Arastirma hastaneleri ve merkezler arasindaki fark

Gldmergn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
292
127
33
28
Merhaba arastirma hastanesi ile ozel merkezlerde yapilan tup bebek arasindaki fark sadece kullanilan teknolojimi ne far k var.

Merhaba arastirma hastanesi ile ozel merkezlerde yapilan tup bebek arasindaki fark sadece kullanilan teknolojimi ne far k var.
arastirma hastanelerinde doktorlarin daha iyi ve deneyimli oldugunu, özel merkezlerinde labaratuvar sartlarinin daha iyi oldugunu dusunuyorum. Kendi doktorum arastirma hastanesinde prof. konustugumuzda labaratuvar sartlari daha iyi olan özel bir merkeze yönlendirdi beni gerci pandemiden dolayi gidemedim bir kez daha doktorumda denedim

Araştırma hastanesinde tüp bebek yaptırdım. Tüp bebek yapan doktor proftu. Kendi kliniğide vardı. Özelde tek farkın ilgi ve sana özel randevu saatleri olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki ilgi kısmında ben çok memnun kaldım, gerek doktorum gerek hemşireler çok ilgililerdi. Ayrıca araştırma hastanesindeki yaklaşımları çok daha gerçekçi buluyorum. Çoğu özel merkez tüp bebeği umut tacirliği haline getirmiş durumda.

Araştırma hastanesinde tüp bebek yaptırdım. Tüp bebek yapan doktor proftu. Kendi kliniğide vardı. Özelde tek farkın ilgi ve sana özel randevu saatleri olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki ilgi kısmında ben çok memnun kaldım, gerek doktorum gerek hemşireler çok ilgililerdi. Ayrıca araştırma hastanesindeki yaklaşımları çok daha gerçekçi buluyorum. Çoğu özel merkez tüp bebeği umut tacirliği haline getirmiş durumda.
Ah ne guzel yazmissin. Her kelimesine katiliyorum sadece zaman sorunu vardi o da dogaldi hocalar cok yogun poliklinik ameliyatlar tup bebek gebe takibi son dk acil ameliyatlar (ki bu beni cok bekletmistir) derken aksakliklar cikabiliyor. Ozelde giris cikisin bellidir burda onun garantisi yok fakat bende ilgiden son derece memnundum.

Peki fiyatta ne kadar fark ediyor ve arastirma hastanesinde yaptirmak icin rapor cikartmamiz mi gerekiyor

Araştırma hastanesi için rapor gerekli canım bende ilk orda yaparım demiştim ama başlamamıştı tedaviler ben çıkarırken. Bide muayene sırasında bile kasıldığım için laf yemiştim zaten vazgeçmiştim direk özele geçtim ben

Ah ne guzel yazmissin. Her kelimesine katiliyorum sadece zaman sorunu vardi o da dogaldi hocalar cok yogun poliklinik ameliyatlar tup bebek gebe takibi son dk acil ameliyatlar (ki bu beni cok bekletmistir) derken aksakliklar cikabiliyor. Ozelde giris cikisin bellidir burda onun garantisi yok fakat bende ilgiden son derece memnundum.

Birde araştırma hastanesinde ortak karar alınıyor birçok doktor görüş bildiriyor, bende bekledim ama onun dışında bi şikayetim olmadı.

Peki fiyatta ne kadar fark ediyor ve arastirma hastanesinde yaptirmak icin rapor cikartmamiz mi gerekiyor

Rapora uygunsan rapor çıkarıyorsun. Fiyatta çok farkediyor. Ben 2 kez tüp bebek yaptırdım. Transfer günleri eşim yaklaşık 1000 lira ödedi toplamda 2000 yani. İğneler içinde ilk tedavide ekstra vitaminlerle filan yaklaşık 2000 ödemiş eczaneye. İkinci dondurulmuş transferdi iğne parası yoktu.

Back
X