Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrikli SüpürgelerArçelik S 6995 halı yıkama makinası kullananlar
Arkadaşlar bu ay sonu Arçelikten halı yıkama makinası almak istiyorum.Aranızda bu ürünü kullanan varmı acaba? Memnunmusunuz ona göre almak istiyorum:26:
Cevap veren olmadı ama ben aldım yinede eh kendi konuma kendim yorum yapayım bari Çok ama çoook memnunum halılarımı koltuklarımı yıkadım pırıl pırıl oldular şiddetle tavsiye ederim
Cevap veren olmadı ama ben aldım yinede eh kendi konuma kendim yorum yapayım bari Çok ama çoook memnunum halılarımı koltuklarımı yıkadım pırıl pırıl oldular şiddetle tavsiye ederim
Merhaba. Benim de aynı modelde makinam var ve ben onu verimli bir şekilde kullanamadım. Sanırım kullanmasını beceremedim. Sizden nasıl kullandığınızı öğrenmek isterim. Bir kere deneme imkanım oldu. Halı epey ıslak kaldı asmak gerekti. Şuan asacak bir yerim olmadığı için riske atmak istemiyorum. İnternette araştırma yaparken konunuza rastladım. Beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Merhaba. Benim de aynı modelde makinam var ve ben onu verimli bir şekilde kullanamadım. Sanırım kullanmasını beceremedim. Sizden nasıl kullandığınızı öğrenmek isterim. Bir kere deneme imkanım oldu. Halı epey ıslak kaldı asmak gerekti. Şuan asacak bir yerim olmadığı için riske atmak istemiyorum. İnternette araştırma yaparken konunuza rastladım. Beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Merhabalar, ben de arçelik düşünüyorum. Bebişi artık kucakta zaptedemiyoruz, halı yıkama fabrikaları da rezalet, kaç kez gönderdik salon halıları hep kirli geldi. Hala ordaysanız halılar ne kadar süredekuruyor acaba? Biraz bilgi memnun musunuz?