- 25 Temmuz 2025
- 12
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi mehtapppp47
Merhaba bayanlar şimdi sıze uzun ve kalp ahrıtwn hılayemı anlatacak 2023 Şubat ayında ogluöu kucağıma aldım. Somra 2024 ekım atında hamıle olduğumu ogremdım 13 haftalık oldu cinsiyetini öğreneceğim diye düşünürken kontrolümde doktor kalbi durmuş dedi bundan sonra kürtaj yapmak zorunda kaldım aradan üç ay sonra tekrar hamile kaldım bu bebeğim de 14 haftalık oldu kontrole gittim tekrar kalp atışı durmuş dedi yani baştan kalp atışlarına duyduk ama sonradan kalp atışlarım duruyor benim için çok zor ve kabullenmesi çok güç bir şeydi bugün kürtaj oldum bana ilaç verdiler sonradan genel anestezi altında kürtaja ama beklerken bebeğim kendiliğinden düştü yanımda kimse yoktu ben de kimse gelmeden bebeğime baktım her şeyi oluşmuştu gayet sağlıklı bir bebeğe benziyordu ve bebeğim erkekti ondan sonra onları çağırdım plasenta gelmediği için tekrar kürtaje girmek zorunda kaldım bugün kalbimi hastanede bırakıp eve geri geldim genetik test istedim ve aynı zamanda patolojiye de gönderilmesini istedim ama böyle bir şey yaşayan var mı daha önce umarım kimse yaşamamıştır çok zor bir süreç ağlamaktan gözlerim kurudu doktorun sana ve eşini testler yapacağız dedi sebebini öğrenmek için genetik bir sebep olduğunu düşünmüyor çünkü sağlıklı bir gebeliğin var çok araştırdım kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ve ve vücudu bebeği tehlike olarak görüyor karşı savunmaya geçiyor başka bir açıklaması olamaz çünkü bebeklerin riskli dönemi geçtikten sonra kalpleri dönüyor yaşayan varsa lütfen yanıtlayabilir mi çok teşekkürler şimdiden