• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arasam mi aramasam mi?

Pislik sey ne hali varsa görsün:KK34: beni kendisi böyle yapti. Ben bu erkek milletini anlamıyorum. Seni deli gibi seven herseyine katlanan biri var niye sahip cikmiyolarsa :KK62:

Daha önce de buna benzer bir konu açmıştın sanırım.

Sen sevebiliyorsan , bir başkası da onu sevebilir. Amaç bağlamak , senden emin olduktan sonra sıkılacak. Dengini bulmak zor. Sen neden ona katlanıyorsun ki? Buna katlanmak diyorsan demek bir şeyler ters.

Arama isteğin aslında çok normal. Yapmak istediğini yapmış aslında. Senin aklında olmaya devam etmek istemiş.. İç halini bilmeyiz ama seni arayan merak eden insan yürekli olurdu ... içinde sevgisi varsa..

Ayrılık nedeniniz ne acaba? bir birinizle anlaşamadıysanız tekrar tekrar araması saçma... alışkanlık veya merak size değer verdiğini mi gösterir eh iş de buda kişiden kişiye değişir.

İlişkinin dısına cıktıgında ne kadar kırıldıgının daha cok farkına varıyorsun degil mi ? : )

Erkekler senin verdigin degeri anlayacak ayrıntılı düsünceye sahip degiller...Kendini yokla, eger cidden aramasını istemiyor isen geri dönmesini istemiyor isen irtibatı kopar, evet düsmanız de, sevgiliden arkadas olmaz. Bu bir.

Geri dönmesini istiyorsan o da geri dönmeye niyetli ise aradan 1-2 ay gecmisse o araya birileri alınmıstır onda mutlaka, bu da iki. Seven insan o kadar uzun süre dayanamaz. Hic kabul etme. Bu olmadı bari eskiye döneyim gibi özensiz, yüzeysel düsünceye sahip birine harcayacak zamanını kendine harca...
Geri dönme fikri yok hic aklimda. Canim cok yandi cok agladim ama o yoktu yanımda. Yasadigim acilari unuttursa bana geri dönüş ihtimali çok az vardi. Ama o hep bencil di. Hep hayatıni yolunu cizdi bnmde eslik etmemi bekledi ama gelip bnm acilarimi sarmadi. Oysaki o acilarida o acmisti. Canım iki bucuk yilimi verdiğim adam beni çok yipratti ya kndi kişiliğimden bile vazgeçerdim o mutlu olsun diye. . Ama sonuçta cabalamak istemiyorum artik yoruldum dedi ve gitti. 1 ay sonra napion diye aradi ama ben eski bn degildim. Mantigim devrede artik sanırım. Kalbim devredeykn cok aci cektim :KK59:

Düşman mi olcaz diyo. Düşmanlık bir durum yok dedim bu kadar acidan sonra nasil iyi hatirlardim ki zaten. Düşman değilim ama kizginim ofkeliyim. Ne insanlar var aski sevgisi icin neler yapan. Bende ona çok değer verdim annem istemedi gizli sakli devam ettim. Düşünüyorum da ben bu ilişki icin herseyi yaptim aldatmasini el kaldirmasini bile gördüm yine ona sahip çıktım. O sacma bi nedenle yapamiorum dedi gitti.. kendinede kiziyor insan gururumu cok ezmisim..
Şu anlatıkların içinde aslında ayrıntı siz birbirinize göre değilsiniz ve anne de hissetmiş o adamda iş olmadığını. Birde el mi kaldırdı sana. sende onu savundun yapma!!!!

Geri dönme fikri yok hic aklimda. Canim cok yandi cok agladim ama o yoktu yanımda. Yasadigim acilari unuttursa bana geri dönüş ihtimali çok az vardi. Ama o hep bencil di. Hep hayatıni yolunu cizdi bnmde eslik etmemi bekledi ama gelip bnm acilarimi sarmadi. Oysaki o acilarida o acmisti. Canım iki bucuk yilimi verdiğim adam beni çok yipratti ya kndi kişiliğimden bile vazgeçerdim o mutlu olsun diye. . Ama sonuçta cabalamak istemiyorum artik yoruldum dedi ve gitti. 1 ay sonra napion diye aradi ama ben eski bn degildim. Mantigim devrede artik sanırım. Kalbim devredeykn cok aci cektim :KK59:

nedena armak istiyorsun. Madem içinde öfke var araman sorunlarını çözecek mi... Sevdiğin adam değişmez. Neden kendini başkası için değiştiriyorsun. Mutlu olamayacağın bir adamla yan yana bile durulmaz. O mutlu olunca ilerde o mutlu ben mutlu değilim diyeceksin.. o bana bunları yaptı peki neden mutlu.

