Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler arçelik ve bosch arasında kaldım yardım lütfen arkadaşlar

arçelik fırınınızdan memnunmusunuz?

• Ankete Katılan
    14
Arçeliğin artık eskisi gibi olmadığını bende bir kaç ay önce çamaşır makinası araştırırken öğrendim %80 şimdi ki modellerden pek memnun olmadığını söylüyordu..

Bosh'u tavsiye ederim çünkü bana olan tavsiyeler hep Bosh tan yanaydı..

evet genelde bu söylentiler var . hatta çalışanlardan bıle söyleyenler.var ama onların söylediği .. eskı makıneler daha iyiydi,yenı olanlar nekadar çok özellık yüklenırse okadar cok sorun cıkıyor gibi kelimelerdi.

işte bu yüzden arçelik ve boş arasında kaldım . hani arçeliğin veya bosch un su marka modelını kulanıyorum memnunun yorumları beklıorum:(

Ankastre Setim Arçelik İnox Çok Memnunum Yine Olsa Yine Arçelik Alırım, Sadece Set Üstü Ocağı Siyah Camlı Almamanı Tavsiye Ederim Çok Toz Oluyor Belli Ediyor

annemlerim herşeyi A dan Z ye Arçelikti ve çok memnunduk,buna dayanarak bende evlenince herşeyimi Arçelik aldım ama almaz olaydım,şimdi Adan Z ye herşeyim bozuk,çamaşır makinem için kaç kere servis çağırdım,her seferinde yok hangi marka detarjanı kullanıyorsunuz,yok yumuşatıcı kullanıyorsunuz gibi mantık dışı bahanelerle suçu bana atmaya çalıştılar ve en sonunda yenisiyle değiştirdiler ama bununda ilkinden kalır yanı yok,buzdolabım ise tık tık diye sesler çıkarıyor.kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum,şimdi eşimle bozulsunda yenisini alalım diye makinelerin gözünün içine bakıyoruz.ve gidip bosch alıcam.

tartışmasız olarak bosch yada siemens tavsiye ediyorum... zaten siemens yada bosch diye ayrım yapmaya gerek yok aynı fabrikanın ürünü bunlar; ayynen arçelik ve beko gibi.... tipleride aynı herşeyleri aynı hatta fabrikaları bsh diye ismen bile birleşik.. :)
her ne olursa olsun alman kalitesi tartışılmaz bence.... arçelik vestel beko regal showvs vs bunlar hep çin malı... %90 bir arıza verirler canınız sıkılır... benden tavsiye tartışmasız bosch yada siemens...

Evdeki bütün eşyalarımız Bosch marka ve çok memnunuz ayrıca enerji tasarrufu var a sınıfında.

elbette ki bir alman harikası bosch..tüm beyaz eşyalarımı boschtan aldım çokta memnunum..

ikisi arasında bosch derim ben. farklı bir markalara da açıksan bir kaç eşyamı lg'den aldım. gerçekten iyiler hem fiyat hem de kalite konusunda

arkadaşlar ankastrelerimi arçelik aldım. çok şükür memnunum. sadece cam ocagımın temizliğin, sevmiyorum ama bu hepsınde aynı sanırsam tamamen temizleyemiyorsun bir türlü. hiç birsey olmasa su lekelerı kalıyor . anlamadım gitti. bilgisi olan varmı bu konuda

selam
bende bosh kulanıyorum memnunum sadece ocagında dügmelerden atesleniyor. alırsanız ayrı yerde cakmagı olsun. yakması cok zor oluyor. emniyetli ama adama sınır krızı gecırtiyor. basıyorum tam yerıne dek gelmezse kapanıyor. kesinlikle ayrı yerde olsun cakmagı. dügmelerim bozulcak. diye korkuyorum. sinirden daha sert basiyorum galiba. onun harıcı fırınından falan sımdılık memnunum...

bende çeyizime herşeyimi bocsh dan aldım. tavsiyeler ve araştırmalarım üzerine %90 olumlu sonuç aldım.
umarım kullanınca memnun kalırım bende

arkadaşlar ankastrelerimi arçelik aldım. çok şükür memnunum. sadece cam ocagımın temizliğin, sevmiyorum ama bu hepsınde aynı sanırsam tamamen temizleyemiyorsun bir türlü. hiç birsey olmasa su lekelerı kalıyor . anlamadım gitti. bilgisi olan varmı bu konuda

hala memnunmusunuz aldıklarınızdan acaba fırın güzel pişiriyormu? davlumbaz güzel çekiyomu? bende kararsız kaldım hangi marka fırın iyidir bir bilen varmı acaba

benm fırınım arçelik çok güzel pişiriyor.çok memnunum tavsiye ederim. piyasaya göre fiyatlarda çok iyi. benm bayiim fiyatta yardımcı oluyor. pendik üstkaynarcada yeşil ticaret var fiyatlar çok iyi:

Back
X