Bulaşık Makineleri arçelik bulaşık makinesi

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
sevgili kk bayanları kendi makinemizn markası ariston ve artık illallah ettirdi oyüzden annem şimdi yeni makinası konusunu çok araştırıyor en iyisinin arçelik oldğuna karar verdi Arçelik 9230 b.m hakkında bilgisi olan var mı bir de sizlere soralım dedik?

Benim annem sanırım 10 seneye yakındır arcelik kullanıyor Coook memnunuz hiç sorun yasamadım bende yeni evliyim Bosch kullanıyorum ve hiç memnun değilim açıkcası Bosch beni şaşırttı ama boschun sıradan bir modeli ekranı falan yok

ayy saol cnm bizde öyle düşündük bu modeli almayı planlıoruz ama kullanan birilerinede soralım dedik

bu model nasıldır bilmiyorum ama ben yaklaşık 11 yıldır arçelik bulaşık mak.kullanıyorum..çok memnunum..çokta güzel yıkıyor içide geniş..yeni çıkan bazı marklarda bakıyorumda içleri hiç kullanışlı olmuyor buna da dikkat et derim..

bu model nasıldır bilmiyorum ama ben yaklaşık 11 yıldır arçelik bulaşık mak.kullanıyorum..çok memnunum..çokta güzel yıkıyor içide geniş..yeni çıkan bazı marklarda bakıyorumda içleri hiç kullanışlı olmuyor buna da dikkat et derim..

teşekkürler dikkat ederiz böyle böyle öğrenicez sanırım

Bizde senelerce arçelik kullandık yeni mutfak yapılınca silverline taktı mutfakçı. 2 sene zor kullandık nasıl atıcağımızı bilemedik. Şimdi gene doğru seçim arçelik var bundansonrada şaşmam...:)

Back
X