Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler arçelik ve bosch arasında kaldım yardım lütfen arkadaşlar

arçelik fırınınızdan memnunmusunuz?

• Ankete Katılan
    14

magic29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
98
1
48
Amasya
arçelik yedek parça ve servis konusunda tek geçilecek bi marka....bosh son kontrolu çok iyi yapılan fakat yedek parça konusunda arçelik kadar iyi değil diye biliyorum .....ben olsam sıemens alırdım.....:34:

Son düzenleme:
Arçelikle Boch u kıyasladığın için bir kere tessüf ederim sana:27: Bana düğün hediyesi arçelik fırın geldi. gelmez olaydı ... Fırındaki kek böreklerin bir köşesi diğer yerleri pişene kadar kömür oluyordu. Servisi çağırdım dedim böyle böyle abla bu turbo fırın olduğu için fanı o tarafta o yüzden öyle normal dedi.. nasıl yani pişirdiğim şeyin yarısı hep çöpe mi gidecek dedim. Abla sende ara ara tepsiyi çevirerek pişir dedi :53: Garantisi bitti fırını çalışmaz hale geldi. Servsi çağırdım yok şöyle olmuştur yok böyle olmuştur. Gittim ucuzundan bir mini fırın aldım o servis parasına maaşalahı var ... bence parana yazık etme... Ben evimin komple beyaz eşyasını bosch düşünüyorum artık. başka markaya dönüpte bakmam

bosch daha kaliteli ama bu beyaz eşya biraz da şans meselesi en kaliteli markayı da alsan sorun çıkmayacağı kesin değil

Arçelikle Boch u kıyasladığın için bir kere tessüf ederim sana:27: Bana düğün hediyesi arçelik fırın geldi. gelmez olaydı ... Fırındaki kek böreklerin bir köşesi diğer yerleri pişene kadar kömür oluyordu. Servisi çağırdım dedim böyle böyle abla bu turbo fırın olduğu için fanı o tarafta o yüzden öyle normal dedi.. nasıl yani pişirdiğim şeyin yarısı hep çöpe mi gidecek dedim. Abla sende ara ara tepsiyi çevirerek pişir dedi :53: Garantisi bitti fırını çalışmaz hale geldi. Servsi çağırdım yok şöyle olmuştur yok böyle olmuştur. Gittim ucuzundan bir mini fırın aldım o servis parasına maaşalahı var ... bence parana yazık etme... Ben evimin komple beyaz eşyasını bosch düşünüyorum artık. başka markaya dönüpte bakmam

benım evimdede hersey arçelik memnunum ama illaki ufak tefek seyler oluyor. mesela buzdolabım sebzelık bölümünde arka tarafta damlalar olusuyor sebzeye gelıncede bozuyor gibii.

bosch hiç kullanmadım ama halamda bulasık makinesi vardı. kadın dogru düzgün kullanamadı yenısını aldı..

yinede dedıgınız gibi şans işi belkıde ... mesela bende arcelıgın midi fırını var . ankastre alsamda onu saklamayı düşünüyorum. çok iyi pişiriyor ama misafir geldiginde cok zor oluyor malum küçük ..

birde yalıs hatırlamıyorsam hamur işi yaptıgınızda fanını kapata bılıyorsanız sadece alt üst pişirmede bırakın belkı işe yarar ..

arçelik yedek parça ve servis konusunda tek geçilecek bi marka....bosh son kontrolu çok iyi yapılan fakat yedek parça konusunda arçelik kadar iyi değil diye biliyorum .....ben olsam sıemens alırdım.....:34:

siemens kullanıyormusunuz ? hanı kullanıyorsanız bana model no felan verebılırmısınız. bir simens bayi ye gittim ama malum satıcılar ikna edici olamadıgı taktırde pek insanın içine sinmiyor ..bende öyle bi durum oldu :)

Canım benim evimde her şeyim komple arçelik mutfağım:65: Da ankastre hiç bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum hepsinden tek tek...

