siemens mi tam hatırlamıyorum ama bazı markalarla ilgili şikayet okumuştum burada tam kurutmadan çıkarıyor diye. A++++ olayını abartmalarıyla ilgili olarak kurutma süresini kısa tutuyormuş... iyi araştırmak kullananlara sormak gerek
biz arçelik beko ve teka ankastre kullandık program olarak ekonomi, duş, ağır kirler için program herbi şeyi kullanıyor annem. ihtiyaca bağlı tabii.. yeni evli olduğun için öyle hemen dolmaz bulaşıklar bekler kısa programda yıkamak yeterli gellir mi vs onları düşün..
arçelik 3 porgramlı da yarım yük yok öncelikle onu belirtiteyim yarım özellikli istiyorsan
çok porgramlı olanlardan alabilirsin
ben makinamı 5 senedir kullanıyorum hemen hemen arçelik 4 porgramlı
benim 4 porgramlı alma sebebim içinin tamamen çelik olmasıydı
ama çokta mühim değilmiş 3 porgramlıda olabilirmiş
ben yıkamasından kurutmasından çok memnunum henüz öyle kayde değer bir problem yaşamadım
annem çevremdeki çoğu insanda arçelik kullanıyor onlardanda her hangi bir sorun duymadım açıkçası
ama makinayı almadan önce çok araştırdım simens ve bosch alıcaksan nette daha uygun fiyatlar maazalarda gerçekten çok pahalı açıkçası
yada porfilo al derim onun fiyatları daha uygun
varsa intenetten bulaşık makinesini alıp memnun kalanlar yardımcı olur musunuuuuz ?
kızlaar bulaşık makinemi aldım,henüz eve gelmedi ama inş.sağ salim gelir) arçelikten 3 programlı bi mak.modeli 6232 hsy az bulaşık yıkama özelliği var,inş.memnun kalırım
canım ben de arçelik kullanıyorum, uzak dur , ben hiç ama hiç memnun kalmadım dicektim ki almışsın bile
hayırlı olsun umarım memnun kalırsın
ben daha arçelikten bir çöp bile almam
hayırlı olsun makinen. bende 2 gündür araştırıyorum internetten, sanırım en iyi marka arçelik. aldığın ürünün dış görünümü nasıl? gri yanılmıyorsam fakat inox değil?
canım arçelik le bosch arasında gittim geldim sürekli,arçelikte servis ağı genişliği var bende ilçedeyim ya biraz ondan tercih ettim bi de kampanya vardı yaa yanında katı meyve sıkacağı verdiler)) inş.pişman olmamm..
Arçeliğin sadece katı meyve sıkacağımı? bende arçeliğin mutfak robotunu aldım içinde katı meyve sıkacağı da vardı . sadece elmayı denedim püre oldu resmen, elmalı kurabiye yapmak için de çok sulu oldu, senin ki nasıl acaba? ya da ben mi yalnış kullandim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?