ARÇELİK PİANO SERİSİ

Minikpinar

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
157
81
18
33
Kızlar Arçelik Piano Serisi beyaz modellerinden almak istiyorum? Kendisi veya yakını kullanan varsa fikir verin lütfen. Teşekkür ederim

Görmüşken yazayım dedim 4 ay kadar oldu bulaşık makinesi aldık piyano serisi programlı dokunmatik çok memnunum hiçbir sorun olmadı mayıs ayında ben de evleneceğim çamaşır ve bulaşık makinesi olarak yine piyano serisinden alacağım ama bu sefer karar veremedim şimdi aldığımız beyaz renk çok şık duruyor ama inoks tercih etmeyi düşünüyordum çok kararsızım.. Birde buzdolabı var mı bu seride ben görmedim ama

Buzdolabı var ama bana çok kaba geldi. Evin müsait olursa alabilirsin. İnox ne kadar methedilsede illaki parmak izi fln bırakıyor ve ortamı daraltıyor. Bende gri alacaktım ama vazgeçtim. Beyazın temizlendiği belli oluyor ama diğerleri öyle değil . Allah tamamına erdirsin teşekkür ederim.

Buzdolabı var ama bana çok kaba geldi. Evin müsait olursa alabilirsin. İnox ne kadar methedilsede illaki parmak izi fln bırakıyor ve ortamı daraltıyor. Bende gri alacaktım ama vazgeçtim. Beyazın temizlendiği belli oluyor ama diğerleri öyle değil . Allah tamamına erdirsin teşekkür ederim.
bence bosch filan al canım arçelik biraz fazla riskli :) siemens ve bosch un beyaz cam kapaklı modelleri var inanılmaz şık duruyolar bi bak derim :)

Back
X