araya mesafe koyma sanatı

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.169
773
Ankara
arkadaşlar evimden yana çok sıkıntılıydım(bahçe katıydı) komşularımdan dolayı çok sıkıntı çektim o yüzden eşimin anneannesinin üstündeki yeni bi daireye geçiyoruz (ev k.vnin) oturduğum evle arasında çok fark var isteyerek gidiyorum eşimle konuştuk anlaştık ama şüphelerim var anneanneyi severim o da beni torunlarından ayırmaz ama ne kadarda iyi olsak arada mesafe kalmasını istiyorum anneanne oturmayı falan çok sever bu yaşında halen gün yapar 24 saat yanında konuşan olsun itiraz etmez:) ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ki özel hayatıma yada yalnız kalmak istediğim zamanlara saygı duyulsun. yardım edermisiniz

minnie acık acık konuşsan anlar mı anneanne? Güzel güzel, yanlış anlama ama bu gün mevzuları oturmalar fln bana ters, tabi ki zaman zaman gelirim, sana da yardım ederim ama her zaman değil desen?

En baştan daha çağırdığında işlerim var deyip gitme sonra sadece sen istedğinde git.O zaman eminim mesafe oluşur...Üst üstte 3 4 kez bile çağırsa gitme ama...Bence ancak bu şekilde mesafe olur...

çağırdığında arada bahaneler üretebilirsin..

daha taşınmamışsınız sanırım
gittiğinizde önce davranışlarına baksanız ona göre karar verseniz
kadın normalde gün falan yapıyordur ama sizinle aynı samimiyeti kurmaz
düşündüğünüz gibi olmaz belki
önceden tavır alıp kalbini kırmayın ilişkinize yansıyabilir.

mesela her çağırdığında gitmeyerek başlayabilirsin mesafe koymaya....
iyi fikirmiş sonuçta her çağırdığında gidersem sonu gelmez

minnie acık acık konuşsan anlar mı anneanne? Güzel güzel, yanlış anlama ama bu gün mevzuları oturmalar fln bana ters, tabi ki zaman zaman gelirim, sana da yardım ederim ama her zaman değil desen?
alınabilir diye düşünüyorum aslına bakarsan en güzeli açık olmak ama

En baştan daha çağırdığında işlerim var deyip gitme sonra sadece sen istedğinde git.O zaman eminim mesafe oluşur...Üst üstte 3 4 kez bile çağırsa gitme ama...Bence ancak bu şekilde mesafe olur...
aynen böyle yapmaya çalışıyorum:) işallah faydasını görürüm
çağırdığında arada bahaneler üretebilirsin..

aksine gençleri ve onlarla oturmayı daha çok seviyor sıkılırlar mı diye düşünmüyor k.v nin hergün yanına gelmesini istiyor yalnızlıktan nefret ediyor

ama bence bu sefer eşin yada kvden kızım bak o yaşlı yanlız git yardımcı ol göz kulak ol çarşıya pazara çık onunla yük taşıtma fln demezler mi eğer karışacak kimse yoksa
mesela yemek yapamadın bigün inin aşşa yemeğınızı yiyip çıkın ama 2 haftada bir aynı sofraya oturun en fezla

ay canim biraz isin zor gibi hele oyle yalnizligi sevmeyen bi yasli ile epey zor gibi ..
kotu olma pahasina olsada bastan mesafe koymaya calis .. benim annannemde oyle cok sever konusmayi anlatmayi dinlemeyi hep yaninda ol ister .. teyzemlerle, yengemlerle her yere gelmeyi ister surekli kalabalik olsun yensin icilsin ister ..
ama bi sure sonra skiliyorsun cunku bazen beraber gidilcek yer oluyor bazen olmuyor ama o zamanlarda onu anlatmak imkansiz
ilk zamanlar herseyi kibar bi sekilde reddet .. canin istediginde gir cik kendini mecbur hissetme ..

yaptığım yemeklerden veriyorum bazen ama sık sık çağırmıyorum çünkü sık yaptığım anda beklenti artacak çarşı pazar meselesinden de uzak duruyorum giderken isteği var mı diye soruyorum bazen .pazara gitmeyi zaten sevmem bi kere teklif etti reddettim çünkü her hafta pazara çıkıyor eşim pazara çıkmamı istemez şimdilik böyle

aynı senin anneannen tarzında heryere çağır yada sürekli yanında otur itiraz etmez dün iki arkadaaşım geldi oturmaya o da biliyordu geleceklerini ama çağırmadım

