• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARASINDA KALDIM NOLUR YARDIM EDİN

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
13
4
1
35
Sevgilimle onun hataları yüzünden ayrılmıştık 1 hafta önce.Ve ben yeni biriyle tanışmıştım 2 hafta önce herşey o kişiyle güzel giderken eski sevgilim arkadaşıma mesaj atmış çok pişmanım onu çok özlüyorum işte hergün ağlıyorum ağlıyarak uyuyorum diye bende bunu duyunca pişman olup yeniden konuşmaya başladım acıdım çünkü biraz ve o çocuğa bildiğin ihanet ettim ama şuan farkına vardım ki ben o çocuğu seviyorum 1 gün onla sevgili olduk ama cidden köpek gibi pişmanım çocuk şuanda belki onu salak yerine koyduğum için nefret ediyor ama cidden seviyorum sevgilimde Beni çok seviyor ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun çocuğa bildiğin ben eski sevgilimle barıştım ayrılalım dedim ya

Daha ayrılmadan biryle tanismissin zaten. Yıldırım aşkı falan olmadıysa daha başkasıyla beraberken o sevdim dediğini sevmissin. İhanet bu farkında mısın

Ayrıca lütfen elimizdekiyle yetinelim. Herkes ikişer üçer alırsa bir yerlerde başkaları açlığa mahkum olur. Ziyan etmeden tuketelim su erkek milletini. Sonra biz açıkta kalıyoruz :KK53:

Sevgilimle onun hataları yüzünden ayrılmıştık 1 hafta önce.Ve ben yeni biriyle tanışmıştım 2 hafta önce herşey o kişiyle güzel giderken eski sevgilim arkadaşıma mesaj atmış çok pişmanım onu çok özlüyorum işte hergün ağlıyorum ağlıyarak uyuyorum diye bende bunu duyunca pişman olup yeniden konuşmaya başladım acıdım çünkü biraz ve o çocuğa bildiğin ihanet ettim ama şuan farkına vardım ki ben o çocuğu seviyorum 1 gün onla sevgili olduk ama cidden köpek gibi pişmanım çocuk şuanda belki onu salak yerine koyduğum için nefret ediyor ama cidden seviyorum sevgilimde Beni çok seviyor ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun çocuğa bildiğin ben eski sevgilimle barıştım ayrılalım dedim ya
Ikisiylede baglantini kesmeni tavsiye ederm yas kac bilmiyorum ama hangisine gitsen ikisinininde yuzune vuracagi seyler yapmissn o yuzden ikisylede mutlu olamayacaksin emin ol.

Konuyu ilk okuyunca lisedesiniz sandım.
Bence ikisindende uzak durun bir süre ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Bak söyle yap bence sevmek istediğinde ona git sevilmek istediğinde öbürüne:KK70:yalnız hangisi seviyordu hangisi seviliyor yahu Ayy noluyo be trafo yandı zaar :deli:

Kimin eli kimin cebinde ??

Yaş kaç?
Böyle birkaç günde sevgili olmak nasıl oluyor ?

Nasil ya bir hafta once ayrildin iki hafta once digeriyle tanistin sonra eskisi pisman oldu yenisi ne oldu bilen beri gelsin...
Bu hizla fena toslarsin kimseyi de aevniyorsun kendini kandirma hayattinda illaki biri olmak zorun da degil biraz kafani topla once

Back
X