arçelik buzdolabı kullananlar bi fikir verir misiniz?

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
kızlar bu iki dolap arasında kararsız kaldım.. kullananlar var mı sizce hangisi daha kullanışlı???Eki Görüntüle 623163 Eki Görüntüle 623164 $28807_25262_ARCELIK-5845-NFY-02_large.webp $28807_25411_ARCELIK-5845-NFY-03_large.webp

canım annemin evinde 2.resimdeki buzdolabından var onada halam önermişti bi komşusundan görmüş.bizim buzdolabıda bi anda bozulmustu arastıramadıkta işte halamın tavsiyesiyle aldık.memnunuz biz 2.modelden annem 3 sene filan önce almıstı grisini çok sükür ilk günki gibi.ama sana bi tavsiyen olucak 1.dolap gibi modellere bakıyosan asla buzlugunda çekmeceli olandan alma :20: .tamam düzeni güzel oluyo ama o çekmeceler sayesinde buzluğun küçülmüş oluyo.aklında olsun :40:

canım çok teşekkür ederim .. ben de onlar yeni çıktıgı için biraz heveslendim ama emin olamadım .. ilgin için saol:)

bende birinci model var. çok memnunum. sonuçta buzluk her dakika kullanılan bölme olmadığı için altta olması daha güzel olmuş. sebzelik bölümü dolabın en altında kalmadigi için egilip bukulmen gerekmiyor.herşey elinin altında oluyor.buzluk bölümüde çekmeceli olmasına rağmen bayağı eşya alıyor.kim buzdolabi sorsa kesinlikle bunu öneriyorum.

bir keresinde bir misafirim okadar çok beğenmişti ki çok kullanısliymis eve gidince bende kendi dolabimi tersine çevirip kullanıcam demişti :)

Back
X