Biz kendi kendimizi kandırıyoruz. Mutluk herkesin kendi elinde aşk-sevgi de hiçbirşeyin üstesinden gelmiyor. Yeterli zamanı doldurmuş bu adam ve artık ileride tekrar görüşmeye devam edersen hep sen üzüleceksin ...

Daha önce de buna benzer bir konu açmıştın sanırım.

Sen sevebiliyorsan , bir başkası da onu sevebilir. Amaç bağlamak , senden emin olduktan sonra sıkılacak. Dengini bulmak zor. Sen neden ona katlanıyorsun ki? Buna katlanmak diyorsan demek bir şeyler ters.

Arama isteğin aslında çok normal. Yapmak istediğini yapmış aslında. Senin aklında olmaya devam etmek istemiş.. İç halini bilmeyiz ama seni arayan merak eden insan yürekli olurdu ... içinde sevgisi varsa..

Ayrılık nedeniniz ne acaba? bir birinizle anlaşamadıysanız tekrar tekrar araması saçma... alışkanlık veya merak size değer verdiğini mi gösterir eh iş de buda kişiden kişiye değişir.
Cok haklisiniz alışkanlık sanirim. Evet buna benzer bir konu acmistim beni aramıştı bunalmis sıkılmış napion nasilsin demek istemiş. Ve telefonu kapatirken ona aramamasi gerektigini bni iyice uzdugunu onu maziye gomdugumu söyledim. Tmm ölsem de aramam bn ayda yilda bir konuşmak isterdim dedi. Kabul etmedim ama. O gunden sonra bnm aklimada arama fikrini soktu acaba iyi mi yaptim kotu mu yaptim diye düşündüm kendimce. Ama tuttum kndimi aramadim. O gun neden oyle arama hissi geldi anlamiyorum. Canim ayriligimizin nedenini ilk konumda yazmıştım

nedena armak istiyorsun. Madem içinde öfke var araman sorunlarını çözecek mi... Sevdiğin adam değişmez. Neden kendini başkası için değiştiriyorsun. Mutlu olamayacağın bir adamla yan yana bile durulmaz. O mutlu olunca ilerde o mutlu ben mutlu değilim diyeceksin.. o bana bunları yaptı peki neden mutlu.

Biz kendi kendimizi kandırıyoruz. Mutluk herkesin kendi elinde aşk-sevgi de hiçbirşeyin üstesinden gelmiyor. Yeterli zamanı doldurmuş bu adam ve artık ileride tekrar görüşmeye devam edersen hep sen üzüleceksin ...
ben kopyaladim canim kolaylik olsun diye ayriligimiz bu iste..
2,5 yillik bi ilişkim oldu iliskimiz 9 aylikken o yurtdışna okumaya gitti su surece kadar hersey guzeldi.gunlerce aylarca onu bekldim bna bni bekle dedi.fakat gitmeden önce gizli face actigini ogrendim diger giden arkadasi ile birlikte.bunu gördüm an dünyam yıkıldı hersey bitti gözümde bu bna yalvardı yakardi kotu bi amacım yok bn seni istiyrun tek dedi ama bnm gözümde bitmisti bi sure snra tmm dedim(hataydi) ama icimde hep bikusku vardi ya biriyle konusursa ya sunu ederse guvenim tamamen sarsilmisti.o yurt dışına gitti 5ay orda kldi ama bn hep korkuodum suphe doluydu icim bu iliskiyede yansiodu surekli tartsma cikiodu neyse bu turkiyeye dondunde bilgisayarnda bi resim dosyasi vardi tam acarkn acma nolur onu acarsan biz biterz faln filan bi ton bise dedi bn acmaya ugrastim bni ittirdi pcyi elimden aldi ve sildi. bu bzm tam 4 ayimiza neden oldu 4 ay hastalikli bi iliski.zamn gectikce hep onume biseler cikiodu bigun bi tane resim gördüm sarhosmus bi kizi yanagindan operkn dunyam yıkıldı hersey bitti o an gozumde bitti dedim bu dur gitme sarhostum bn tek seni sevdim sen varsin tek bn orda hep seni düşündüm faln filn bi ton sey günlerce aylarca agldim nasi yapar bunu dedm bn burda onu bu denli beklerkn nasi goze atar 1yili dedim bni nasi hice sayar dedim.aradan baya zamn gecti sevgim var miydi bilmiorm ama ozluodum onu onunla olan herseyi ozluodum bu kadar acının yaninda bna güzel günlerde yaşatmıştı atamiodum icimden cok ozluodum ama bi yanim hep öfkeydi.aradan 3ay gecti ve bna msj atti goruselm mi die cok dusundum tasindim hayir dedim kndimce ama bi yanim bunca seyin ustune görüşmek istiodu gorustk bni istiodu hata yaptini soluodu agldim aglma dedi bna bunlari haketck naptim dedim seni sevdim bkledim sen bna neler yptin dedim oda agladi hataydi dedi ozur diledi bslmk istiorum dedi insan simdi dusununce anlio onunla tekrar görüşmek bile hataydi.biz bsldik bn herseye ragmen kuskularima ragmen basldim bna sozler verdi bidaha seni hic üzmucem bise saklmicmIlk aylar hersey cok guzeldi gerckten uzmuodu bni o konuda cok mutlu oluodum onla cabaliodu biliorum.ama sonra sanki hersey değişti bn eski bn degildim duygularim harabe olmus tahammul gucum sifir.herseye bi neden arayip tartisan onun herşeyine sinir olan bi hale glmistim hersey goze batiodu bnde sevdim herseye ragmen bkldim adami sevio muydum bilmiorum bi alisknlik miydi bnde bilmiodum bunlari yasarkn onu kaybetmktende cok korkuodum bazen hakliykn bile ozur dilerdim o bnle bagimlilk ypmisti ikimiz ayni üniversitede okuoduk onunlaydi herseyim o sehir bile onla anlmliydi o sokaklar.artik sacma sapan nedenlere kavga edioduk en sacma neden bni ondan sogutuodu onuda bnden artik bna eskisi gibi degildi yipranmisti oda bnde. ama cabaliodu oda bnde.daha sonra bi gun sacma bi nedenle ayrildik bna artik eskisi gibi aski klmadini bizm birbrimz icin dogru olmadimizi soluodu aslnda bnu hep bnde dusunuodum ama kndime itiraf edemiodum blki oluruz diye sonucta ilkti ilk svglm. herseyimin ilki onlydi.unutamiodum.agladim nasi bu hale gldik nasi bu kadar tahammülsüz olduk dedim oda bilmiodu ama eskisi gibi degildi hersey cok uzattım kizlar biliorum aradan iki hafta gecti uzuluorum bazen aklima gelio iyi anlar agliorum cnm yanio ama biz olamayiz bunuda biliorum dogru kisi mi dedimde hep soru isareti. Su surec nasi gecer kızlar onunlada olmuo onlayknde olmuo guzel gunler silinmio ikimizde birbirimizn ilk sevgilisydik ama beceremedik sanirim.olmasini istemiyorum ama yinede uzulyo insan.

