Anneler lütfen bakar mısınız, çok rica ediyorum.

meyveliruj

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
63
23
8
38
Bebeğim 24 aylık ve bugün sütten kesme kararı aldım, daha önce konuştum anlattım tabi ama pek oralı olmadı açıkçası bugün kararlı şekilde başladık süreç nasıl ilerler bilemiyorum umarım kısa sürede kolayca atlatırız bu süreci. Benim asıl fikir almak istediğim konular kızım hiç emzik biberon kullanmadı sütünü nasıl içereceğim bilemiyorum bardaktan pek rahat olmuyor istiyorum ki biberona bırakayım kendisi rahat rahat içsin alıştırma imkanım var mı, bi diğer konu bebeğim çok erken uyur akşamları 9 gibi uyumadan önce karnını nasıl doyurmalıyım ne önerirsiniz çünkü gece uyandığında bir şey yedirmek istemiyorum alışmasını istemiyorum lütfen bana fikirlerinizi deneyimlerinizi yazarsanız çok minnettar olurum teşekkürler

Bebeğim 24 aylık ve bugün sütten kesme kararı aldım, daha önce konuştum anlattım tabi ama pek oralı olmadı açıkçası bugün kararlı şekilde başladık süreç nasıl ilerler bilemiyorum umarım kısa sürede kolayca atlatırız bu süreci. Benim asıl fikir almak istediğim konular kızım hiç emzik biberon kullanmadı sütünü nasıl içereceğim bilemiyorum bardaktan pek rahat olmuyor istiyorum ki biberona bırakayım kendisi rahat rahat içsin alıştırma imkanım var mı, bi diğer konu bebeğim çok erken uyur akşamları 9 gibi uyumadan önce karnını nasıl doyurmalıyım ne önerirsiniz çünkü gece uyandığında bir şey yedirmek istemiyorum alışmasını istemiyorum lütfen bana fikirlerinizi deneyimlerinizi yazarsanız çok minnettar olurum teşekkürler
Biberona bulaşmayın bence bu saatten sonra elinde oyuncak gibi gezdırır durur . Pipetli sütlerden alın küçük kutu .

Hafif yedirin ki rahat uyusun . yoğurt muz süt meyve dilimleri verebilirsiniz .

Yulafı sütle pişirip içine muz kuru üzüm falan da atabilirsiniz . yulaf lapası oluyor böyle yapınca Sindirimi yavaş olduğu için tok tutar

Neden süt veriyorsunuz anlamadım. 24 aylık çocuğa biberon hiç gerek yok. Gece açlıktan uyanmıyor çocuğumuz merak etmeyin. Akşam yemeği yeterli. Süt zaten sağlıklı gerekli bir şey değil. Bende yeni kestim emzirmeyi gece çok uyanıyordu. Ekstra hiç bişey vermedim. Zaten erkek uyuyormuş Akşam ne yerse o en fazla bir muz verirsiniz o kadar .

• Beğen
Reactions: Gao
artık çocuğunuz büyümüş bardağa geçiş yapmalısınız. çoktan yapmalıydınız.
illa zorlanıyor diyorsanız pipetli bardaklardan alabilirsiniz ama her zaman onunla vermeyin.
yatmadan önce evde ne yemek varsa biraz yedirip yatırabilirsiniz. artık standart insan beslenmesine geçme zamanınız gelmiş
gece uyanırsa da su verip yatırın

• Beğen
Neden süt veriyorsunuz anlamadım. 24 aylık çocuğa biberon hiç gerek yok. Gece açlıktan uyanmıyor çocuğumuz merak etmeyin. Akşam yemeği yeterli. Süt zaten sağlıklı gerekli bir şey değil. Bende yeni kestim emzirmeyi gece çok uyanıyordu. Ekstra hiç bişey vermedim. Zaten erkek uyuyormuş Akşam ne yerse o en fazla bir muz verirsiniz o kadar.
Daha önce başka konularda bi kaç yorum görmüştüm süt içmesi çok önemli gibi sanırım ordan aklımda kaldı, bebeğinizin uyku düzeni nasıl acaba şu an gün içinde beslenme düzeni hakkında bilgi verebilir misiniz

artık çocuğunuz büyümüş bardağa geçiş yapmalısınız. çoktan yapmalıydınız.
illa zorlanıyor diyorsanız pipetli bardaklardan alabilirsiniz ama her zaman onunla vermeyin.
yatmadan önce evde ne yemek varsa biraz yedirip yatırabilirsiniz. artık standart insan beslenmesine geçme zamanınız gelmiş
gece uyanırsa da su verip yatırın
Çok teşekkür ederim

Biberona bulaşmayın bence bu saatten sonra elinde oyuncak gibi gezdırır durur . Pipetli sütlerden alın küçük kutu .

Hafif yedirin ki rahat uyusun . yoğurt muz süt meyve dilimleri verebilirsiniz .

Yulafı sütle pişirip içine muz kuru üzüm falan da atabilirsiniz . yulaf lapası oluyor böyle yapınca Sindirimi yavaş olduğu için tok tutar
Çok teşekkür ederim

Daha önce başka konularda bi kaç yorum görmüştüm süt içmesi çok önemli gibi sanırım ordan aklımda kaldı, bebeğinizin uyku düzeni nasıl acaba şu an gün içinde beslenme düzeni hakkında bilgi verebilir misiniz
Sabah normal kahvaltısını yapıyor yumurta zeytin helva domates normal şeyler yani. 12.30 gibi uyuyor genelde uyumadan ya çorba ya pankek gibi hafif birşy veriyorum. Uyanınca da öğle yemeği yiyor sonra araya meyve akşamda 18.30 19 gibi akşam yemeği. Sonrasında bazen meyve yiyor 9.30 gibi de uyur.

Şunu yazmayı unutmuşum. Süt içmesi değil süt ürünleri önemli. Yoğurt kefir bunlar. Muzlu ballı kefir yapıyordum bazen ara öğünlere çok vermek istiyorsanız öyle bişey verebilirsiniz ama kefir de fazlası gaz yapar siz normal yemek düzeninde ilerleyin bence.

• Beğen
Back
X