• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arayıp özlediğimi söylesem mi

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Bana teklif ettiğinde hiç istemedim başından beri beni cezbetmiyordu, ama o vazgecmedi sonunda ikna etti sevgili olduk. Şimdi ise onsuz bi dk bile geçirmeye tahammül edemiyorum onu çok özlüyorum ne yapıcam ben. Aileler, çevremiz, hiç kimse ama hiç kimse birlikte olmamızı istemedi, bizi birbirimizden soğutmak için uğraştılar hep. Biz de galiba bizim sonumuz yok, evlenemicez diye bu umutsuzlukla ayrılık denemesi yapmaya karar verdik. Bu hafta hiç görüşmedik hafta başında konuşup duruma göre belki uazatıcz Ama ben dayanamıyorum artk aramamak için kendimi zor tutuyorum onun da zorlandığını düşünüyorum ama bi anlaşma yaptık ve sonuna kadar götürmemiz lazım. kendimi engellemeyip onu ararsam kötü mü yapmış olurum? aslında sadece 3 gün daha sabretmem gerek ama 3 asır gibi geliyor...

Herkesin olumduz duşunmesinin sebebi nedir? .
gerçejten seven insan başkasının olumsuz demesiyle yollarını ayırmaz ki

ikimizin ailesi de birbirimize uygun olmadığımızı düşündüğü için onay vermiyor, bz de aileler onaylamadığı için devam edemiyoruz.
kültür farkı yetiştirilme farkı vs... tamamen farklıyız aslında. o doğulu ve çok kalabalık bi aile

biliyorum çok saçma bu ayrılık denemesi ama artık bilinçli düşünemiyoruz resmen

Ayrılık simülasyonunu ilk kez duyuyorum, çok saçma. 1 hafta sonra görüşeceğini bilerek ayrı kaldığın icin özlüyorsun. Önce ailenin falan neden istemediğini düşün ve ona göre karar ver. Simülasyon, test sürüşü falan bunlardan uzak dur

Ha taraflardan biri "ayrılığa alıştım sanırım"derse sonlanacak öyle mi?
Neden test ediyorsunuz ilişkinizi?
Sevginize güveniyorsanız cesur olun.

Ayrılık simülasyonunu ilk kez duyuyorum, çok saçma. 1 hafta sonra görüşeceğini bilerek ayrı kaldığın icin özlüyorsun. Önce ailenin falan neden istemediğini düşün ve ona göre karar ver. Simülasyon, test sürüşü falan bunlardan uzak dur
doğulular ve ailesine karşı çok etkisiz yani onlara aynı evde yaşamak istemediğini söyleyemiyor düşüncesiyle bile stresten mahvoluyor onu dışlayacaklar diye

doğulular ve ailesine karşı çok etkisiz yani onlara aynı evde yaşamak istemediğini söyleyemiyor düşüncesiyle bile stresten mahvoluyor onu dışlayacaklar diye
O zaman ailen haklı, ileride Senide istemezlerse ailesine karşı seni savunmayacak belliki. Kendi fikirlerini ve isteklerine ailesine bile belirtemiyorsa bu kişi Nasıl evlilik yürütür sen düşün

Ha taraflardan biri "ayrılığa alıştım sanırım"derse sonlanacak öyle mi?
Neden test ediyorsunuz ilişkinizi?
Sevginize güveniyorsanız cesur olun.
galiba öyle olacak, diğer kişi de ne yapıp edip alışmaya çalışacak...

başka çare gelmiyor aklımıza. ailelerin rızası olmadan evlenmek istemiyoruz ama onlar da hiç izin verecek gibi değiller. onun ailesi hep bi gelin gelecek bize bakacak diye şartlandırmışlar erkek arkadaşımı belli ki buna programlanmış resmen, şimdi aksini teklif bile edemiyor cesaret edemiyor. ama aslında o da istemiyor bence.

O zaman ailen haklı, ileride Senide istemezlerse ailesine karşı seni savunmayacak belliki. Kendi fikirlerini ve isteklerine ailesine bile belirtemiyorsa bu kişi Nasıl evlilik yürütür sen düşün
evet herkese karşı korkusuzca kendisini savunur doğrularını savunur ama konu ailesine bir şey söylemek olunca ağzını açamıyor ve bu beni de çok korkutuyor. biraz da bu yüzden bu ayrılık denemesini yapıyorum.

Back
X