Doğru kişi değil. Sen de o da kendi istediğiniz kalıba giremezsiniz. Bu yazdıklarını birçok kez kaleme alıp okusan tarafsız gözle bakabilsen görebilirsin. Elbet te aklından gitmesi zor ama bir şekilde kabul etmiş bitirmişsiniz. O senin nasibin olsaydı saçma bir bahaneyle gitmezdi.

Düşünsene çektiği fotoğraf hoşuna gitmiş ki saklamış. Ne kadar sarhoş olsa hata yapsa silerdi. Bir adam 20 sinde neyse 50 sinde de o olacak.

Kopan ipi tekrar bağlama. Her eline aldığında o aklına gelecek.

Ne kadar zor aslında.

Birde şuna takılma ya ilk olmasından ziyade sana değer vermesi önemli. Hayatında her şeyin bir ilki var ama çok az kimseyin yeri ve değeri farklıdır.

Doğru kişi değil. Sen de o da kendi istediğiniz kalıba giremezsiniz. Bu yazdıklarını birçok kez kaleme alıp okusan tarafsız gözle bakabilsen görebilirsin. Elbet te aklından gitmesi zor ama bir şekilde kabul etmiş bitirmişsiniz. O senin nasibin olsaydı saçma bir bahaneyle gitmezdi.

Düşünsene çektiği fotoğraf hoşuna gitmiş ki saklamış. Ne kadar sarhoş olsa hata yapsa silerdi. Bir adam 20 sinde neyse 50 sinde de o olacak.

Kopan ipi tekrar bağlama. Her eline aldığında o aklına gelecek.

Ne kadar zor aslında.

Birde şuna takılma ya ilk olmasından ziyade sana değer vermesi önemli. Hayatında her şeyin bir ilki var ama çok az kimseyin yeri ve değeri farklıdır.
Haklısın ben kabullendim artik bittigini çünkü bnde bitmesini istiyorum artik kendim icin gururum icin.. 2 ay gecti şimdi üstünden. Biliyorum ve hissediyorum ben artık onu istemiyorum. Bazen duygusal bir boşluğa giriyorum yokluğunu hissediyorum ama onu istemek anlaminda degil. Iste o zaman actigim konularimi okuyorum bana yaşattığı kötü seyleri bir kez daha aklima getiriyorum. Kadınlar kulübüne ondan ayrildimizda kesfetmistim tesadüfen iyikide kesfetmisim burasi bana huzur veriyo birbirimize güç veriyoruz o güzel dusuncelerin icin Sağol canim güç verdin bana bir kez daha olmamasi gerektigini anladim :KK37:

Back
X