yok canım hangi konuda anlamadım ama temizliği falan çok rahat ve fırın yani fırın fırındır boşver çok takma kafana al gitsin:29:

he sen ocağı soruyosuuuuun:60: Cam olması değilde siyah olması birazcıkk sıkntı şimdi biz yeni evliyiz ya ee eşyalar yeni havlar tozlar çok o var tek ama temizliği onunda kolay al sen arçelik al benim tvlerim bile arçelik :32:

he sen ocağı soruyosuuuuun:60: Cam olması değilde siyah olması birazcıkk sıkntı şimdi biz yeni evliyiz ya ee eşyalar yeni havlar tozlar çok o var tek ama temizliği onunda kolay al sen arçelik al benim tvlerim bile arçelik :32:

bende 2 senelık evlıyım, nerdeyse yenı kurtuldum havlardan halıları 2 cıye yıkattırdıktan sonra azaldı benim .. kabus gıbıydı kabuss :))

bende 2 senelık evlıyım, nerdeyse yenı kurtuldum havlardan halıları 2 cıye yıkattırdıktan sonra azaldı benim .. Kabus gıbıydı kabuss :))

yapma canım yaaaa 2 sene miii offf:59: Bide benim evim 3 cepheye bakıyo bi cephe de asfalt yokkk kazı çalışması var ordan toz to zbıktım illallah dedim ya

valla ben calısan bı bayanım hanı sabahları kapı baca acmaya fırsatım olmuyo dısardan gelcek toz belkı ulasamıyor ama o halı havları yetıyordu bana.

elde süpürge bez gezmektten bıkmıstım ama yıkadıkca cıkıyor 2. yıkamada daha rahatlarsın. bıde halı yıkama fırçasını ıslatarak halıların üstünden gec. fırcalar gıbı bayagı alıyor tavsıye ederım. hatta eşimi calıstırdım bıkeresınde .. malum kuvvet işi o daha etkılıydı :))

valla ben calısan bı bayanım hanı sabahları kapı baca acmaya fırsatım olmuyo dısardan gelcek toz belkı ulasamıyor ama o halı havları yetıyordu bana.

Elde süpürge bez gezmektten bıkmıstım ama yıkadıkca cıkıyor 2. Yıkamada daha rahatlarsın. Bıde halı yıkama fırçasını ıslatarak halıların üstünden gec. Fırcalar gıbı bayagı alıyor tavsıye ederım. Hatta eşimi calıstırdım bıkeresınde .. Malum kuvvet işi o daha etkılıydı :))

bende çalışyorum canım ama oluyo giriyo bi şekilde işte ... Eşimde dağınıktır sağolsun henüz 2 ay oldu daha eksikler bitmedi çıldırmak üzereyim bi oturmadı şu düzenim yaa:59:

sana bişi söylimmii ben çok titizlendim stres yaptım o öyle olsun bu böyle olsun . eve misafır geleceği zaman hersey güzel olsun dıye baya bi kendımı yedim. sonra boyun düzleşmesi vs. stres ten kaynaklı 1 senedır de çekiyorum.. daha 2 ay degıl ben 6 ayda anca kurdum o düzeni ama kendını paralama gerek yok .. bi şekilde oluyo.. hatta düzen oturdugu zaman 2 senende daha bı rahat oluyosun evını bılıyosun nereyı ne sekılde duzenlemen gerek bılıyosun acil mısafır geldıgınde elin ayagına dolasmıyor. ben ilk zamanlar terör estırıyordum ....:) her sey kontrole gırıyor ama .. bız calıstıgımız için bize daha agır oluyor düzeni kurması.. önce kendı kıymetını bil canım önemlı olan o en guzel cıcım aylarını streslı gecırme .. ömür boyu temızlıcen zatı o evıı.. hatta arkanı döndugunde yine dagılmış olacak dert etme :)))

Back
X