- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
Canım bence parana yazık etme, almışken iyisini al. Seçtiğin çamaşır makinesinin gürültü ve denge problemi var, bulaşık makinesinin de üst sepeti çok kullanışsız. Binlerce lira döküyorsunuz, bari değsin derim. Buzdolabını Sharp, çamaşır ve bulaşık makinesini Alman Bosch tavsiye ederim. Fırınını da bence gayet mantıklı düşünmüşsün, en belli olunca alsan daha iyi olur. Sonradan pişman olmayın aldıklarınıza, ucuz olsa neyse diyeceğim. Sharp'ta buzdolabı 1700TL, Bosch 5 programlı inox 1400, Siemens çelik 8kg çamaşır 1600TL civarında desen 4700TL üçü. Fırını da Bosch alsan 6000TL anca yapar. 200 liran cebinde kalır hem de çok daha kalitelilerini almış olursun.
[bende ilerde ankastre dusundugumden yani yeni bir eve gecince şimdilik bulasık makinsi uzerine set ustu alcam kısmetse canım.. çok dusundum bu fırın meselelsinide buna karar verdim.. sana da tavsiye edebilirim..
düşündügün ürünlerde gayet güzel. bende bunların bekosunu aldım buzdolabı ve camasır mak olark..arçelik güzel bir markadır kendi evimizde hep arçelik kullanırız hiç pişman olmadık kullandıgımıza ..bosh ve siemens hem cok pahalı hemde cokta 4 4lük değil diye dusunuyorum. bulasık makınende gayet güzel .bekoda üst ve alt sepet ayarı olan bulasık makineleri var, üst rafın dolu ve acil buasık yıkaman gerekıyorsa sadece ustu tasarrufla yıkama özelligi var. o özelligi hosuma gitmişti ,bekoyu da öneririm canım...su tasarrufuna ve enerji sınıfına dikkat etmekte lazım.. evlenınce baba evi gibi olmuyor ..
gül güle kullanmayı nasip etsin Allah canım/QUOTE]
canim dikkat etmeye calistim aslinda camasir makinasi A sinifindan %30 daha tasarruflu..
Bulasik makinasinin ust sepeti ayarlanabiliyor, gittim baktim ama bekodaki gibi ust raf yikaniyor mu sadece emin diilim..
Arcelik ve Beko ayni fabrikadan diye duymustum, kalite olarak birbirinin ayni..Arcelik kullanmaya alistigimiz icin onu dusundum.
Tavsiyelerin icin sagol..opuyorumnanaktan
merhaba canım, beğenmiş olduğun ürünlerden çamaşır makinesini kullanıyorum, arkadaşın şikayetlerinden hiç birinide şuana kadar yaşamadım, 4,5 aylık evliyim, ve inan beyaz eşya konusunda çok fazla araştırma yaptım, sana tavsiyem elektrik ve su tüketimlerine çok dikkat etmen, ben şuan seçtiğim ürünlerin karını faturalarımda görüyorum, özellikle buzdolabının elektrik tüketimi çok önemli,tabi elektrikli ürünlerde herzaman bir risk var bunuda kabul etmek gerek, birde eğer kirada oturacaksan çıkacağın ev belli olmadan ürünlere karar verme derim, benim bu konuda çok sıkıntım oldu, beğendiğim buzdolabının eni geniş geldi vss...
kolay gelsin zor ve tatlı bir süreç seni bekliyor:)
Canım 8144BJ harika bir model. Çünkü LG üretiyor Kore'den ithalmiş. O seçtiğin diğer model ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli ve yüksek performanslı. Bence bu model ile Siemens 8kg arasında karar vermen en doğrusu olur.
Bulaşık makinesinde ise orta kısım tümsek olduğundan bardak koyamıyorsun en ortaya, bir de derin kase dizmek için yer yok. Evdeki eski Arçelik bulaşık makinenizle kıyaslarsan demek istediğim anlaşılır sanırım. Sevgiyle kal.
arçelik beko aynıdır kızlar
amma velakin ben beko almam arçelik alırım
lg ile birleşmiştir arçelik ama klimalar için bu geçerli
çamaşır makineleri raçelik fabrikasında üretiliyor
canım senin düşündüğün modellerin hepsini ben de düşünüyorum neredeyse
sadece çamaşır mak. 7 kg olanını düşünüyorum
şu beyaz olanın
buzdolabında A+ alacağım
çünkü geçekten şimdi biraz fazla veririm ama ilerde o bana kat kat geri dönecek biliyorum
fırın konusunda ben de senin gibidüşünüyorum ankastreler şimdi 1000 liraya satılıoken bi fırına bukadar vermek istemiyorum
set üstü ve mini fırın daha mantıklı geliyor şuan
Umarım istediklerimizi alabiliriz
Arçelik pahalı bi marka ne yazıkki
bUarada sharp hakkaten iyi bi markadır
biz evimizde buzdolabını kullanıyoruz
içi geniştir şekli şemali de güzeldir
hey gidi hey griler inoxlar yokken sharpta gri vardı almıştık
merhaba canım, beğenmiş olduğun ürünlerden çamaşır makinesini kullanıyorum, arkadaşın şikayetlerinden hiç birinide şuana kadar yaşamadım, 4,5 aylık evliyim, ve inan beyaz eşya konusunda çok fazla araştırma yaptım, sana tavsiyem elektrik ve su tüketimlerine çok dikkat etmen, ben şuan seçtiğim ürünlerin karını faturalarımda görüyorum, özellikle buzdolabının elektrik tüketimi çok önemli,tabi elektrikli ürünlerde herzaman bir risk var bunuda kabul etmek gerek, birde eğer kirada oturacaksan çıkacağın ev belli olmadan ürünlere karar verme derim, benim bu konuda çok sıkıntım oldu, beğendiğim buzdolabının eni geniş geldi vss...
kolay gelsin zor ve tatlı bir süreç seni bekliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?