Bende dusunuyorum canim hep arceligi gordum o yuzden bence arcelik ama bende ikili mi tekli mi karar veremedim sen ne dersin bu konuda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir defada 2lide en fazla kaç kahve yapabiliyosun ?1 ay önce arçelik kahve makinesi ikilisini aldım. Bence tekli yerine ikili daha mantıklı. Çünkü teklide su haznesi yok her kahve yapışında tekrar su doldurman gerekiyor. Ve bir kerede sadece ıkı adet kahve yapabiliyosun.
Bekodan daha iyi olduğuna eminim. Tek yapman gereken kahveni ve şekerni cezveye koyup düğmeye basmak. Bir dakika içinde köpüklü kahven hazır
Biz işyerinde 2 li arçelikten kullanıyoruz. Çok pratik oluyor. Ama kalabalık kişilere çok sık yapılmayacaksa bence tekli daha mantıklı.
İnternetten alışveriş yapıyorsan eğer sana 25 TL indirim ceki verebilirim bu ürünü alman için
İndirim çeki hala geçerli mi? Ben almayı düşünüyorum da nerede geçerli ama sendeki indirim çeki acaba. Kullanılmadıysa talip olabilirim
doğru bir açıklama olmuş hangisi ucuzsa o alınmalı bence :)benim de arkadasim arcelik'te calisiyor, onun dedigi sey degleam ile ayni, beko ve arcelik Koc grubunun, yalniz beko'yu yurt disina gondermek icin o isim altinda uretiyorlarmis. urunlere bakarsaniz hepsi ayni, kodlama sistemi bile ayni, sadece uretim esnasinda beko markasi basiyorlar arcelik yerine.
casper18 .!.:hayır malesef yapılmıyor. teklide de , çiftlide de en fazla 2 tane yapılabiliyor. ama teklide küçük fincanlara koyarsanız 3 taneyi çıkarıyor.
benim de arkadasim arcelik'te calisiyor, onun dedigi sey degleam ile ayni, beko ve arcelik Koc grubunun, yalniz beko'yu yurt disina gondermek icin o isim altinda uretiyorlarmis. urunlere bakarsaniz hepsi ayni, kodlama sistemi bile ayni, sadece uretim esnasinda beko markasi basiyorlar arcelik yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?