldi deliler gibi onu severkn birakti bni aramadim bnde gerek yoktu bnmki sadece merak yoklugumu hissediyo mu merakı.

seni kenara ayırmıs gibi bi durum sezdım lazım oldun heraldebakıyor yuz vericekmısın ona göre baska kıza basvuru yapmıstır tel kapandıktan sonra ya dizi bile izlemezmısıın sen böyle seylerı erkekleraynı anda kac kıza yapar ohoooo

merakın sadece buysa, yokluğunu hissetmeseydi 1 ay sonra aramazdı emin ol:)

Pislik sey ne hali varsa görsün beni kendisi böyle yapti. Ben bu erkek milletini anlamıyorum. Seni deli gibi seven herseyine katlanan biri var niye sahip cikmiyolarsa

Haklısın galiba :) bide senle konuşmak bni rahatlattı diyo. Surunsun iyiki atmamisim mesaj bugun cok git gel yaptim iiki yapmamisim. Sozumde duruyorum onu me kadar bitirdigimi oda görsün aramadikca
bi kaç zaman sonra bi daha arar zaten:)

Gururludur beyfendi ölsem de aramam dedi bende arama tamam dedim. Okadar kötü anıdan sonrw iyi nasıl hatirliyim onu
iyi hatırlama bırak bu şekilde kötü hatırla.
Ölsem aramam dedi, özleminden öldüğü zaman arıcak:)

Arama seven insan bırakmaz zaten, özlemine dayanamaz dayanamadım der arar, sevmiyormus demek ki bütün cabam bosa de gec...Seni araması da meraktan, zaten kendi de demis merak ettim diye...Katil olay mahalline mutlaka bir geri döner bakarmıs.

Düşman mi olcaz diyo. Düşmanlık bir durum yok dedim bu kadar acidan sonra nasil iyi hatirlardim ki zaten. Düşman değilim ama kizginim ofkeliyim. Ne insanlar var aski sevgisi icin neler yapan. Bende ona çok değer verdim annem istemedi gizli sakli devam ettim. Düşünüyorum da ben bu ilişki icin herseyi yaptim aldatmasini el kaldirmasini bile gördüm yine ona sahip çıktım. O sacma bi nedenle yapamiorum dedi gitti.. kendinede kiziyor insan gururumu cok ezmisim..

İlişkinin dısına cıktıgında ne kadar kırıldıgının daha cok farkına varıyorsun degil mi ? : )

Erkekler senin verdigin degeri anlayacak ayrıntılı düsünceye sahip degiller...Kendini yokla, eger cidden aramasını istemiyor isen geri dönmesini istemiyor isen irtibatı kopar, evet düsmanız de, sevgiliden arkadas olmaz. Bu bir.

Geri dönmesini istiyorsan o da geri dönmeye niyetli ise aradan 1-2 ay gecmisse o araya birileri alınmıstır onda mutlaka, bu da iki. Seven insan o kadar uzun süre dayanamaz. Hic kabul etme. Bu olmadı bari eskiye döneyim gibi özensiz, yüzeysel düsünceye sahip birine harcayacak zamanını kendine harca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…