Bulaşık Makineleri arçelik ama...?

tuma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
526
53
73
güzellerrr , arçelikten bulaşık makinesi almayı düşünüyorum,en fazla 3 program yeter diye düşünüyorum .nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz yada kullanıp memnun oldugunz modeller varsa söyler misiniz?şimdiden teşekkürler

Bosch tan 3 programlı bulaşık makinesi aldım.
Ama inan bana sadece tek programını kullanıyorum

Sakın paranı sokağa atma 3 program yeter de artar bile

sakın ama sakın arçelik almayın derim ben nacizane. ben anneme aldım bin pişmanım içi çok kullanışsız ben siemense koyduğum bulaşığın yarısını koyamayorum anneminkine. arçelik ocak aldım dökümü paslı çıktı. servis i filan ilgili deniliyor. yalan ! yalan olmasa bile yaılması gereken kadar yapılıyor insanların servisi övdüğü gibi bir durum yok yani.
size tavsiyem miele diye bir marka var. biraz pahalı. 3 programlı arçelik alacağınıza 2 programlı miele alın. bütçemi aşar derseniz siemens, sonra da boshu tavsiye ederim.

uyarı ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,dikkat edicem sağolun

kızlar ya biraz arastrma yapınca kafam iyice karıştı.. gözümü kapatıp herangi bişi de alamam ki 1 kez alıyosun sonuçta (( ay nolur yardım edin , arcelik yılların markası der annemler ,bosch yada siemens i de öneren çok e tabi tüm bunlardan şikayetçi olan da çok kişi var ya beyaz esyada sağlamlık,kalitenın yanında servıs ımkanıda önemli arceliği birazda bu yuzden duşunuyorum ilçede oldugum için servıs agı geniş bi marka lazım...ama şimdi bu yuzden kötüye de düşmeyeyım ..oof zor bi seçim oluyoo((

siemens mi tam hatırlamıyorum ama bazı markalarla ilgili şikayet okumuştum burada tam kurutmadan çıkarıyor diye. A++++ olayını abartmalarıyla ilgili olarak kurutma süresini kısa tutuyormuş... iyi araştırmak kullananlara sormak gerek
biz arçelik beko ve teka ankastre kullandık program olarak ekonomi, duş, ağır kirler için program herbi şeyi kullanıyor annem. ihtiyaca bağlı tabii.. yeni evli olduğun için öyle hemen dolmaz bulaşıklar bekler kısa programda yıkamak yeterli gellir mi vs onları düşün..

zaten yeni evli olduğum için ve daha kullanışlı olur diye yarım yük özelliği olan bi makine almayı düşünüyom tatlım..

arçelik 3 porgramlı da yarım yük yok öncelikle onu belirtiteyim yarım özellikli istiyorsan
çok porgramlı olanlardan alabilirsin
ben makinamı 5 senedir kullanıyorum hemen hemen arçelik 4 porgramlı
benim 4 porgramlı alma sebebim içinin tamamen çelik olmasıydı
ama çokta mühim değilmiş 3 porgramlıda olabilirmiş
ben yıkamasından kurutmasından çok memnunum henüz öyle kayde değer bir problem yaşamadım
annem çevremdeki çoğu insanda arçelik kullanıyor onlardanda her hangi bir sorun duymadım açıkçası
ama makinayı almadan önce çok araştırdım simens ve bosch alıcaksan nette daha uygun fiyatlar maazalarda gerçekten çok pahalı açıkçası
yada porfilo al derim onun fiyatları daha uygun

canımm çok teşekkürler bende nette daha uygundur diye düşünüyorum ama daha önce netten alışverişi yapmamış biri olarak açıkçası tedirgin oluyorm sonuçta bakmadan almış gibi oluosun ne bilim bide kartla falan ödeme yapılıo bilgilerini veriyosun falan ( belki de kuruntu yapıyorum ama )ya kapıda ödeme imkanı varmıdır yada görmeden alsam güvenebilir miyim bilemiyoruuuum

varsa intenetten bulaşık makinesini alıp memnun kalanlar yardımcı olur musunuuuuz ?

kızlaar bulaşık makinemi aldım,henüz eve gelmedi ama inş.sağ salim gelir) arçelikten 3 programlı bi mak.modeli 6232 hsy az bulaşık yıkama özelliği var,inş.memnun kalırım

bende arçelik in 4 proğramlısı var teyzemde de 10 hani şu dokunmalı olandan ikimiz de fiks proğram kullanırız

makinede kullanılan iki proğram vardır birisi 58 dakikalık ekspres diğeri de 70C lik yoğun proğram bu iki proğram zaten temeldir diğerleri hiç kullanılmaz bile.

sen sadece alt sepetinde tabaklık bölümü katlanabiliyor mu ona dikkat et

kızlaar bulaşık makinemi aldım,henüz eve gelmedi ama inş.sağ salim gelir) arçelikten 3 programlı bi mak.modeli 6232 hsy az bulaşık yıkama özelliği var,inş.memnun kalırım

hayırlı olsun makinen. bende 2 gündür araştırıyorum internetten, sanırım en iyi marka arçelik. aldığın ürünün dış görünümü nasıl? gri yanılmıyorsam fakat inox değil?

canım ben de arçelik kullanıyorum, uzak dur , ben hiç ama hiç memnun kalmadım dicektim ki almışsın bile
hayırlı olsun umarım memnun kalırsın
ben daha arçelikten bir çöp bile almam

canım ben de arçelik kullanıyorum, uzak dur , ben hiç ama hiç memnun kalmadım dicektim ki almışsın bile
hayırlı olsun umarım memnun kalırsın
ben daha arçelikten bir çöp bile almam

canım arçelik le bosch arasında gittim geldim sürekli,arçelikte servis ağı genişliği var bende ilçedeyim ya biraz ondan tercih ettim bi de kampanya vardı yaa yanında katı meyve sıkacağı verdiler)) inş.pişman olmamm..

Arçeliğin sadece katı meyve sıkacağımı? bende arçeliğin mutfak robotunu aldım içinde katı meyve sıkacağı da vardı . sadece elmayı denedim püre oldu resmen, elmalı kurabiye yapmak için de çok sulu oldu, senin ki nasıl acaba? ya da ben mi yalnış kullandim :)

canım sen mutfak robotunu kampanyadan hediye olarak mı aldın? bana katı meyve sıkacağı ayrıyeten narenciye sıkacağı da verdiler,ama mutfak robotu diye bi seçenek sunmadılar sen hangi modeli aldın bu arada? ben katı meyve sıkacağımı henüz kullanmadım tatlım..
ama püre olduğuna göre yüksek ayarda çalıştırmış olabilir misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…