Buzdolapları ve Derin Dondurucular Arçelikmi Bosh mu

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
18 yıllık buzdolabım artık su akıtıyor birkaç kere tamir oldu sonra yine bozuldu..Yenisini alacağım. Özellikle dondurucusu altta olan dolaplardan istiyorum.Hangi markayı önerirsiniz?

Ben de BOSCH buzdolabı almayı düşünüyorum, üstten donduruculu..Kullandıktan sonra memnuniyetimi yazarım..Uzun araştırmalarımdan sonra karar verdim..

Bosch kullanıyorum ve çok memnunum. Dondurucusu da altta, surekli olarak dondurucu kismini acmadığımız icin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum bende.

Bosch kullanıyorum ve çok memnunum. Dondurucusu da altta, surekli olarak dondurucu kismini acmadığımız icin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum bende.

İyi günlerde kullanın, benim BOSCH çamaşır makinam var ve memnunum, o yüzden daha çok bu marka buzdolabı üzerinde durdum ve beğendim..Altta donduruculu olanlarda çok hoş ama, üstten donduruculu olan kullanım alanı olarak daha çok tatmin etti beni..:)

İyi günlerde kullanın, benim BOSCH çamaşır makinam var ve memnunum, o yüzden daha çok bu marka buzdolabı üzerinde durdum ve beğendim..Altta donduruculu olanlarda çok hoş ama, üstten donduruculu olan kullanım alanı olarak daha çok tatmin etti beni..:)
Teşekkür ederim, makinemden de memnunum bende :) gün içinde dondurucu kismi daha az kullanıldığı için ust tarafta dolap kisminin olması daha kullanışlı geldi bana da, alt raflara sebzeliğe eğilmeye gerek duymuyorum o açıdan dondurucusu altta olan modeli tercih ettim. Herkesin kullanışı farkli tabiki tercih meselesi :)

Profilo veya siemens markalarına da yönelebilirsiniz, bosch ile aynı ürünler. Fiyat olarak daha avantajlı.

Çamaşır makinenizin modeli ne acaba?

Çamaşır makinenizin modeli ne acaba?

Merhabalar Suedep, Bosch çamaşır makinemi 2012 yılında almıştım, o gün bugündür severek kullanıyorum..Ürün kodu şöyle; WAS 20763TR/07 Eğer almayı düşünürseniz tüm özelliklerini kullanmanız gerek, o zaman temiz bir çamaşır elde ediyorsunuz..Mesela 3,5 saatlik programı çok elektrik harcıyor diye kullanmıyorlar, oysa çok ekonomik yıkıyor..Lekeler için ise özellikle "çorap kiri" terimini seçiyorum..:)

Merhabalar Suedep, Bosch çamaşır makinemi 2012 yılında almıştım, o gün bugündür severek kullanıyorum..Ürün kodu şöyle; WAS 20763TR/07 Eğer almayı düşünürseniz tüm özelliklerini kullanmanız gerek, o zaman temiz bir çamaşır elde ediyorsunuz..Mesela 3,5 saatlik programı çok elektrik harcıyor diye kullanmıyorlar, oysa çok ekonomik yıkıyor..Lekeler için ise özellikle "çorap kiri" terimini seçiyorum..:)
Benim makinem wat24480tr ama ben de sürekli ecoda kullanmayı düşünüyorum. Önemli olan çabuk yıkamadı değil temiz yıkaması şimdilik. Kaç devirde kullanıyosunuz bu arada? İyi günlerde kullanın makinenizi :KK73:

ben evlenirken herşeyi vestelden aldım ve çok da memnunum. diğerlerine göre fiyatları da uygun . seçenekleriniz arasında yok ama değerlendirmek isterseniz diye söyledim.

ben evlenirken herşeyi vestelden aldım ve çok da memnunum. diğerlerine göre fiyatları da uygun . seçenekleriniz arasında yok ama değerlendirmek isterseniz diye söyledim.
Teyzem vestelden çamaşır mak. almış yeni. O kadar sessiz çalışıyo ki hayran kaldım. Bu işler şans işi. İyi diyen de oluyo kötü diyen de
:KK58:

Benim makinem wat24480tr ama ben de sürekli ecoda kullanmayı düşünüyorum. Önemli olan çabuk yıkamadı değil temiz yıkaması şimdilik. Kaç devirde kullanıyosunuz bu arada? İyi günlerde kullanın makinenizi :KK73:

800 devirde kullanıyorum hiç buruşturmadan çıkıyor..Çoğu çamaşırlarımı ütülemeden kullanırım, teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın..:)

Back
X