Arayınca hemen açar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?

Bize gelince ben açmıyorum asla, tak diyene kadar diyim asla çok oldu. Her tartışmada söylüyorum eğer mantıklı bir açıklanman ozur dilemek felan gibi bir niyetin var ise sen mesaj yaz ben görür ona göre acarım aradığında . Ama benimkisi asla konuyla ilgili mesaj atmaz arar arar sonra da sen açmadın olur. Acarım geçti mi noldu öyle mi böyle mi diye boş boş konuşur. Hani telefonu açınca hayatım seni üzdüm özür dilerim gibi şeyler kullansa direkt acayim ama alo der napıyorsun felan der ben de o yüzden hiç açmam. Sizin ilişki dinamiginiz nasil genelde işler nasıl gelişiyor?
küsmeyi çok çocukça ve yıpratıcı buluyorum.İlle bir taraf sürekli altta almak zorunda değil, ben hatalıysam ben özür dilerim o hatalıysa o özür diler.Karşılıklı konuşarak (trip atarak laf sokarak vs değil) ya ben şundan rahatsız oldum diyerek karşılık derdimiz neyse söyler kusura bakma der kendi açımızdan ben de onu şunun için demiştim ya deriz.özür dilenmeden de aransa mesaj atsa açarız, o mesele ayrı bu ayrı.Bir uzaktan akrabamın başına geldi benim, kız kavga sonrası evine dönüyo , akşam çocuk bi trafik kazası geçirip ölüyo.1,5 sene tedavi gördü vicdan azabından.

Ben bir kere küstüm ,daha doğrusu konuşmak içimden gelmedi diyelim,yoksa gerektiği kadar zar zor konuşuyordum,işte yemek hazır demek icin.Ama hiç aradiginda açmama ya da konuşmak istediginde konuşmama gibi bı durumum olmadı,zaten konuşurken bağırıp cagirmayiz,her iki tarafta ne hissettiğini ne söylemeye çalıştığını ifade eder.Arayinca açmamak bana çok çocukça geliyor ,ya da telefonu açıp konuşmamak...Ben esime göre daha sinirli biriyim ,bunu bildiğim için bazen kizdigimda gidip uyuyorum ,bir gece geçince bir gece öncesi daha flu görünüyor gözüme ,bu da benim yaptığım çocukluk :)

Iletişim önemli bisey ararsam acar, ararsa acarım..
Reyiz ben senin yerinde olsam aynadaki güzelligime bakmaktan forumda dolaşmaya vakit bulamazdım helal olsun.
---
Olaya bağlı cok kırılmadıysam küsmem zaten yapı olarak küsen biri değilim, kırıldıysam da onuncu calisinda falan açarım. Ya da sinirim gecince ben onu ararım

Erkekler biraz zor özür diliyor maalesef. Ama kendilerince özür dileme şekilleri oluyor. Onu çözebilirsen işin kolay. Ve o kareketi kendini affettirmek için yaptığını bildiğimizi bilmesi lazım (ay aman nasıl cümle be bu). Ben hemen açardım nişanlıyken falan şimdi evliyiz yine açarım. Ama soğuk konuşurum hatta ne soğuk aksi lanet gibi konuşurum 😂😂

Reyiz ben senin yerinde olsam aynadaki güzelligime bakmaktan forumda dolaşmaya vakit bulamazdım helal olsun.
---
Olaya bağlı cok kırılmadıysam küsmem zaten yapı olarak küsen biri değilim, kırıldıysam da onuncu calisinda falan açarım. Ya da sinirim gecince ben onu ararım
Yine yakıyorummmm

Özür dileyip iki romantik söz yazana kadar açmam konuşmam msjına da bakarım cvplamam
"He nasıl olsa affeder yea" kafası oluşsun istemem
Aksine "of tartışınca çok uzuyor" diye düşünüp ayağını denk alsın isterim

Sürekli birşeyler yapıp Özür dilenmesinden nefret ederim.
Arkadaş yapıyorsan özür dileme, özür dileyeceksen de yapma! Özür dilemek erdemdir evet ama zırt pırt özür dilemekte ne bileyim şov bence.

