Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler arcelik mf44ei firin onerileriniz

mhr_2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
10
0
36
Konya
merhabalar..ben araniza yeni katildim..:)size bi konuda danismak istiyorum..midi firin alacagim fakat kararsizim arcelik mf44ei modeline baktim begendim hem turbo hem statikmis galiba.ama kullanan birini bulamadim..acaba arnizda kullanan var mi?memnun mu?yardimci olursaniz sevinirim..

Kullanan muhakkak vardır. ama tasarım olarak hoş olduğunu söyliyebilirim.

Merhabalar...
Bahsettıgınız fırını gecen hafta aldım...
Baska bır fırın almak ıcın yola cıkmıstım ama bunu gorunce cok hosuma gıttı, aldım...

Sımdıye kadar kurabıye, kek, şerbetlı tatlı, tavuk ve sebze yemeklerı yaptım, zıyadesıyle memnunum...
Kekler gayet guzel kabardı, kurabıyelerımın altını yakmadan pısırdı...
Fırını alırken satıcıya ıc aydınlatmasının olup olmadıgını sordum yok dedı ona ragmen almıstım eve gelınce bır baktım meger lambası varmıs :D daha da sevındım...

Ben tavsıye edıyorum, ınsallah sız de menmun kalırsınız...
Pıyasa fıyatı 270 lıra bız pesın 250 ye aldım...

ben geçtigimiz yaz aldım fakat fazla kullanmadım turbo ayarında börek pişirdim üstü pişti altı pişmedi aslında daha çok kavrayamadım görüntüsü çok hoş ama şimdiye kadar çok memnun kaldım diyemem

ben de anneme almayı düşünmüstüm ama yorumdan sonra vazgectm

Benım yorumumu gormedınız sanırım, ben gayet memnunum, dıger arkadas da tam manasıyla cozemedıgını soylemıs sanırım sık kullanmmamıs...

Kendı adıma ben tavsıye edıyorum...

Merhabalar...
Baska bır fırın almak ıcın yola cıkmıstım ama bunu gorunce cok hosuma gıttı, aldım...

Sımdıye kadar kurabıye, kek, şerbetlı tatlı, tavuk ve sebze yemeklerı yaptım, zıyadesıyle memnunum...
Fırını alırken satıcıya ıc aydınlatmasının olup olmadıgını sordum yok dedı ona ragmen almıstım eve gelınce bır baktım meger lambası varmıs :D daha da sevındım...

cok tesekkur ederim..en yakın zamanda ben de alacagım inşallah..ben de kararsızdım kullanandan öğrenmek istedim ama bi kullanan bulamamıştım:)

fırını alalı bir sene oldu turbosu bir işe yaramıyor çok geç pişiriyor ama alt üst aynı anda açarsan harika pişiriyor ben turbosu dışında memnunum kek pogaça börek güzel pişiriyor ama 200 derecenini altına pek inmeyin

inox renginde olan makineden bahsediyorsunuz sanırım. benimki de ondan. araştırarak aldım yine, işi bilenlere sordum. arçelik'in ürettiği en iyi fırınlardanmış. aldım ve memnunum şükür :) ben tavsiye ederim, şimdiye kadar hiç söylenmedim fırınıma :1:

ben 2 tepsi hiç kullanmadım.. poğaça yaptım, kurabiye, kek, yemek hepsini yaptım sayılır. ben memnunum fırınımdan. sadece biraz geç yapıyor sanki ama ısı dağılımı çok güzel tepsiyi çevirmen gerekmiyor, heryer aynı pişiyor. midi fırına göre gayet iyi performans..

Merhabalar...

fırını alalı bir sene oldu turbosu bir işe yaramıyor çok geç pişiriyor ama alt üst aynı anda açarsan harika pişiriyor ben turbosu dışında memnunum kek pogaça börek güzel pişiriyor ama 200 derecenini altına pek inmeyin

yorum yazan herkese teşekkürler. genel olarak memnunsunuz gördüğüm kadarıyla. turbo yani fan açık olduğunda da yemekler için alt üst açık olmalı diye biliyorum ben, internetten kullanma kılavuzlarını indirip okuyabiliyorsunuz, araştırma yapan arkadaşlara bilgi olsun :34:

inox renginde olan makineden bahsediyorsunuz sanırım. benimki de ondan. araştırarak aldım yine, işi bilenlere sordum. arçelik'in ürettiği en iyi fırınlardanmış. aldım ve memnunum şükür :) ben tavsiye ederim, şimdiye kadar hiç söylenmedim fırınıma :1:

ben 2 tepsi hiç kullanmadım.. poğaça yaptım, kurabiye, kek, yemek hepsini yaptım sayılır. ben memnunum fırınımdan. sadece biraz geç yapıyor sanki ama ısı dağılımı çok güzel tepsiyi çevirmen gerekmiyor, heryer aynı pişiyor. midi fırına göre gayet iyi performans..

Back
X