- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
18 yıllık buzdolabım artık su akıtıyor birkaç kere tamir oldu sonra yine bozuldu..Yenisini alacağım. Özellikle dondurucusu altta olan dolaplardan istiyorum.Hangi markayı önerirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosch kullanıyorum ve çok memnunum. Dondurucusu da altta, surekli olarak dondurucu kismini acmadığımız icin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum bende.
Teşekkür ederim, makinemden de memnunum bende :) gün içinde dondurucu kismi daha az kullanıldığı için ust tarafta dolap kisminin olması daha kullanışlı geldi bana da, alt raflara sebzeliğe eğilmeye gerek duymuyorum o açıdan dondurucusu altta olan modeli tercih ettim. Herkesin kullanışı farkli tabiki tercih meselesi :)İyi günlerde kullanın, benim BOSCH çamaşır makinam var ve memnunum, o yüzden daha çok bu marka buzdolabı üzerinde durdum ve beğendim..Altta donduruculu olanlarda çok hoş ama, üstten donduruculu olan kullanım alanı olarak daha çok tatmin etti beni..:)
İyi günlerde kullanın, benim BOSCH çamaşır makinam var ve memnunum, o yüzden daha çok bu marka buzdolabı üzerinde durdum ve beğendim..Altta donduruculu olanlarda çok hoş ama, üstten donduruculu olan kullanım alanı olarak daha çok tatmin etti beni..:)
Profilo veya siemens markalarına da yönelebilirsiniz, bosch ile aynı ürünler. Fiyat olarak daha avantajlı.
Çamaşır makinenizin modeli ne acaba?
Benim makinem wat24480tr ama ben de sürekli ecoda kullanmayı düşünüyorum. Önemli olan çabuk yıkamadı değil temiz yıkaması şimdilik. Kaç devirde kullanıyosunuz bu arada? İyi günlerde kullanın makineniziMerhabalar Suedep, Bosch çamaşır makinemi 2012 yılında almıştım, o gün bugündür severek kullanıyorum..Ürün kodu şöyle; WAS 20763TR/07 Eğer almayı düşünürseniz tüm özelliklerini kullanmanız gerek, o zaman temiz bir çamaşır elde ediyorsunuz..Mesela 3,5 saatlik programı çok elektrik harcıyor diye kullanmıyorlar, oysa çok ekonomik yıkıyor..Lekeler için ise özellikle "çorap kiri" terimini seçiyorum..:)
Teyzem vestelden çamaşır mak. almış yeni. O kadar sessiz çalışıyo ki hayran kaldım. Bu işler şans işi. İyi diyen de oluyo kötü diyen deben evlenirken herşeyi vestelden aldım ve çok da memnunum. diğerlerine göre fiyatları da uygun . seçenekleriniz arasında yok ama değerlendirmek isterseniz diye söyledim.
Teyzem vestelden çamaşır mak. almış yeni. O kadar sessiz çalışıyo ki hayran kaldım. Bu işler şans işi. İyi diyen de oluyo kötü diyen de
![]()
Benim makinem wat24480tr ama ben de sürekli ecoda kullanmayı düşünüyorum. Önemli olan çabuk yıkamadı değil temiz yıkaması şimdilik. Kaç devirde kullanıyosunuz bu arada? İyi günlerde kullanın makinenizi![]()