Kullanan muhakkak vardır. ama tasarım olarak hoş olduğunu söyliyebilirim.
ben de anneme almayı düşünmüstüm ama yorumdan sonra vazgectm
cok tesekkur ederim..en yakın zamanda ben de alacagım inşallah..ben de kararsızdım kullanandan öğrenmek istedim ama bi kullanan bulamamıştım:)Merhabalar...
Bahsettıgınız fırını gecen hafta aldım...
Baska bır fırın almak ıcın yola cıkmıstım ama bunu gorunce cok hosuma gıttı, aldım...
Sımdıye kadar kurabıye, kek, şerbetlı tatlı, tavuk ve sebze yemeklerı yaptım, zıyadesıyle memnunum...
Kekler gayet guzel kabardı, kurabıyelerımın altını yakmadan pısırdı...
Fırını alırken satıcıya ıc aydınlatmasının olup olmadıgını sordum yok dedı ona ragmen almıstım eve gelınce bır baktım meger lambası varmısdaha da sevındım...
Ben tavsıye edıyorum, ınsallah sız de menmun kalırsınız...
Pıyasa fıyatı 270 lıra bız pesın 250 ye aldım...
Turbosu neden işe yaramıyor peki?
İki tepsiyide aynı anda kullanabilme ihtimalim var mı acaba
Merhabalar...
Bahsettıgınız fırını gecen hafta aldım...
Baska bır fırın almak ıcın yola cıkmıstım ama bunu gorunce cok hosuma gıttı, aldım...
Sımdıye kadar kurabıye, kek, şerbetlı tatlı, tavuk ve sebze yemeklerı yaptım, zıyadesıyle memnunum...
Kekler gayet guzel kabardı, kurabıyelerımın altını yakmadan pısırdı...
Fırını alırken satıcıya ıc aydınlatmasının olup olmadıgını sordum yok dedı ona ragmen almıstım eve gelınce bır baktım meger lambası varmısdaha da sevındım...
Ben tavsıye edıyorum, ınsallah sız de menmun kalırsınız...
Pıyasa fıyatı 270 lıra bız pesın 250 ye aldım...
fırını alalı bir sene oldu turbosu bir işe yaramıyor çok geç pişiriyor ama alt üst aynı anda açarsan harika pişiriyor ben turbosu dışında memnunum kek pogaça börek güzel pişiriyor ama 200 derecenini altına pek inmeyin
inox renginde olan makineden bahsediyorsunuz sanırım. benimki de ondan. araştırarak aldım yine, işi bilenlere sordum. arçelik'in ürettiği en iyi fırınlardanmış. aldım ve memnunum şükür :) ben tavsiye ederim, şimdiye kadar hiç söylenmedim fırınıma
ben 2 tepsi hiç kullanmadım.. poğaça yaptım, kurabiye, kek, yemek hepsini yaptım sayılır. ben memnunum fırınımdan. sadece biraz geç yapıyor sanki ama ısı dağılımı çok güzel tepsiyi çevirmen gerekmiyor, heryer aynı pişiyor. midi fırına göre gayet iyi performans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?