Haklıysam ve önemli bir mevzuysa hatasını anlayana kadar konuşmam ki neye ne kadar tepki verdiğimi anlasın ve bir daha cüret edemesin. Telefonlarını açmam yüzyüze geldiğimizde daha sağlıklı iletişim kurmayı yeğlediğim için tripten dolayı değil. Eşimde zaten açmayacağımı bildiği için aramaz🤣

Önemli mevzu değilse 10 dk kalmaz sinirim geçer. Ben ararım birşey olmamış gibi duramam😍

Hımmmm ben çok farklıyım ya ...susarım olayı dosya haline getiririm rafa kaldırırım...o dosya en iyi anda raftan iner bir bir bir diyeceğimi derim.. o anı burnundan getiririm tıpkı bana yapılan gibi ...inanılmaz bir şekilde bazen bir hafta,ay,yıl sonra celse açılır...ama açılır yani...yemişim futboldaki defansı...😂😂😂

Hanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?

Bize gelince ben açmıyorum asla, tak diyene kadar diyim asla çok oldu. Her tartışmada söylüyorum eğer mantıklı bir açıklanman ozur dilemek felan gibi bir niyetin var ise sen mesaj yaz ben görür ona göre acarım aradığında . Ama benimkisi asla konuyla ilgili mesaj atmaz arar arar sonra da sen açmadın olur. Acarım geçti mi noldu öyle mi böyle mi diye boş boş konuşur. Hani telefonu açınca hayatım seni üzdüm özür dilerim gibi şeyler kullansa direkt acayim ama alo der napıyorsun felan der ben de o yüzden hiç açmam. Sizin ilişki dinamiginiz nasil genelde işler nasıl gelişiyor?
Ay en nefret ettiğim huyum tartıştık diyelim 10 dakika içinde telefonu kapatırken geri açar son görülmeye bakar yine kapatır mesaj bekler gelirse sayar gelmezse dönüp arar yazar burnundan getiririm. O yüzden diğer tarafa fırsat vermiyorum aşırı sabırsız bir tipim😶

bazen konuşursam kavga edeceğimi ya da daha çok sinirleneceğimi bildiğimde açmıyorum/konuşmuyorum. bir de ben hatalıyken ve sevgilimin huyuna gitmeye çalıştığımda arka arkaya 1-2 kez reddedilirsem bu sefer daha çok çıldırıyorum. biraz üste çıkma huyum var, ilk adımı bekleme meyilliyim ama diretmem. haksızsam haksızlığımı kabul ederim.

Biz binde bir tartışırız,ertesi gün eşim arar ama ben cvp vermem (tabi çok kızdıysam) sonra üst üste msj atar aşkım açar mısın vs.yine cvp vermem akşam eve gelir karşıma geçer konuşur kendisini ifade eder ve en son özür diler böylelikle konu kapanır.

Biz tartıştıktan sonra acaba ne yesek akşama diye düşünüyoruz. Daha ciddi bir konuysa da küs kalmamayı tercih ediyoruz. Hatalı olan hatasını biliyor, özrünü diliyor.

Bende önceden sizin gibiydim şimdi direk engelliyorum uğraşamam sıkıldım

Eninde sonunda aynı eve girip aynı yatağa yatıyoruz. Hayatımdan engelleyemeyeceğime göre küsmemeyi tercih ediyorum. Küsmek bana göre çok pasif agresif bir tepki. İşe yaradığını görmedim şimdiye kadar.

Eninde sonunda aynı eve girip aynı yatağa yatıyoruz. Hayatımdan engelleyemeyeceğime göre küsmemeyi tercih ediyorum. Küsmek bana göre çok pasif agresif bir tepki. İşe yaradığını görmedim şimdiye kadar.
Üç saat önce tartıştık başka yerdeydi eve gelme yasak bitince de gelme diye mesaj attım ondan sonra engelledim hopp geldi eve aldim içeri şimdi ayrı yatıyoruz sıkıldım hem de çok önceden ben ugrasirdim barışmak için şimdi umrumda degil

Üç saat önce tartıştık başka yerdeydi eve gelme yasak bitince de gelme diye mesaj attım ondan sonra engelledim hopp geldi eve aldim içeri şimdi ayrı yatıyoruz sıkıldım hem de çok önceden ben ugrasirdim barışmak için şimdi umrumda degil

O sizin tercihiniz ve ilişki biçiminiz. Diyecek bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X