Evinde kendi kendine huzurla oturamayan, bir meşgalesi olmayan insanlar çevrelerini ne kadar zorluyorlar bir görseler keşke. Aynı benim kv, görümcem gibi.
Kimsenin kimsenin hayatına ipotek koymaya hakkı yok ki.
Baştan mesafe koyma fikrinde çok isabet edersiniz, zorlayıcı tipte biriyse mutlaka surat, kırgınlık falan yapacaktır. Aldırmayın elinizden geldiğince. Herkesin her istediği olacak diye bir şey yok. O zaten yalnız kalmaz bir kurban bulur anladığım kadarıyla.

kesinlikle haklısın kendine meşgale bulamayan tv bile izlemeyen biri sonuç olarak çevresindekilerden beklenti içine giriyor ben kendimi oyalarım zaten oyalamaya da gerek yok iş güç yemek derken akşam oluyor

Ben olsam gitmezdim
Azıcık aşım ağrısız başım diye bişey var, ben buna katılanlardanım

Şimdi orası nerden bakarsan bak kayınvalidene ait bi ev
Çok rahat davranabilirler yani

Tabi sen daha iyi tanırsın bu insanları ama ben yine de riskli bulurum böyle şeyleri
Akraba ile ortaklık olmaz hesabı

Yalniz basina Slkllmasi normal degilmi. Kadincagiz yasliymis, ne mesgalesi olacak, gozu gormezki orgu orsun, bacaklari tutmazki parka marka gitsin, olmaz yani.. onun su anda tek nesesi ahbablariyla iki cift laf etmek o kadar...
Bizde yaslanacagiz, yanimizda esimiz, cocuklarimiz olmayacak belki.. bizde bi cift lafa hasret kalacagiz, biraz empati yapsaniz daha iyi olmazmi.. evet tum zamanimizi onlara ayiramayiz ama kose bucak kacmak, onun sohbet etmemek, ihtiyaci oldugunda yardim etmemek bana gore degil

Konu sahibi arkadasim, bence gun icinde sizin uygun oldugunuz zamanlarda gidip, onunla biraz vakit gecirin, gonlunu hos tutmaya calisin, ufak tefek ihtiyaclarini elinizden geldigi kadar karsilamaya calisin.. emin olun her anlamda siz kazancli cikacaksiniz

bence pozıtıf yaklas, cok da ıyı olabılır bu durum, ne yaslı ınsanlar var acaıp kafa dengıler.. bence bastan konusma, kırabılırsın, olumsuz bırsey gorursen konusursun.

şu an rahat bi tavır içinde değiller ama zaman ne gösterir bilemem tabi ama diğer evimde hem karanlık hem soğuktu komşular desen ayrı baş belası çok bunalmıştım

şu an rahat bi tavır içinde değiller ama zaman ne gösterir bilemem tabi ama diğer evimde hem karanlık hem soğuktu komşular desen ayrı baş belası çok bunalmıştım

Tahmin etmem güç değil
Bende bahçe katında oturuyorum ama kendi emeğimiz ve taksitleri devam etmesine rağmen kimse söz hakkına sahip değil diye mutluyum

Umarım herşey beklediğin gibi devam eder

bende biliyorum allah ömür verirse ben de yaşlanacağım ama bişey yaptığım zaman hep bi fazlası bekleniyor bazı şeylerin görev haline gelmesini istemiyorum zaman zaman yaptığım yemeklerden veriyorum markete giderken ihtiyacını soruyorum yada girip oturuyorum ama anane ihtiiyacını söylemek yerine bende geliyim beraber gidelim diyor bende olur aliye söyleyim arabaylla bıraksıın diyorum istemiyor tamam yakındakine gidelim diyorum yol geçen bi yer var oraya gidelim diye ısrarcı oluyor ben zor durumda kalıyorum eşimde ananem ısrarcıdır biraz mesafeli ol yoksa işin içinden çıkamazsın dedi

bence pozıtıf yaklas, cok da ıyı olabılır bu durum, ne yaslı ınsanlar var acaıp kafa dengıler.. bence bastan konusma, kırabılırsın, olumsuz bırsey gorursen konusursun.
aslında iyi bi insan aksi bi ihtiyar deil ama ısrarcı

Tahmin etmem güç değil
Bende bahçe katında oturuyorum ama kendi emeğimiz ve taksitleri devam etmesine rağmen kimse söz hakkına sahip değil diye mutluyum

Umarım herşey beklediğin gibi devam eder
umarım nasıl bi bahçe katındasın bilmiyorum ama rutubet lekelerinden karanlık penceresine ölen böceklerden çok daralmıştım

Valla senin dediğinde doğru bir yerde ama ne bileyim bu kadın sadece ihtiyaçtan değil ihtiacı aşan bir tavırla ilgi bekliyor geldi bana. Ben öylesine dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…