Elektrikli Süpürgeler Arcelik s7424

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
Kullananlar memnun musunuz? ben alalı daha bir hafta olmadı ve şimdilik memnunum.

kızlar? kullanan yok mu hiç?

Biz anneme aldık hiç memnun kalmadık 3 ayda çöpe attık emiş gücü gittikce azalıyor küçük pratik ama en az sulu süpürge kadar özen bekliyor
Fakir döry daha çok işini görürdü

canım sağol cevabın için.
Benim bir arkadaşım daha fakir darky önermişti ama dik süpürge almamakta inat ettim nedense. Üstelik arçelik'in her ürününe güvenim sonsuzdu. O yüzden aldım. Hem temizlenebilir hepa filtresi mevcut. Filtreyi ve de haznesindeki tozları temizledikten sonra emiş gücü nasıl düşebilir ki? Motoru falan mı bozuluyor zamanla acaba? Evet uğraş istiyor özellikle de benim evim iki çocuktan dolayı çok çabuk kirleniyor, toz da cabası.. Toz haznesini haftada bir yıkıyorum üşenmiyorum :) Ayrıca halılarımı şimdilik pırıl pırıl yapıyor dilerim bu böyle devam eder..
Cevabın için tekrardan teşekkür ederim.

canım sağol cevabın için.
Benim bir arkadaşım daha fakir darky önermişti ama dik süpürge almamakta inat ettim nedense. Üstelik arçelik'in her ürününe güvenim sonsuzdu. O yüzden aldım. Hem temizlenebilir hepa filtresi mevcut. Filtreyi ve de haznesindeki tozları temizledikten sonra emiş gücü nasıl düşebilir ki? Motoru falan mı bozuluyor zamanla acaba? Evet uğraş istiyor özellikle de benim evim iki çocuktan dolayı çok çabuk kirleniyor, toz da cabası.. Toz haznesini haftada bir yıkıyorum üşenmiyorum :) Ayrıca halılarımı şimdilik pırıl pırıl yapıyor dilerim bu böyle devam eder..
Cevabın için tekrardan teşekkür ederim.

İnşallah öyle olur ki elektronik alet şans işi herkeste aynı olmaz inşallha seninki bozulmaz. bende hem arnica bora var hem darky. darky hemen ufak kırıntıları toplamaya bi misafir için açmaya müsait.
Seviyorum. Riica ederim:)

Back
X